Da draga moja. Mozes ti misliti! To nikada zaboraviti necu. meni onako pune oci suza, iznemogla od tih retkih stolica, od stomaka u kome kao da je neki vanzemaljac pa se pretura cas tamo, cas ovamo, od straha da mi se ne ponovi krvarenje iz 2006 koje je bilona svakih 10 minuta, danju nocu! I ona mrtva hladna IDITE KUCI I BUDITE OD KORISTI. Mene je kcerka odvela kod nje po preporuci i tako ona meni pred mojim detetom bez ikakvog povoda. Ja posle kazem kcerkireko ova bre nije normalna, a ona meni kaze da je ona jednostavno takva, nezgodna. Ma reko nije ona nezgodna nego nevaspitana. To je bilo prvi put kada sam dosla. Sledeci put sam dosla sa nalazom kolonoskopije jer mije tako rekla.
Ja lepo pokucam na vrata i kazem dobar dan, oprostite jel mogu da udjem. Ona veli NE ULAZITE! Kazem izvinite molim vas ali rekli ste mi da dodjem kad mi nalaz kolonoskopije bude gotov, ona na to PA SIGURNO VAM NISAM REKLA DA OVDE DODJETE
(u njenu kancelariju) sacekajte u hodniku. Pri tom ja nisam bila jedina koja je trazila u kancelariji.Pre mene je bilo nekih paciijenata. Ja sednem u hodnik i onda je ona posle nekog vremena izasla ovlas pogledala one papire i rekla TAKO SAM I MISLILA, NIJE VAM NISTA, TO JE PROSTO JEDAN IRITABL. Ja opet reko a ove erozije sto pise ovde na nekim mestima,? Nije to nista. A reko kandida, sta cu ja i dalje imam probleme? Ni slucajno nemojte to da dirate, a ako bas hocete popijte jedan diflukan???? Pazi, ako bas hocete! Ja bre budala umesto da kazem jesi li ti zeno normalna DA MENI SE BAS HOCE DA PIJEM DIFLUKAN, nego pred drskoscu ja zanemim. I tako se to neslavno zavrsilo. Posle odem privatno kod Dugalica on kaoprica samnom a dva mobilna telefona bez prestanka zvone, jedan pa drugi. On nervozan. Rekao mi je samo da ga cudi da je njegova uvazena koleginica Jojic rekla da nemam UK, ali uostalom kaze vreme ce pokazati. Za probleme sa stolicom mi rece
DA STE MESEC DANA PILI LEK ZA KOLITIS TO BI SE SREDILO, ali mi nije rekao da uzmem lek. Onda ja na svoju ruku uzmem pa pijem asacol dva tri meseca. Nista, sve isto. I onda ajd opet kod treceg gastro, ovog puta odem kod Tarabara. Ono sto mi je ostalo kod prvog susreta u secanju je zaprepastenost kada sam mu rekla da su mi posle godinu dana terapije 5 asa rekli da probam bez lekova. Potpuno je bio u soku, bas se videlo. STA SU VAM REKLI??? Pa ja kazem doktorka u bolnici mi je rekla da probam bez 5 asa. I tako. Ma ja prosto nemam srece sa lekarima. Nekada se pitam da li ja svojom pojavom mozda izazivam kod njih neki animozitet ili tako nesto. nemam pojma. U Srbiji smo brale tako da nije nista za cudjenje.
ja sam pocela da jedem po dve plazme dnevno , mislim da je to i dve jabuke dosta secera i da ne treba da izazivam ta divna stvorenja u crevima.
Krle je mnogo lepsi nadimak mada je onaj onako da kazem UPECATLJIVIJI!
Nema Ivane odavno da se javi sta li je sa njom? Da li se neko od vas uclanio na forum UKUKS?