Znala sam...evo poslala sam i 2gu poruku i slogirao se komp...ovo je 3ca drugi put

Djuuuuu dobro nam dosla!!!!
Pisi nam obavezno kada mozes, kako si ti i kakva su tvoja iskustva!!
Mi se ovde svi drzimo zajedno, moramo i podrzavamo jedni druge!!!!
Samo glavu gore, nije to veliki br kopija, tako imam i ja, par hiljada manje, ali malo vecih problema...holesterol i trigliceride skoro nemam, vrtoglavo su blize nuli ali jetra mi je preterano masna, ugusila se skoro i zato mi je ovako lose, slabo radi...

ni metabolizam mi ne rade, ni hormoni, a ne smem to lecim...show zivi...evo meni gotovi rezultati biopsije, ali nisu hteli da mi ih saopste, moram da cekam utorak da idem kod profesora...bas su dosadni ovi lekari, pa otisla bih u svakom slucaju

a ciroza moze samo da me obraduje, jer ona znaci pegazis

koji je to paradoks

Elem, ja nisam imala toliko tortura od lekara, koliko od prijatelja i rodbine...prvo su me izbegavali, pa me sazaljevali, a sada smo zavrsili tako sto ja tesim njih

Imas nasu podrsku, nisi sama, a verujem da imas jos ljudi pored sebe!!!
Drzi se Milosa ,andjeli uvek oraspoloze...neka ti on da snagu za borbu, ma nije hcv toliko strasan, ima i gorih stvari i to uzasno gorih...samo hrabro, jedno po jedno, moj ti je savet, posveti se detetu i izrodi jos dece, redovno na kontrole i ne brigaj o hcvu toliko

naravno, uclanices se u udruzenje sa pionirkom majom na celu

citam ja Majce redovno onaj abc forum, ali nikako da pocnem da pisem

Jedan veliki poljubac za Iksu

i Majceta!!!!!
Milice divan ti je predlog !!!!
Ljubim vas sve, moram da idem dok se ovo samo ne ugasi, a ako se ugasi pre nego sto posaljem, bacam komp sa 6tog sprata

ajmo drage moje, malo da se i veselimo...
Djuu, a kod koga se ti lecis? Jer si u Bg-u?
Mozda mozemo da te posaljemo kod nasih lekara, ja iz znam koliko volis...nece biti problema

Kako nam je crnni? Nije se dugo javljao?!
Pozdrav i za njega!!!!!
vasa tweety