Sretna Slava svima koji slave a i onima koji idu na Slavu
Imam sjajne vesti za vas, primili su me!!!!!
Danas sam bila kod prof. Pelemisa i rekao mi je da idem sada na ovu komisiju, ove poslednje nalaze da ostavim i da zavrsim sa ovim gin UZ i da mu donesem rezultate svih tih pretraga
doduse to ne znaci da cu komisiju i proci, ali posle 2.5godine doslo je i mojih 5 minuta makar da mi pogledaju nalaze
zakazala sam za sutra taj UZ u Visegradskoj, srecom nasla vezu inace bi mi zakazali za ko zna koliko meseci, radicu sutra jos taj jedan hormon i sve ce biti gotovo do petka
Pitala sam ga "pa onda cu zakasniti za komisiju" a on mi rece "ma ko ti je rekao da je komisija 20tog, ja sam predsednik valjda ja znam kad je, samo ti meni do kraja nedelje donesi sve" i koliko sam shvatila sledece nedelje je komisija...a kada, da li pocetkom ili krajem to je vec visa matematika
stigli su mi rezultati i iz infektivne, malo su mi se spustile transaminazice
AST 87
ALT 147
alkalna fosfataza 137
gama gt 44
laktat dehidrogenaza 523
i povisen mi je ig G 17 (granica je 16) al koliko kapiram to je pokazatelj proslih infekcija...verovatno je od one moje upale pluca koja je trajala od oktobra do pre nekih 10tak dana
Ne mogu vam opisati kako se osecam, naravno mozda me i ne prihvate, al ebiga kao sto on rece, on je predsednik, do sada nije hteo ni da me uzme u razmatranje, valjda misli da je dosao pravi trenutak da dobijem dragi pegi i ribu....
umesto sexa u novoj godini, zamena za isti

samo je drugi proizvodjac i prima se u nadlakticu, efekat je isti
zvoncice dobro nam dosla!!!
samo polako, bice sve kako treba!!!
pa kad vec ponavljas testiranje, bolje da budete sigurni i za nju, sanse su male male male, al bolje da je testiras nego da ti to lezi u podsvesti i da te jede
Emanuil nik ti je prelep

kako bre 20 miliona??!mozda su se oni zabrojali, a???a pri tom ipak samo fibroza 2....ja sam kad sam cula dzonika dobila glavobolju od njegovih 11 miliona, a ti si bas resila da gajis taj virus?! mozda je 200 000 kako su ludi mozda su dodali nulu
Dobro kazes, 3ka nije toliko strasna, krace ce ti biti i lecenje, ti i vecca cete sigurno proci ovu komisiju, ako ne, idemo svi u napad, lepo cemo ih izgristi i onda nek se slikaju sa toliko genotipova
Ljubim vas sveeeeee
odo se grejati pa na Slavu, tek sam pre pola h dosla kuci, a izasla sam iz kuec u 8h

ne, nisam radila, nego sam bila po lekarima

mogli bi da me placaju za to, puno radno vreme