Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.
ehej ljudi, proverila sam kod lekarke - zaista imam 20 miliona prokletih kopija!!
ali sutra je moj dan D
moj i jos nekoliko dragih sapatnika
neka nam Gospod pomogne!
Dragi prijatelji,
Sretno vam sutra i neka vas sreca prati citav zivot!
Sigurna sam da cete se javiti sa lepim vestima
Evo i mene sa vestima......veselim......nije nista pronadeno na mamografiji,nisam videla nalaze ali su mi rekli na telefon da nema potrebe da se sekiram
eto laknulo mi,a toliko sam se sekirala panicar ostaje panicar....Jeco......sada me treba izlemati za ovo ali oprostices mi sigurna sam
Sta cu kada sam takva......
Sretno ti sa ispitom,a i vama drustvo sretno
Voli Vas Ontario........
ontario napisao:Dragi prijatelji,
Sretno vam sutra i neka vas sreca prati citav zivot!
Sigurna sam da cete se javiti sa lepim vestima
Evo i mene sa vestima......veselim......nije nista pronadeno na mamografiji,nisam videla nalaze ali su mi rekli na telefon da nema potrebe da se sekiram
eto laknulo mi,a toliko sam se sekirala panicar ostaje panicar....Jeco......sada me treba izlemati za ovo ali oprostices mi sigurna sam
Sta cu kada sam takva......
Sretno ti sa ispitom,a i vama drustvo sretno
Voli Vas Ontario........
Sve je dobro sto se dobro svrsi
Sad cu da upotrebim cuvenu recenicu jedne nama drage devojke, a koja se nesto ne javlja ovde ovih dana...nadam se da je dobro...
Jel sam ti rekla?
Samo guraj napred ontario, ne daj se
eto dodje i ovaj dan D
ljudi drzim vam fige za komisiju, javljajte sta je bilo!!!!
Tu sam negde...
Ljubi vas vasa jeca the suplement nego je nabila ruku, pa malo teze kucam, moram da sredim ovaj zglobic i bicu ki nova
kiss
tweety_girl napisao:
Sad cu da upotrebim cuvenu recenicu jedne nama drage devojke, a koja se nesto ne javlja ovde ovih dana...nadam se da je dobro...
Jel sam ti rekla?
Koja li je ta, da mi je samo znati??!?!?!?!
Samo na kratko da vas ljubnem, nemam vise net, cekam ga.........strpljivo..........trebalo bi uskoro. Cim ga dobijem javljam se, a dotle vam drzim fige. Jeco, Djuu, samo sms!!!
I AKO SAM RANIJE TO URADIO PROSLE GODINE, HOCU I SADA!!! NEKA VAM SVIMA BUDE SRECNA OVA GODINA I DA SVI BUDETE ZDRAVI I DA SVAKO DODJE DO ZASLUZENE TERAPIJE!!! KADA SE SVE LEPO ZVRSI OSTALO CE DOCI SAMO!!! VOLI VAS I LJUBI VAS DZONIK!!!
Drustvo drago,
neka Vam je sretna Nova Godina 2008 i sve ostale koje dolaze i neka osmeh bude na Vasem licu zeli Vam Ontario od srca
Hvala Vam svima na lepim recima.......
E da ste mi blize pa da nazdravimo
Sve Vas volim......