Pravopisna greska, obrnuto je ALT je 326, a AST je 101. U bunilu sam pisao, pa ni kada sam citao nisam primetio gresku.

Doktorka koja mi je gledala rezultate, prvo me je pitala,za kada mi je zakazana kontrola u Beogradu, onda sam joj pokazao izvestaj od Bozicke ne kome nema nista sem broja kopija, genotipa i terapije ( bez prioda trajanja ), gde se kontrola ni ne pominje, pa mi je rekla da sacekamo da vidimo kakvo ce stanje biti za dve nedelje i onda da se razmisli da li da mi da uput. ( Ja se nadam da ce moj doktor uskoro doci sa odmora, pa cu sa njiim da vidim. ) Onda mi je rekla da zovem Bozicku da moram da budem u kontektu sa njom i da je piam sta da radim?????

Sve sam trazio da pregledam, kroz glavu mi se vrzmaju kombinacije raznih virusa, npr, A i B, pa sam trazio da mi urade anti tela, ona mi kaze da to oni ne rade, kao ni za stitnu zlezdu. Ali moracu da se cujem sa jednim doktorom iz higijenskog da to proverim. Da bi mi na kraju rekla, " Sta ce ti to? ", pa me je cak i pitala, zasto sam radio hormone stitne

Ej bre, ovde se ne zna ko koga....
A pre toga mi se nakacila neka iz laboratorije, koja nije htela da mi da rezultate, kao rezultati se podizu pre podne, ja joj objasnjavam da ne mogu da pimim terapiju bez njih, ona poce da se derendza, e onda mi je puklo, " razvalio " sam vrata, usao i uzeo rezultate sam. Bre posle cetiri meseca se ona jedina nasla pametna da mi ne da rezultate i da pametuje

Videcu, dve nedelje ce brzo proci, ali proslo je vise od tri meseca i bojim se najgoreg, isreno!