dobar ginekolog?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Ja nisam doktor, tako da cenim da ste vi dr Pedja u pravu sto se tice lekova. Ja sam htela vise da stavim akcenat na los pristup sa psiholoskog aspekta od strane dr Medjedovica prema mladoj zeni koja je dosla uplakana zbog krvarenja u ranoj trudnoci. Ja bi licno preporucila da zene koje sa nadju i situacija koju sam imala, da ga zaobidju u sirokom luku. Ako vam neko u tim trenucima, pored vec pomenutog pitanja, jos i ne ulije nikakvu nadu i da je sve u Bozijim rukama (sto uvek i jeste, ali meni to uvek ima neki los prizvuk), mislim da je to jako los stav. Da nisam sutradan otisla kod drugog doktora koji mi vise ulio nade i vere nego sto mi je taj Utrogestan nesto i pomogao, ne znam da li bi se sve na kraju lepo i zavrsilo.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 24, 2006 11:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ova DIVNA doktorka radi i u DZ Vozdovac,pa ako si na toj opstini,mozes otici i tamo.Ona meni vodi trudnocu,i za nju imamo samo lepe reci!nikki03 napisao:Jos jedan predlog: dr Marijana Banasevic u Mutapovoj ulici, kod Kalenic pijace, ordinacija Prima. Doktorka je super!
A da li neko moze da mi preporuci (tj. mom decku) urologa?
Ivanovici i ljudi su i doktori!

Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
Ja sam bila jedanput kod dr. radenkovic ali me nije pregledala jer moj lekar nije bio tu. delovala mi je ok, pa sam ja razmisljala da se prebacim kod nje. javi kako je bilo. Ja tamo idem kod Dr.Cvijanovic, ali mi se ne dopada, gruba je, zuri, uvek je problem da da neki uput, mada ja kod nje idem odavno, vise po navici. Prvu trudnocu ne verujem da ce mi ona voditi, a bas sam razmisljala o dr. radenkovic.
Rekoh da cu se javiti posle pregleda...
Uh, pa ovako. Doktorka je ok, s tim sto nema dovoljno vremena za svakog pacijenta. Sestra, na radnom stolu na kome stoje dnevnici i rokovnici, golim rukama uvija vaticu na stapice (za briseve) i jednostavno ih ostavlja na taj takav sto.
Preterah, ali
Nekako mi je sve izgledalo povrsno.
Razmazila me privatna ordinacija i moja draga doktorka, pa sada prosto ne umem da se naviknem... Pih
Kad bi i u drzavnim ustanovama bilo tako lepo i uredno, pa da covek bez predrasuda odlazi kod lekara... Ali bice, bice, jednog dana i kod nas
Pozdrav svima!
Uh, pa ovako. Doktorka je ok, s tim sto nema dovoljno vremena za svakog pacijenta. Sestra, na radnom stolu na kome stoje dnevnici i rokovnici, golim rukama uvija vaticu na stapice (za briseve) i jednostavno ih ostavlja na taj takav sto.
Preterah, ali

Nekako mi je sve izgledalo povrsno.
Razmazila me privatna ordinacija i moja draga doktorka, pa sada prosto ne umem da se naviknem... Pih
Kad bi i u drzavnim ustanovama bilo tako lepo i uredno, pa da covek bez predrasuda odlazi kod lekara... Ali bice, bice, jednog dana i kod nas

Pozdrav svima!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 18, 2007 11:27 am
Ja sam samo htela da dodam, vezano za Dr. Gordanu Obradovic. Ona je dobar doktor, dobar strucnjak (sto je kod nas to retko) i sa njom mozes da razgovaras o svemu. Ona je mene porodila i super sam prosla kao prvorotka. Porodila sam se u roku od pola sata bez ikakvih problema iako je mali bio krupan 3.900 gr. Bolje idite kod nje, tj. kod proverenog doktora jer sa tim ne treba se zezati. Bolje covek da dobro plati i da dobije sta trazi, nego da prodje jeftinije a da ga doktor unisti. Ja u principu mrzim doktore jer svako prica soju pricu ko da je svako ucio razlicitu skolu.
Eto samo to.
Znaci za nju sve samo reci hvale.
Eto samo to.
Znaci za nju sve samo reci hvale.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 2:59 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 3:47 pm
visegradska na prvom mestu
poenta price je da 99% lekara radi privatno ali masa stvari se zavrsava u klinikama.Ovo mi je cetvrta trusdnoca i sve tri i sada vodila sam i vodim u Visegradskoj. Odlicni lekari su Mira PervulovNacelnik patologije i Miroslava Gojnic nena zamenica,Plecas Darko,Radunovic Nebojsa,Petronojevic i Njegova zena Vrzicka,Andreja Glisic i Stankovic.Kod koga god da odes od njih neces pogresiti!!!