dobar ginekolog?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
dalmacija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 3:44 pm

Post od dalmacija »

TOPLO BIH PREPORUCILA DR.MARTU SAVIC U ORDINACIJI SRETENOVIC U BRANICEVSKOJ KOD HRAMA.DOSTA JE SKUPA ALI JE ZATO ODLICNA.JA SAM ISLA KOD NJE ALI SAM PRESTALA JER BAS NE MOGU DA IZFINANSIRAM SVE!
dzeni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 06, 2006 5:46 pm

Post od dzeni »

preporucujem doktora dusana stanojevica u frontu.dobar strucnjak i dobar covek
dana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 09, 2005 1:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dana »

Najbolji..........Mikovic Zeljko u frontu i Mica Terzic GAK
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

Tema je vrlo zanimljiva i korisna, samo napred. Moje iskustvi i pohvale za Dr. Plesinac, sjajna zena!!!!
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 27, 2006 2:27 pm

Post od maja kovacevic »

Moje pohvale za dr. Dragomira Jovanovica iz Fronta koji radi bas na sterilitetu na drugom spratu, a ambulantu radi ponereljkom dole u savetovalistu za sterilitet.
Zorana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 10, 2006 5:21 pm

Post od Zorana »

Dobar i prijatan lekar dr. Mircetic u Balkanskoj, ako neko zeli telefon i adresu nek javi na PP.
valen77tina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 02, 2006 1:31 pm

Post od valen77tina »

Ima li neko iskustva sa dr. Terezijom Moskovic ?
makins
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 07, 2006 11:03 pm

Post od makins »

Za hirurške intervencije neprikosnoveni autoritet Dušan Stanojević (znajte da ste u sigurnim rukama), a za IVF Gordana Ivanović. Duleta ćete naći u Narodnom Frontu ili privatnoj ordinaciji Medikus, a Gocu u Klinici Ivanović.
Ella B
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 13, 2007 7:53 pm

Post od Ella B »

Interesantna i korisna tema...malo sam pogledala ranije postove i u nekoliko njih se pominje dr Medjedovic iz poliklinike dr Risti. Ja sam imala izuzetno lose iskustvo sa covekom. Posto sam imala krvarenje negde u 7 nedelji trudnoce,zbog neiskustva hitno sam otisla u dr Ristic na pregled (umesto npr. u N. Front). Samo cu da naglasim da sam nakon izlaska iz njegove ordinacije plakala naredna tri sata, uglavnom zbog pitanja "da li zelim da zadrzim bebu!!!" :o > pa valjda ne bi trcala kod njih da necu :x . Prepisao mi je inekcije Progesterona, koje te veceri srecom nismo nigde nasli u gradu. Sutradan sam otisla kod doktorke u N. Front koja se zgrozila pri pomenu Progesterona, i prepisala mi Utrogestan. Nju sam i poslusala. Bebica je dosla na svet zdrava, ima sest meseci i lepo napreduje.
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član

To je generalno problem u mnogim privatnim ordinacijama, jer uglavnom i ne znate kod koga idete, sve se one vode na neka poznatija imena, uglavnom su to stari lakari u penziji, a ustvari vas tamo pregledaju ljudi koji su tek polozili specijalisticki ispit.
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član

To je generalno problem u mnogim privatnim ordinacijama, jer uglavnom i ne znate kod koga idete, sve se one vode na neka poznatija imena, uglavnom su to stari lakari u penziji, a ustvari vas tamo pregledaju ljudi koji su tek polozili specijalisticki ispit.
KK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 10, 2006 4:31 pm

Post od KK »

Ella B napisao:Interesantna i korisna tema...malo sam pogledala ranije postove i u nekoliko njih se pominje dr Medjedovic iz poliklinike dr Risti. Ja sam imala izuzetno lose iskustvo sa covekom. Posto sam imala krvarenje negde u 7 nedelji trudnoce,zbog neiskustva hitno sam otisla u dr Ristic na pregled (umesto npr. u N. Front). Samo cu da naglasim da sam nakon izlaska iz njegove ordinacije plakala naredna tri sata, uglavnom zbog pitanja "da li zelim da zadrzim bebu!!!" :o > pa valjda ne bi trcala kod njih da necu :x . Prepisao mi je inekcije Progesterona, koje te veceri srecom nismo nigde nasli u gradu. Sutradan sam otisla kod doktorke u N. Front koja se zgrozila pri pomenu Progesterona, i prepisala mi Utrogestan. Nju sam i poslusala. Bebica je dosla na svet zdrava, ima sest meseci i lepo napreduje.
Da, i ja sam imala lose iskustvo sa istin tim dr Medjedovicem. Otisla sam na detaljan pregled, imajuci trudnocu planu, i Medjedovic je na UZ rekao da je sve u redu. Nekoliko meseci kasnije, odem kod drugog ginekologa, i na UZ se lepo videla dvoroga materica, jako zavaljena. :evil:
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm

Post od PedjaDj »

:lol: Drage dame, a koja je razlika između Progesterona, Utrogestana, Dabrostona, Ciclogesta, Crinone itd.itd. Imaju slično dejstvo, svi su gestageni preparati "za održavanje trudnoće", čista glupost od ginekologa koji se navodno zgražava nad jednim, a onda vam navodno spašavaju trudnoću sa drugim gestagenom?! Takav vam je lekar kvaran kao mućko jaje!!!
Pozdrav Dr Peđa
Ella B
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 13, 2007 7:53 pm

Post od Ella B »

Ma malo je lakse izaci sa Utrogestanom na kraj obzirom da se pije u obliku tablete, nego da se bocka injekcijama Progesterona posle kojeg vam nisu bas sve ovcice na broju...barem su takvo iskustvo imale neke moje poznanice. Mislim, princip je isti, ali su nijanse u ovom slucaju prilicno bitne pogotovu i takvim trenucima za zenu.
Inace bi se svi rokali progesteronima, po logici stvari, zar ne?
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm

Post od PedjaDj »

:lol: Ne preferiram Progesteron injekcije, niti uopšte progesteronske preparate, ali kod injekcija ste sigurni da pacijent neće zaboraviti da popije capsulu Utrogestana (takođe se isti može stavljati i vaginalno), upravo zbog tzv. "drugog stanja". Kod davanja injekcija takođe izbegavamo izmenjenu nekad manju a nekad veću resorpciju leka preko sluzokože želuca, koja ne mora biti dobra (povraćanje, gastritis itd).
S obzirom da se radi o istoj supstanci ne verujem da je reakcija vaših prijateljica na sam lek.
I neznam gde i ko "roka" ja lek obično propisujem, a pacijentkinje ga primaju po logici stvari! :wink: :lol: "Misli, princip je isti, ali su nijanse u ovom slucaju prilicno bitne!" :roll: :wink:

Pozzz Dr Peđa
Odgovori