Ljudi moji dragi nema me par dana i imas sta videti

pa nemojte tako molim vas!!!
Majce, zaista zaista ti se divim na svemu kroz sta si prosla, samo polako, ma sredice se to...verujem da ova terapija izvuce iz nas ono najgore sto je u coveku, a godinu dana toga treba trpeti...kada se sve zavrsi, a hoce uskoro, polako ce stvari doci na svoje i videces i sama sta da radis, da li njemu zaista stalo samo do posla i do samog sebe ili tu ima itekako mesta za tebe i jednog malog andjela koji ce doci

Tvoja stitna ce se samim tim i srediti i docice neka malo mirnija i sretnija vremena

Ja sam sada dobro, malo verovatno besposlena pa zbog toga i lose raspolozena, upalla mi se trbusna maramica posle biopsije ali sad se smiruje sve i bol me tek sada prestaje...cekam Uskrs i razultate, a onda velikaaaaaaa dilema ako nema fibroze da li da prihvatim obican interferon ili da cekam jos 5godina do sledece biopsije i reevaluacije bolesti...
Slusajuci tvoju pricu i ne samo tvoju, mislim da sto pre prodjem tu muku lakse ce biti...malo i da se nasalim...pokusala sam da zamislim sebe u toj situaciji...ja nazalost ili na srecu nemam nikog pored sebe, niti sam ikada imala i kroz to cu prolaziti sama, sa svojom majkom koja svaki put kada legnem malo da odmorim ili ne daj Boze duze spavam ujutru digne pritisak na 3000 i mislim da bi me kroz prozor izbacila..samo pisti i vristi po kuci...tako da verujem da ce biti veselo

nazalost obe smo krupnije i ne mozemo leteti, ali pokusala sam da zamislim scenu kako bacam moju majku na krevet sa njenih 90 i kusur kila i pukla sam od smeha

imacu makar dobar izgovor da se posteno izvicem na nju i da smirim zivce tako

ovako cutim i pokusavam da smirim situaciju...sta cu, ona je temperamentna i posesivna majka, ali voli me, kao sto i ja nju volim, pa moram otrpeti...
Crnni...

zao mi je zbog svega toga zaista...ali pretpostavljam da si jos mlad i da ce sve brzo doci na svoje, ako ne budes sa njom, naicices na neku dobru devojku sigurno, i bila bolesna ili ne, bicete srecni zajedno i sve ce biti kako treba...
Sto se alkohola tice, nemam pojma zaista, ja ne pijem sa hcvom ni bez njega

tako da nemam problema...ali verujem i da je casa pica jednom u neko duze vreme nece ubiti, mislim da je kljucna rec umerenost u svakom pogledu i za sve, mozda u nasim slucajevima malo strozija umerenost

Samo jel ja to cujem rec depresija????? ta rec bi trebalo da se cenzurise ovde pod hitno

nemoj tako, necemo da nam bude lose i necemo da se deprimiramo kada nema razloga za to...mada, i ja pricam bezveze, ako si depresivan, tako je kako je i sasvim je u redu da se tako osecas...samo izadji sto pre

imas podrsku nas ovde, pokusaj da se zaposlis sto vise, da ne mislis o svemu tome i radi ono sto te opusta, sto te cini srecnim i bice bolje

Cuvajte se svi i samo pozitivno

po sledeceg kuckanja
vasa tweety