hepatitis C

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Laku noc draga moja Jeco :P :P :P
Lepo mi spavaj i sanjaj!
Pozdravi mi moju Jugu lepu.....
Ljubim te puno :P :P :P
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

I vama svima skupa zelim laku noc i da sanjate divne snove :lol: :lol: :lol:
Nemojte samo traziti da se farbate kao ja :lol: :lol: :lol:
Pozdrav
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

I vama svima skupa zelim laku noc i da sanjate divne snove :lol: :lol: :lol:
Nemojte samo traziti da se farbate kao ja :lol: :lol: :lol:
ma ni u snu :lol: :lol: :lol:
Pozdrav
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm

Post od tweety_girl »

:lol: :lol: :lol:
Ontario, naravno da ce biti ok, ne moze to tako :lol: moras da stavis neke ruzicaste naocare...bice ok :lol: :lol: :lol:
Nemoj se toliko opterecivati, pokusaj da se opustis...
Znas kako, ja sam nekad imala crni trip u glavi, ali sam razmisljala da "lose vesti se brzo cuju" tako da, da je zaista nesto strasno....vec bi ti to saznala zar ne? :lol:
Hoce stres svasta da napravi, nismo ni svesni koliko nam samo sekiracija utice na bolest...prosto i da si potpuno zdrava i prava, od tolikog stresa nesto bi ti falilo...
Sto se lekara tice, postoji jedno zlatno pravilo...odes kod njih za jedno, naravno male su sanse da ti oni to rese, ali dobices jos 10 dijagnoza drugih bolesti :lol: :lol: :lol: :lol:
Kao da su automehanicari, umesto da promene kocnice, oni brate ceo motor ispetljase :lol: :lol: :lol:
Ja sam C otkrila zbog bolova u trbuhu....eto bolove imam 3 godine, a C i jos sto dijagnoza imam naknadnih....a taj bol zbog koga sam i otisla kod dr...jos nije razjasnjen :lol: :lol: :lol: :lol:
Upoznala sam pre 2god jednu zenu...nasmejana je i zraci neverovatnom energijom, tako pozitivnu zenu nisam srela nikada pre toga...
Prica je tekla svojim tokom, nas je bilo tu vise, neki su je znali godinama...
Uglavnom, ona je bila ranije udata zena, uvek joj je nesto smetalo, sekirala se oko svega, stalno je bila tuzna, depresivna, nikad da se opusti...Prica ona nama tako svoje tripove iz proslosti....Sta ju je promenilo?
Saznala je da ima rak i tog trenutka joj se svet srusio, shvatila je da sve ono oko cega se nervirala su gluposti, da te stvari nisu vredne njenih zivaca i pocela je da se smeje kao nikada do tada...
Ta zena se naravno od raka izlecila, nista joj sada ne fali, ziva je, zdrava i smeje se po ceo dan!
Jednostavno preseci sama sa sobom i odluci da se ne nerviras mnogo...
Kratak je ovaj zivot za tako nesto :wink: :lol:
Ne smaras ti nas, samo udri po tastaturi....i kad si vec na netu, nadji neke viceve i smej se dok te stomak ne zaboli :lol: :lol: :lol:
Volimo i mi tebe :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga moja Jeco! :P :P :P
Jedva cekam da idem na posao u petak ili subotu jer tada mi misli budu usmerene radu i kada dodem kuci budem umorna pa nemam takode vremena da razmisljam o svemu ovome....
Tacno je da pozitivni ljudi mogu uticati na nas i ja u to verujem,ali ja sam jako tvrdoglava po prirodi i veliki panicar......pa vidi sta ja sebi radim....
Ne mogu nikako vedrije razmisljati jer su me ova na radiologiji jako isprepadala jednostavno dovela me do suza.Kada je trazila da ponovi snimak desne,ja kazem znala sam jer to su uradili i prije 2 godine i tada ona osu paljbu po meni:
ti si trebala nesto preduzeti,ti nisi trebala cekati,ti se trebas za sebe boriti....e kada sam je pitala zasto ponavlja snimak,ladno je rekla.....drugacija je od leve.....
Tako dovede ona mene do suza,vec sam bila tuzna sto nema moje mame pored mene,uvek idem sama i kada nekoga trebam nema pored mene nikoga.Ustvari osecala sam se utuceno dolazeci na taj pregled.....
E onda dodose po mene na ultrazvuk i naravno samo su desnu gledali,a ja ti se setim prije ultrazvuka sta mi je ta rekla......da na ultrazvuk se ide posle mamografije samo ako nesto pronadu......e onda nisam prestajala plakati,kao malo dete sam se ponasala.
Sve cu vam javiti i jedino sto mi je preostalo je da molim Dragog Gospoda da mi ne da da odem sa ovoga sveta jer me deca jos uvek trebaju.....
Da mi da snagu i mudrost u daljnjem zivotu.......
Draga Jeco hvala ti sto imas vremena da mi se javis i sto me razumes......
Voli vas sve Ontario :P :P :P

