dobar ginekolog?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 10:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moja preporuka su:
1. [b]Dr Miroslava Gojnic [/b](GAK - nacelnik patologije trudnoce, Klinika PAPIC)
2. [b]Dr Dejan Maletic [/b](nacelnik porodilista u Gradskoj bolnici)
3.[b] Dr Gordana Obradovic [/b](sef porodilista u Gradskoj bolnici)
Mislim da su svo troje, pre svega, dobri ljudi, a i savrseni poznavaoci svoje profesije.
1. [b]Dr Miroslava Gojnic [/b](GAK - nacelnik patologije trudnoce, Klinika PAPIC)
2. [b]Dr Dejan Maletic [/b](nacelnik porodilista u Gradskoj bolnici)
3.[b] Dr Gordana Obradovic [/b](sef porodilista u Gradskoj bolnici)
Mislim da su svo troje, pre svega, dobri ljudi, a i savrseni poznavaoci svoje profesije.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 12:41 pm
Re: dobar ginekolog?
Da li je to toliko tesko, naci dobrog ginekologa ?natural napisao:Da li neko ima da preporuci dobrog ginekologa...Nije patologija u pitanju... Zelim da imam dobrog lekara i da mu verujem..a verovacu mu samo ako je obrazovan, kulturan..i pre svega COVEK
natural

Stanujem na Vracaru, blizu Hrama, tako da bi mi odgovorale ordinacije u mom kraju.
Zvala sam GO “Mladenovic”, oni su se iz Baba Visnjine preselili u Kursulinu, pre neki dan sam isla na pijacu, usla, dobila vizit karticu sa novim brojem telefona i sad mi se niko ne javlja, ni na fixni ni na mobilni ?
Vidim da preporucujete Marijanu Banesevic iz Mutapove.
Na netu sam nasla ove ordinacije :
Predrag Ilic u Mutapovoj
Snegor, Stojana Protica
Sretenovic, Branicevska
Raovic, Golsvortijeva
Molim vas da ako neko neko zna nesto o njima, odn. ginekolozima koji tu rade da javi.
Vidim da je tema stara, ali sam sigurna da je ovakvo pitanje uvek aktuelno.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 2:43 pm
Ja idem sada kod Medjedovica i super je a o njegovoj koleginici sam isto cula samo reci hvale.bozica napisao:A sta mislite o poliklinici Ristic? Da li neko nešto zna u vezi ginekologije u toj polikolinici, recimo o dr Međedović Milan i mislim da postoji ženski ginekolog Aleksandra, ne znam prezime.Ako neko nesto zna ili misli kakvi su da napiše
Takodje DZ Vracar, doktorka Vera Odanovic je ok
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
s.and.i napisao:Ja idem sada kod Medjedovica i super je a o njegovoj koleginici sam isto cula samo reci hvale.bozica napisao:A sta mislite o poliklinici Ristic? Da li neko nešto zna u vezi ginekologije u toj polikolinici, recimo o dr Međedović Milan i mislim da postoji ženski ginekolog Aleksandra, ne znam prezime.Ako neko nesto zna ili misli kakvi su da napiše
Takodje DZ Vracar, doktorka Vera Odanovic je ok
Jel si i ti komsinica?????!!!!

Ja sam kod Milenkovicke u DZ Vracar!!!

-
- Stalni član
Majo ne zivim ja na Vracaru nego sam presla kod te doktorke zato sto sam cula zaista sve najbolje o njoj + moji je poznaju a sad kad sam ostala u drugom stanju potreban mi je neko od poverenjamajja napisao: Jel si i ti komsinica?????!!!!![]()
![]()
![]()
Ja sam kod Milenkovicke u DZ Vracar!!!![]()

-
- Stalni član
Da cula sam da radi i privatno, valjda negde u Cerskoj tako da je vrlo moguce da cu na moju zalost divnog doktora Medjedovica uskoro pozdraviti i preci samo kod nje, jer znas kako primera radi on mi je prepisao Utrgestan a ona mi je rekla da ga ne pijem, da nema potrebe. Da budem iskrena ja sam na svoju ruku nastavila da ga pijem, jer ipak me on malo bolje poznaje (duze idem kod njega) a nesto ne verujem da lek moze da mi skodi...majja napisao:I ja sam cula da je ona ok, doduse nemam bas neko lepo iskustvo, jer sam jednom bila kod nje kad moja nije radila, a znas i sama kako se svi oni ophode kada nisi njihov pacijent!!!
![]()
Ona radi i privatno i stvarno - sve pohvale za nju, od svih mojih drugarica koje se kod nje pregledaju!!!!!
Pozdrav,
Nazalost znam kakvi znaju da budu lekari

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 12:41 pm
@s.andi. napisala sam ti 2 PPMasha23 napisao:Ja sam isla na preglede u gin. ordinaciju Mladenovic. Dr Sasa Mladenovic i Dr Gordana Obradovic su odlicne dr. Obe rade u Gradskoj bolnici na Zvezdari i mogu da ih toplo preporucim.
Danas sam zakazala kod Dr. Obradovic u Kursulinoj.
Videcemo moja iskustva