Zdravo svima,
Juce sam dobio na poklon kutiju Ribavirina, tako da za neko vreme imam i to.
Video sam se sa svojim docom posle dugo, dugo. Dao mi je preduput za Beograd. Maki, bila si u pravu, ipak moram u Dom zdravlja. Ali sa izvestajem infektologa, koji mora da ima dva potpisa. Nekad su doktori Opste prakse slali na pregled kod doktora specijaliste i po potrebi je on davao uprut u odredjene klinike, sada je to obrnuto. Sta li je sledece.

Celo jutro sam zvao Infektiovnu u Beogradu, lokal 40, niko se nije javljao, na kraju sam pozvao lokal 52 i javila mi se sestra i nekim cudom bila je fina i rekla mi da pozovem kasnije jer je Ksenija bila u viziti, a Bozicka nije bila tu. Kasnije sam zvao, a pre toga sam se setio da se kontrole zakazuju ponedeljkom, sredom i petkom na lokalu 40, pa sam na lokaklu 52, ponovo trazio Kseniju, da bi na moje pitanje : " molim Vas, mogu li da dobijem Doktorku Keniju Bojovic ?, sestra elegantno rekla ne moze i spustila slusalicu. E tu sam pukao i zvao sve dok se opet nije javila, bilo je svakakvih reci ( mada se u sustini suzdrzavam psovki ), ovog puta ih je bilo za prodaju.
Nakon toga sam se setio, da moram da zakazujem i za dom zdravlja za pregled , pa sam se malo ohladio, jer ko zna kada cu doci do uputa, a kontrolu u Beogradu moram zakazati sedam dana unapred, ako ne i dve nedelje. Pa kada dobijem uput, zvacu da zakazem, jer uput ima trajanje od mesec dana. Do tada mi je doktor rekao da nastavim sa Roferonom i sa Ribavirinom, ali za Roferon je jedva izgovorio. U smislu : " Daj vise, ne mogu da te gledam

".
Onda sam mu trazio uput za ocno, dobio sam i odmah su me tamo primili, da sve bude bolje, doktor se zove i preziva isto kao i ja, pa sam imao satisfakciju. Napravio sam pregled i ujutru u pola devet treba da sam na ovnom da mi se odredi dioptrija.
Dju kako ti je prijatelj? Je..., zivimo u Srbiji pa je sve to normalno. U prilog tome ide i jedna recenica koju mi je uticajni novinar rekao, a to je da " narkomanija nije opstedrustveni problem... ". A posto narkomanija ima dosta veze sa C virusom, onda necemo da raspravljamo dalje.
Maki, drzi se! Izgleda da nisam jedini kga nesanica muci. Iskreno kada legnem, ja lepo zaspim, ali se budim po milion puta tokom noci, ustajem, pusim... i obavezno sam budan, najkasnije do osam
KISS za sve!!! I ako me nema neko vreme, mislim na sve vas!!!
p.c. Vecco, drzim pesnice za komisiju!!!