p.s.
ode sada da citam viceve,odlicna ideje Jeco :wink:
vecca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 7:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od vecca »

Tweety, ti nam dodjes ko neki prirodan suplement, e da smo svi puni pozitivne energije, optimizma... :D :lol: :D :lol: :D

Znate ko mi je danas, pardon sad je vec juce, prvi cestitao rodjendan?
Predsednik komisije za bolovanje :D
Ja umrla od smeha.
Nije proslo 1-2 sata, u apoteci mi apotekarka takodje cestita rodjendan, znas ono dok je kucala maticni broj pa skontala, ja se zamislila nesto i kad shvatih sta rece, opet u smeh!
Dobro, posle je bilo zanimljivih cestitki ali druge vrste, sve u svemu ispade skoro lep dan.
Da nije cesanja, nervoze i nespavanja kao posledica sve bi moglo biti podnosljivije.
Auuuuu, al imam napade cesanja, dodje mi da placem ponekad, naravno noc je najteza. Popijem ponekad bromazepan, tad sam vec na granici izdrzljivosti, teskom mukom se uzdrzavam da ne pijem nista.
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član

Post od tweety_girl »

Ontario pisem ti pp sutra cim stignem, sinocke apsolut nisam spavala i mislim da cu veceras leci pre 3h :lol: :lol: :lol:
Ma koje sestre, njihova je duznost da te nasekiraju :wink: :lol:
nema zezanja :lol: :lol:
pazi vako
Tacno je da pozitivni ljudi mogu uticati na nas i ja u to verujem
i
Ne mogu nikako vedrije razmisljati
NE IDU U ISTOM POSTU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To sa nikad, niko, nikako i nista...izbaci iz recnika....napravi sebi leksikon reci i izraza, kao sto si radila iz engl. a ove reci, zaboravi :lol: :lol: :lol:
Ma koliko tesko bilo, dobra sala je dobra sala i to je aksiom :lol:
Moja tetka koja je operisala fibroadenom ili sta vec na dojci pre jedno 5 god na svakih god dana radi i mamo i UZ tako da nista to ne mora da znaci, nemoj odmah tako, CEKAAAAAAAAAAAAAAJ :lol: :lol:
Opet se sahranjujes pre vremena, znas li ti koliko to kosta?Nemamo sad za crninu, nemoj da ti je palo na pamet tako nesto, a ako si mislila da se izvuces tako lako, da tako prestanes da se nerviras...nece da moze :lol: :lol: :lol:
Dace Gospod sve, ne brigaj se...kad te uhvati takvo lose razmisljanje, a ti lepo se ispricaj sa Njim, isplaci izjadaj mu se i videces sve ce biti ok, samo da nam da mira i snage!
Ljubi tebe puno jeca pereca zvana suplement :lol: :lol:
Pisemo se :wink: :P
Vecco, znas kako, ja sam studentarija...gde da registrujem taj zastitni znak, da kapne koji dinar :lol: :lol: :lol:
makar da imam neke vajde od pozitivnosti :lol: :lol: :lol: :lol:
PA STO NISI PRIJAVILA DA TI JE RODJENDAAAAAAAAN
SRECAN TI RODJENDAN!!!!
Nek te tako lepo obraduje i ova druga komisija, mislim da ce to biti jos lepsa cestitka :wink: :lol: :lol: :lol:
Da probas mozda nekog dermatologa da posetis, mora da ima neka kremica za telo,a?
