Evo je i Jeca

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Bas mi je drago da vas vidim i nove i stare i nove koji su stari

Dr, kao sto ti rekose, rezultati su ti sasvim ok, sjajno je to sto si gen 3 i nemas toliko kopija, verovatno ce ti i terapija proci lakse il neka se mi bar tako nadamo, lakse je

kao sto dzonik rece ovo ti je klub ljubitelja zivota, nema vrdanja, samo

Drzi nam se tu i slobodno pisi!
Iksic, dje pomenu viruseeeeeee

ja sam izgleda bas plodno tle za male grozne napasti

juce sam dosla, bila sam na faksu ali u guzvi i sa temperaturom jopet

nikako da konacno budem kako valja

Dragi mojiiiiii bilo mi je sjajno dole, samo me je u petak uhvatila kisa, ali tako je lepo, onaj vazduh je nestvaran...zamislite, sedite pored mora u kaficu tj napolju, sija sunce, nekih 17-18step.... a vi pijuckate kafu i slusate sjajnu muziku

Posle 3god nemrdanja iz Bg-a tako su mi ovi dani prijali, kratko ali slatko

Vratih se sa temperaturom, ali ako

Zabavno mi je bilo da potrosim malo para, kako je lako potrositi ih, evro ovde tamo dva i sve deluje sitno ali.... kad sam se presabrala ode 20

Gem, bas mi je zao sto je kod tebe tako, kako si ti sad?Koja je kod nas procedura za relapsere, secam se davno sam nesto citala na onom hr forumu...ali daleko smo mi od njih, sta tebi kazu lekari, imas li sanse ponovo dobiti lecenje, pod kojim uslovima?Kakva ti je sad jetra, jel se bar malo smanjio broj kopija?

Daj zapreti tom virusu, to stvarno nije fer s njegove strane!U redu trpimo ga mi svi godinama, prolazimo svasta zbog njega....ali jednom moramo podvuci granicu, ne sme on tako

reci mu da cemo ga svi biti ako te ne napusti odmah, tesko si ga njemu !
Veliki poljubac za sveeee

DzoniK hvala ti sto si preneo poruku, ali moram ti reci nisam ti tako rekla, smanjio si ti nesto te smajlice, bilo ih je vise

nemoj stedis na njima

Ljubim vas ovako vazdusno da vam ne prenesem ove baKcile

vasa jeca