Ontario pisem ti pp sutra cim stignem, sinocke apsolut nisam spavala i mislim da cu veceras leci pre 3h
Ma koje sestre, njihova je duznost da te nasekiraju
nema zezanja
pazi vako
Tacno je da pozitivni ljudi mogu uticati na nas i ja u to verujem
i
Ne mogu nikako vedrije razmisljati
NE IDU U ISTOM POSTU
To sa nikad, niko, nikako i nista...izbaci iz recnika....napravi sebi leksikon reci i izraza, kao sto si radila iz engl. a ove reci, zaboravi
Ma koliko tesko bilo, dobra sala je dobra sala i to je aksiom
Moja tetka koja je operisala fibroadenom ili sta vec na dojci pre jedno 5 god na svakih god dana radi i mamo i UZ tako da nista to ne mora da znaci, nemoj odmah tako, CEKAAAAAAAAAAAAAAJ
Opet se sahranjujes pre vremena, znas li ti koliko to kosta?Nemamo sad za crninu, nemoj da ti je palo na pamet tako nesto, a ako si mislila da se izvuces tako lako, da tako prestanes da se nerviras...nece da moze
Dace Gospod sve, ne brigaj se...kad te uhvati takvo lose razmisljanje, a ti lepo se ispricaj sa Njim, isplaci izjadaj mu se i videces sve ce biti ok, samo da nam da mira i snage!
Ljubi tebe puno jeca pereca zvana suplement
Pisemo se
Vecco, znas kako, ja sam studentarija...gde da registrujem taj zastitni znak, da kapne koji dinar
makar da imam neke vajde od pozitivnosti
PA STO NISI PRIJAVILA DA TI JE RODJENDAAAAAAAAN
SRECAN TI RODJENDAN!!!!
Nek te tako lepo obraduje i ova druga komisija, mislim da ce to biti jos lepsa cestitka
Da probas mozda nekog dermatologa da posetis, mora da ima neka kremica za telo,a?
Mene u poslednjih mesec, dva isto svrbi sve zivo...ono il cu da se podrapam il da umrem...al ja sam ti lencuga teska za to, mackam se dva dana za redom i prestanem....

ko ce jos i toga da se seti

ali na trenutke zaista je bilo jezivo...ono kad polomis nogu, mozes bar i gips da polomis da se poceses i pomaze..meni je i antena od tv-a pomagala...al ovde sto se vise cesem gore
eeee, da pomogla mi je, krema od nevena....ona bas smiri kozu...ja sam je mazala SVUDA, bukvalno...
Sto se nervoze tice, ja i lekici ne idemo...al mi kazu da onaj persen nije los, a kao na biljnoj je bazi, ne skodi, ne izaziva zavisnost i sl...da probas to?cula sam i za caj, al ubi me ako se setim od cega je...na m....poznata neka biljcica....seticu se ja, seticu se
Ljubim vas sve punooooooo
odo jos malo da se zanimam pa u horizontalu
lepo sanjajte