Mene u poslednjih mesec, dva isto svrbi sve zivo...ono il cu da se podrapam il da umrem...al ja sam ti lencuga teska za to, mackam se dva dana za redom i prestanem.... :lol: :lol: :lol: ko ce jos i toga da se seti :lol: 8) :lol: ali na trenutke zaista je bilo jezivo...ono kad polomis nogu, mozes bar i gips da polomis da se poceses i pomaze..meni je i antena od tv-a pomagala...al ovde sto se vise cesem gore :lol: :lol:
eeee, da pomogla mi je, krema od nevena....ona bas smiri kozu...ja sam je mazala SVUDA, bukvalno... :lol:
Sto se nervoze tice, ja i lekici ne idemo...al mi kazu da onaj persen nije los, a kao na biljnoj je bazi, ne skodi, ne izaziva zavisnost i sl...da probas to?cula sam i za caj, al ubi me ako se setim od cega je...na m....poznata neka biljcica....seticu se ja, seticu se :lol: :lol: :lol: :lol:
Ljubim vas sve punooooooo
odo jos malo da se zanimam pa u horizontalu :lol: :lol: :lol:
lepo sanjajte :wink: :lol: :lol: 8)
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Vecca sretan ti rodendan! :P :P :P
Budi nam vesela,zdrava i sretna jos 100 godina i neka ti je svaki dan radostan! :P :P :P
Jeco,odlicno je pa ides spavati.......ja napisa poruku i ode sa foruma nisam znala da ste jos budni,e.....ova razlika vremena je bez-veze.....
Procita ja vic od Hase i nisam se mogla suzdrzati nego sam se nasmijala
bezobrazan je pa necu da vam pisem :lol: :lol: :lol:
Ma najbolji smo na svetu :lol: :lol: :lol:
Bas ti hvala sto sam se zbog tvoje ideje i nasmijala :wink:
Malo me nauci tvome optimizmu i raspolozenju,bas sam kao mazga tvrdoglava :lol: :lol: :lol:
Znas ono ko nema u glavi ima u g.....(ovu rec znas) :lol: :lol: :lol:
Ma ta sestra doda ulje na vatru mesto da je gasi,izem ti njenu ljudskost i humanost....
Pa kud ja da potrefim na takvu osobu,kud sam panicar jos mi je i to samo trebalo :cry: :cry: :cry:
Lepo mi spavajte i sanjajte.....i nemoj da se farbate :lol: :lol: :lol:
Voli vas Ontario
Korisnikov avatar
kapeloto
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 30, 2007 2:27 pm

Post od kapeloto »

E, pa Vecco, SRECAN RODJOS!!!

sa malim zakasnjnjem!!!

Jecco, javi se!!!

Pozdrav za sve!!!
emanuil
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 17, 2007 5:12 pm

Post od emanuil »

Evo i ja (sa velikim zakasnjenjem) cestitam rodjendan Vecci i zelim joj uspesnu terapiju, tako da sledeci rodjus doceka zdrava :lol:
btw, rodjendan je i meni za par dana, te nam obema u novoj godini zelim isto, ali ne samo nama, nego svima koji su ovde i koji se bore za svoje zdravlje...
koga zanima, komisija je u petak, 28. 12. i to je zaista konacan i siguran datum, pa svima koji cekaju na pegasys zelim od srca da ga i dobiju sto pre!
svima veliki pozz
vecca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 7:54 pm

Post od vecca »

Hvala svima na cestitkama,
ne bih mozda ni pomenula da nije tako cestitarski poceo.
U prevu si tweety, mozda ce novogodisnja cestitka biti veselija.

