Ooooh, pozdrav svima
pa de ste bre ljudi, nema me par dana, a ovde svasta nesto, vi bas ocete da ja citam puno
ne brinite se, ja sam samo malo poludela, smejem se brez prestanka 24h...hormoni valjda, boli me stomak, ali od smeha
Uh, a stvarno, zar mora hexalab? ja ih bas nesto ne volim, posle svih onih za i protiv prica, ne znam sta bih vam rekla.Ja sam imala srece sa infektivnoj, tamo su mi radili pcr i to za dz...nisam ga nesto cekala, ni 10 dana...to zavisi od toga kad oni napune onaj njihov kit.Dok ne bude pun, ne rade test, a sada ako ste medju poslednjima, cekacete par dana, a ako ne..ne smem ni da zamislim koliko
Dobrodosla vecco i jos bolje sto pre otisla kad budes - tj zavrsila sa lecenjem
Prepustam te pametnicama ovde, ja i alternativa zajedno ne idemo

tako da ti ne mogu pomoci, samo cu ti preneti sto su meni rekli, kada dobijes terapiju, nista od tih preparata ne valja da pijes.Posto navijamo za tebe da to bude uskoro, mozda je bolje da sacekas i sa tim, otkud znam?
No kako kazu nista nije gotovo dok te ne zaboli glava

moj prevod, onda stvarno, ko to zna?
e, ja sam pukla ne mogu biti ozbiljna nikako ovde
odo ja da nastavim da ludujem, cuvajte mi se drustvance
DJUUUUUUUUU DOBILA SAAAAAAAAAAAM

sjajno je zaista, vredelo je truda

kad ces ti nama vamo, a?
ajmo pijemo svi jednu lepu kaficu
da, pisala sam na abc, Dzoniiii nemo siris paniku i opet nisi stavio dovoljno

ma ja sam vam super
imam sada i splenomegaliju, tj uvecala mi se slezina, jetra me bas bas boli, a "sarene je strukture" sta god to znacilo dragoj mi doktorki koju cu sledeci put kad vidim,castiti sa par polomljenih kosti, al ne brinite, necu joj dirati kicmu za sada

i naravno standardno transaminaze rastu li rastu, hiperehogena jetra i tsl....
Zub mi je ok, kanali busni, cekam 17ti kad mi je zakazala, malo bolje spavam tj uspevam bar po par sati da zaspim...
uglavnom, smejem se, nek ide zivot
ne mogu sada o tome da mislim, suvise mi je lepo ovako
ljubiiiiiiiiiiiiiiiim vas sve punooo
Iksice, kako si nam ti?????Kad ti idu ispiti?
Kisss