dobar ginekolog?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Majda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Nov 15, 2005 8:42 pm

Post od Majda »

Dr Milan Djukic radi u Narodnom Frontu a i u privatnoj klinici Femme Medical.
Mislim da je jedan od boljih u ultrazvucnoj dijagnosici. Takodje je jako konkretan. Posle pregleda kod njega prestali su mi svi strahovi koje sam imala u toku trudnoce.
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Da dodam - Dr. Djukic je vodio obe trudnoce moje mame (znaci on me je porodio) i posle je kod njega isla kada je imala sijaset ginekoloskih problema. Da sam u Srbiji, verovatno bih bila njegov pacijent. Ona je prezadovoljna.
nenchi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 24, 2006 2:36 am

Post od nenchi »

Drage dame, interesuje me da li neka od vas slucajno ima vojno osiguranje i kakva su vasa iskustva sa lekarima u VMC Slavija? Ili na VMA... Da li za VMA treba uput, i kakvi su tamo ginekolozi? Hvala unapred...
Marija M.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Marija M. »

U Narodnom frontu dr Lazarevic,odlican je i pun razumevanja.Ume dobro i vrlo rado da objasni svaki vas problem,a i u surcinu ima jedna dobra dr Andjelka Pavlovic.Ja sam sa njima veoma zadovoljna,do sada su mi uvek izlazili u susret kada sam imala neki problem,a imaju i dosta iskustva.
nata77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 05, 2007 2:49 pm

Post od nata77 »

Sve pohvale za Aleksandra (Sasu) Stefanovica u Visegradskoj. Izuzetan strucnjak i covek. Privatno radi u klinici Anlave.
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm

Post od Shmizla »

Ja sam isla kod doktorke Ane Mitrovic u privatnoj klinici "Jani" i vrlo sam zadovoljna.. :lol:
XANJAX
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 25, 2007 12:37 pm

Post od XANJAX »

Dr. Vera Odanovic, od pre godinu dana sam kod nje i za sada zadovoljna, nadam se da ce tako i ostati......
Katija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 12, 2007 5:45 pm

Post od Katija »

Da li je neko bio u ginekoloskoj ordinaciji "Jurisic" u ul Dimitrija Tucovica?
Tamo sam zakazala pregled za cetvrtak, ali nisam nikada bila, pa ako neko nesto zna o njima molim vas da mi kazete kakva su vam iskustva?
Verovatno sam trebala pre zakazivanja postaviti ovo pitanje, ali nadam se da ni sada nije kasno i da cu dobiti odgovor na moje pitanje pre cetvrtka :)

Na proslom pregledu sam bila u Bel Medic-u, zadovoljna jesam, ali su cene vise nego paprene... :(
XANJAX
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 25, 2007 12:37 pm

Post od XANJAX »

U Bg-u znam da je dobar ginekolog Dr Jurisic koji ima svoju ordinaciju u Ul Dimitrija Tucovica, a radi iu državnoj bolnici. .....preuzeto sa
www2.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg................

Draga moja probaj ordinaciju Jurisic,Dr Aleksandar i Zaklina Jurisic. Ja imam pozitivno iskustvo sa njima i kod njih dolazim svaki put kada dodjem u BG.

Slazem se sa mamicatatica. I ja isto kad sam bila u BG, isla sam kod Jurisica i stvarno sam prezadovoljna, a i mnogi drugi imaju pozitivna iskustva.

sa sajta --http://www2.serbiancafe.com/cir/diskusi ... 03.html?10

nadam se da sam ti pomogla i da nisam prekrsila pravila sajta, ako jesam molim vas obrisite
Katija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 12, 2007 5:45 pm

Post od Katija »

Hvala puno na odgovoru, sada mi je mnogo lakse :)
angelsu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 01, 2007 11:04 pm

dobar ginekolog

Post od angelsu »

svima preporucujem dr milicu dzinic-narodni front-veliki strucnjak,ljubazna,prijatna...sve naj,naj...
jelena.b
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 18, 2007 10:23 am

dobar ginekolog

Post od jelena.b »

:D Cao, upravo sam se registrovala jer zelim da pomognem oko izbora dobrog doktora. bez dvoumljenja preporucujem svima doktorku vesic koja je izuzetan lekar, specijalista i nadasve covek.
Padmé
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 9:17 am

Post od Padmé »

Cao,
meni kasni vec 10 - ak dana ? Radila sam betu i nisam trudna. Ako dobijem za vikend ici cu kad mi prodje, a ako ne idem u ponedeljak. Stanujem na Vracaru, gde u svakoj 2.ulici imate ginekolosku ordinaciju, iz ovoga sto sam do sada procitala najvise preporuka ima za Marijanu Banesevic.
Ako neko ima jos nekog dobrog ginekologa na Vracaru, molim vas da mi preporuci.
Secam se (sa nekog foruma) da su pominjali doktora koji radi u Kicevskoj, da je dobar, ali ne znam ime i naziv ordinacije.
Molim vas da se javite, moze i PP, da ne bude reklama :wink:
Pozdarav
macjem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 6:44 pm

Post od macjem »

Da li neko zna nesto o Dr. Sladjani Raovic i uopste o ordinaciji Raovic?
KK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 10, 2006 4:31 pm

Post od KK »

Raovic u Golsvortijevoj?
Odgovori