Eto i ovu godinu cemo ispratiti sa neizvesnim iscekivanjem.
28. kazes?
Nego ko mene obvestava, komisija, moj lekar?
Nije mi to bila vazna stavka, ali ako je petak 28. i ako taj serkl ne zaseda ranom zorom...
Emanuil, sta je tebi rekao lekar, ocito si s njim bila u vezi kad znas promenu datuma.
Ja kod mog nisam u medjuvremenu nisam ni bila, cemu ?
emanuil
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 17, 2007 5:12 pm

Post od emanuil »

ja je danas pozvah telefonom, a ona mi rece da mi je dokumentacija vec u Bg-u, a da se doktori sastaju u petak da o nama odlucuju...
takodje mi rece da je opet zvrcnem u ponedeljak, kad ce imati napismeno odluku o mojoj sudbini...
zato i mislim da je to sad konacno sigurno, i verujem da cemo imati srece :D
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Veco SRECAN TI RODJENDAAAAN!!!
Ja se izvinjavam zbog veelikog zakasnjenja ali oprosteno mi je valjda!?
Zelim vam cure prolaz na komisiji,drzim vam palceve svima.

Puno vas sve ljubim i volim i mislim na vas iako me nema

Budite mi dobro
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Vecco, srecan rodj!!! :D

Drugari, pokupite 28. tu lekcinu, da ih ne pojurimo sa svih strana ako vam ne odobre :x :lol: i pazite se, ledeno je, ja sam danas odglumila pad svece u sred centra (ali sam zato dostojanstveno ustala, otresla sneg i nastavila dalje ), pa me sada sve zivo boli, drzim se za bubrege, za koleno, moja baba hoda pravilnije :lol:
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član

Post od tweety_girl »

:lol: :lol: :lol:
Daj taj vic ontario draga, kriza vata i mene :lol: :lol: :lol:
salim se ja malo, u strasnoj sam guzvi, vise ne znam sta pre da radim i gde pre da krenem...no i to je za ljude :wink: :lol:
malo me nece biti na forumu, koliko tacno ne znam, mora se raditi nesto...imam ispit vec drugog dana Bozica, a do tada da spremim i ispit i dva seminarska i kolokvijuma...ma sto stvari, iovako spavam oko 4h, sad me tek ceka Ceca :lol: :lol: :lol: al neka ceka Ceca :lol: :lol:
Ontario kod nas se kaze ko nema u glavi ima u d... ili ti po vaski a... :lol: :lol: :lol: no shvatili smo poentu :wink: :lol: :lol: :lol:
ko ti je rekao da si ti panicar???Biti panicar draga nasa nije zanimanje, a jos manje stalan posao...tako da slobodno daj otkaz i uzivaj malo bez panike :lol: :lol: :lol: nece se ona naljutiti na tebe, veruj mi :lol:
Dzoniiiii evo javljam se :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa vecco, oni imaju nase telefone, tako da bi trebalo da nas pozovu, ako prodjemo!
Verujem da cete vi proci sigurno, a ja bolje da se bacim na bingo i da uzivam, jer od terapije za sada leba nema :lol: :lol: :lol:
Krenula sam sa nekim vezbama za kicmu, trbusnjaci i ostalo i sjajno se osecam....sta ce mi terapija, zar ne??Bitno da je veselo,evo obecavam smejacu se i bez terapije, a ako treba i lemacu nekog :lol: :lol: :lol:
Djuuuu, kad ces ti vamo?Kako si nam???
Iksa draga :o pa sta to bi?! :lol: :lol: :lol: 8) :lol:
znas, ja mislila ja jedina padavicarka :lol: tu sam na mamu, lakse meni pasti i zeznuti nogu ruku ili sta vec nego zabu u vodu naterati :lol: :lol: :lol:
do pre 2god nije prosla zima, da ne postanem ponosni nosilac gripa i gipsa :lol: :lol: :lol: :lol: nemoj sada da mi postajes konkurencija, cuvaj se molim te :wink: vataj dragog malo, nemoj sama setati :wink: :lol:
ljubi vas sve vasa jeca punooooo
cuvajte mi se i budite srecni i veseli!!!!
Sta god bilo, znajte da nicije nije do zore gorelo i sve ce kad tad proci!
samo napred, ja se nadam da cu vas posecivati, tu i tamo, javicu naravno ako bude od komisije nesto...ali ako to budem cekala ima da me dugo nema :lol: :lol: :lol:
voli vas vasa jeca
kisss :P
Odgovori