Pravopisna greska, obrnuto je ALT je 326, a AST je 101. U bunilu sam pisao, pa ni kada sam citao nisam primetio gresku.
 Mada bi bilo dobro da je kako sam napisao
 Mada bi bilo dobro da je kako sam napisao  .
 .Doktorka koja mi je gledala rezultate, prvo me je pitala,za kada mi je zakazana kontrola u Beogradu, onda sam joj pokazao izvestaj od Bozicke ne kome nema nista sem broja kopija, genotipa i terapije ( bez prioda trajanja ), gde se kontrola ni ne pominje, pa mi je rekla da sacekamo da vidimo kakvo ce stanje biti za dve nedelje i onda da se razmisli da li da mi da uput. ( Ja se nadam da ce moj doktor uskoro doci sa odmora, pa cu sa njiim da vidim. ) Onda mi je rekla da zovem Bozicku da moram da budem u kontektu sa njom i da je piam sta da radim?????
 A iskreno od kada su transeminaze pocele da skacu bez povratka, zvao sam skoro svaki dan odelenje u Beogradu i tako su bezobrazni i arogantni, d ne umem da opisem. Sestra Sneza je na odmoru, pa ne mogu da zovem na lokal 40. Jutros sam zvao ponovo i zamislite, na centrali mi puste lokal 52, oni tamo podignu slusalicu i spuste pored telefona. Pa jedno deset minuta sam slusao sta oni tamo pricaju u nadi da ce se neko javiti, da bi na kraju spustili slusalicu.
  A iskreno od kada su transeminaze pocele da skacu bez povratka, zvao sam skoro svaki dan odelenje u Beogradu i tako su bezobrazni i arogantni, d ne umem da opisem. Sestra Sneza je na odmoru, pa ne mogu da zovem na lokal 40. Jutros sam zvao ponovo i zamislite, na centrali mi puste lokal 52, oni tamo podignu slusalicu i spuste pored telefona. Pa jedno deset minuta sam slusao sta oni tamo pricaju u nadi da ce se neko javiti, da bi na kraju spustili slusalicu.  Potrosio sam sav kredit.
  Potrosio sam sav kredit.  
 Sve sam trazio da pregledam, kroz glavu mi se vrzmaju kombinacije raznih virusa, npr, A i B, pa sam trazio da mi urade anti tela, ona mi kaze da to oni ne rade, kao ni za stitnu zlezdu. Ali moracu da se cujem sa jednim doktorom iz higijenskog da to proverim. Da bi mi na kraju rekla, " Sta ce ti to? ", pa me je cak i pitala, zasto sam radio hormone stitne
 .
 . Ej bre, ovde se ne zna ko koga....
A pre toga mi se nakacila neka iz laboratorije, koja nije htela da mi da rezultate, kao rezultati se podizu pre podne, ja joj objasnjavam da ne mogu da pimim terapiju bez njih, ona poce da se derendza, e onda mi je puklo, " razvalio " sam vrata, usao i uzeo rezultate sam. Bre posle cetiri meseca se ona jedina nasla pametna da mi ne da rezultate i da pametuje
 . Detalje necu opisivati, bilo je gadno!!!
 . Detalje necu opisivati, bilo je gadno!!!  
 Videcu, dve nedelje ce brzo proci, ali proslo je vise od tri meseca i bojim se najgoreg, isreno!

Rekao je i za tu komisiju da daje besplatnu terapiju samo najugrozenijim pacijentima, kod kojih se razvilo tesko ostecenje jetre. A svuda po teoriji treba sto pre poceti sa terapijom jer je za lecenje HCV-a kljuc uspeha ako se na vreme pocne, da se ne dozvoli virusu da se razmnozi... ali sta kada ovde cekaju da te razvali virus pa tek ti onda daju terapiju...
 Rekao je i za tu komisiju da daje besplatnu terapiju samo najugrozenijim pacijentima, kod kojih se razvilo tesko ostecenje jetre. A svuda po teoriji treba sto pre poceti sa terapijom jer je za lecenje HCV-a kljuc uspeha ako se na vreme pocne, da se ne dozvoli virusu da se razmnozi... ali sta kada ovde cekaju da te razvali virus pa tek ti onda daju terapiju...