Iksa napisao:Jojjj Jecko, ovaj rok je za mene totalni promasaj, htela sam mnogo- a nista nisam uradila! Nisam ni izasla na ispite

No, nema veze
Znaci, upoznavanje je palo! Nego, sto mu trazis zenu, a tiiiii

??? Ili si ga bratski zavolela?

malo da se nasalimo. E dobro, kako si ti? Jel serija bolova prosla (smanjila se)?
Djuu jel si se smirila? Ako te klince oseti tako nervoznu, i ono ce da podivlja, i eto ti jos vece muke
Dzonik, i kakva nam je Jecaaaaa

?
Drziteeeeeeeeee seeeeeeeeeeeeee!!!
jedan veliki kiiiiiiiiissssssssssssssssssss za tebe draga moja.
Sad je gotovo, nemoj se nervirati sto nisi izasla ni na jedan ispit, nema vajde od toga...bice to bolje u sledecem, vala da si nam se ti samo lepo odmorila i lepo provela to je najbitnije

nemoj ulaziti u zacarani krug sta-bi-bilo-kad-bi-bilo

Nasmeja me slatko

Dzonik je sjajan, kao da ga znam citav zivot, sjajan covek, sjajan drug...ne razmisljam o njemu na taj nacin, il da kazem istinu, ne razmisljam ni o kome na taj nacin

Uostalom njemu je potrebna dobra zena

koja ce mu biti malo blize

znate li vi samo da sam jedva dosla nazad, vozovi su prepuni, putnicki iz Prijepolja...samo dva vagona, puna prepuna, na jednoj nozi sam stajala pored vrata, pa sam sisla i sacekala voz iz Bara, koji je bio malo manje pun, moglo se lepo stajati

no putovanje je bilo lepo, interesantno

Ne pitaj kak'a sam,ki upish, odma da ti kazem

Drzimo se nekako

Ljudi malopre sam se cula sa dzonikom, otisao je po bocboc, medjutim, stigli su mu rezultati krvi. Transaminaze su mu skocile na 260, najvise od pocetka terapije i jako se zabrinuo za to.
Rekla sam mu da ne brine!!!!
Ispravite me ako gresim. On ima preko 11miliona kopija i srecom tj cudom nema fibrozu. Ipak, da bi interferon pobio sve te kretene, potrebno je puno snage, kazem mu da su mu zato skocile transaminaze, kao znak da se njegov organizam bori...da, on jeste genotip 2, to je lakse, ali opet ima ih ko zutijeh mrava, prosto, logicno mi je da skoce, treba se tuci sa toliko skotova...

Medjutim, nekako se misao prikrala kod njega da eto povecale su mu se transaminaze, nece izbaciti virus, sva ova muka tri puta nedeljno bice uzalud.... A TAKO NECEMO DA SE IGRAMO

Gore glavu, samo pozitivno dzoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
Nemoj da klones duhom molim te!
Jer tako dragi moji da to sto su mu skocile transaminaze ne mora da znaci nista lose??? Majce koliko se secam i MM su bile visoke?
Sta vi mislite?
DZONIK, POKUSAJ DA NE BRINES PLIZZZZZZZZZZZ
MI SMO UZ TEBE!!!BRATSKI

Ljubim vas sve punoooo