hepatitis C
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm

Dragi moji, mislim stalno na vas, ali nit krede nit vremena da vam se javim!!!
Nek su vam srecni praznici, Bozic je pred vratima, Bogu hvala i slava!
Zaista neverovatno cudo!
Zelim vam pre svega mira i radosti!One tihe, unutrasnje radosti i srece koja nas vodi, kada nam je najteze koja nam govori "stani, polako, nije sve tako crno", zelim da i ove godine Gospod na Bozic udje u vasu kucu, da vas ogreje ljubavlju i da vam sva blaga!
Naravno pegi ide u paketicu

To nema nigde zar ne?
Ko jos dobija tako skupe poklone??!!

"Normalni" ljudi traze nesto sitno, a mi bismo ni manje ni vise nego pegi i ribu

Javljajte sta su vam rekli na komisiji, ja cu pegi dobiti u drugom zivotu, nisam bila dobro dete

ali ko moze da bude neraspolozen u ove dane?
Jos me ceka ispit u utorak, pa veselo mi je skroz

Nek vas sreca prati svuda!!
Ljubi vas vasa jecaaaa
Ontario draga, posto sam ti napunila inbox mislim da ti nece vise tako lako pasti na pamet da ti nedostajem

Ljubim vas sve i volim
ajdete, malo vise

-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
Svima vama koji slavite zelim da ove dane provedete sretni i veseli, u radosti sa vasim najblizima!Hristos se rodi!!!!!
Radujte se i veselite!!!Neka vas Bog cuva i sto da budete zdravi i jos veseliji, svi vi, i koji verujete i koji neverujete bez razlike!!
A sad malo
Jos jednom, Mir Boziji vam zelim!!!Hristos se rodi!!
Ljubi vas vasa jeca
Radujte se i veselite!!!Neka vas Bog cuva i sto da budete zdravi i jos veseliji, svi vi, i koji verujete i koji neverujete bez razlike!!
A sad malo

Jos jednom, Mir Boziji vam zelim!!!Hristos se rodi!!
Ljubi vas vasa jeca
-
- Aktivan član
Ljubi vas sve vasa Jeca pereca
Ontario draga hvala ti, samo polako sa citanjem
Jel ste primili moje sms poruke juce?
Telefon mi je poludeo, skinuo kredit a nista nije poslao, posle sam ja poludela
imam lepu vest za vas, POLOZILA SAM DANAS ISPIT
Moram vam priznati prijalo mi je.Ne mogu reci da sam ga naucila kako treba, tacnije nisam dala svoj maksimum...zato mi je jako cudno, srecna sam ali ne verujem svojim ocima
nikad nisam bila tip koji muva na ispitima, nemam pojma da muvam, da se vadim...a i ni jedan nisam dobila na "lepe oci" i bez debelog truda...sada sam zaista zahvalna Bogu na ovom daru!Dalo mi je snage da nastavim dalje
Ljubi vas vasa jeca!!
Sta je bilo sa komisijom?
Da li je neko cuo nesto???
Javljajte kad krecete sa terapijom..meni se cini nesto da se ona prima petkom, jel tako bese Majjin MM primao?
ne mogu sada da se setim
kisss

Ontario draga hvala ti, samo polako sa citanjem

Jel ste primili moje sms poruke juce?
Telefon mi je poludeo, skinuo kredit a nista nije poslao, posle sam ja poludela

imam lepu vest za vas, POLOZILA SAM DANAS ISPIT

Moram vam priznati prijalo mi je.Ne mogu reci da sam ga naucila kako treba, tacnije nisam dala svoj maksimum...zato mi je jako cudno, srecna sam ali ne verujem svojim ocima

Ljubi vas vasa jeca!!
Sta je bilo sa komisijom?
Da li je neko cuo nesto???
Javljajte kad krecete sa terapijom..meni se cini nesto da se ona prima petkom, jel tako bese Majjin MM primao?

kisss