hepatitis C

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Iksa napisao:Jekac je polozilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D SlikaSlika
Sve vas je pozdravila! Nadam se da ce brzo da nam se pridruzi.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

SVAKA JOJ CAST!!

I ja se iskreno nadam da ce da nam dodje uskoro, vidi koliko imamo noviteta ovde!! :D :D :D
Korisnikov avatar
kapeloto
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 30, 2007 2:27 pm

Post od kapeloto »

Bravo i za Jecu!!! :D
Dju, ja sam samo uskocio kao clan koji ce se aktivno boriri za nasa i i prava drugih.
Jos samo malo!!! :wink:
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Iksa napisao:Jekac je polozilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D SlikaSlika
Sve vas je pozdravila! Nadam se da ce brzo da nam se pridruzi.
JUuuuhhuuuuuuu!!!!
Korisnikov avatar
kapeloto
Aktivan član
Aktivan član

Post od kapeloto »

Glukoza 5.2 (4.1 – 5.9)
Urea 4.8 (3.2 – 8.2)
Keratin 86 (50 – 132.6)
Bilirubin U 11.1 (5 – 21)
Bilirubin D 2.2 (<3,4)
Natrijum 141 (132 – 146)
Kalijum 4.67 (3.5 – 5.5)
Al.fostafaza 121 (90 – 360)
S-y-GT 34 (<73)

WBC 6.44 (3.4 – 9.7)
RBC 5.40 (3.86 – 5.72)
HGB 166 (119 – 178)
HCT 46.6 (35 – 53)
MCV 86.4 (83 – 97.2)
MCH 30.8 (24 – 31)
MCHC 356 (280 – 400)
CHCM 355 (330 - 370)
CH 30.4
RDW 13.5 (8 – 14.5)
HDW 25.3 (22 – 32)
PLT 233 (158 – 424)
MPV 7.4 (6 – 13)

ALT 145 (7 – 40)
AST 57 (13 – 40)

:( :( :( :( :( :( :( (ja)

:D :D :D :D :D ( Svima )

Ljubim vas!!!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Dzonik.........ne daj se i ne nerviraj se sada i stres utice na jetruuuuu!!

Jel si se cuo sa Milosem (ili kako se vec zove onaj decko za udruzenje)?

Pozz, majja :wink:
Korisnikov avatar
kapeloto
Aktivan član
Aktivan član

Post od kapeloto »

Cao svima,
vidim da nema odavno nikoga ovde, pa rek'o da nesto napisem da se ne zaboravi.
Nadam se da ste svi dobro! :D
Oni koji su prosli terapiju, sigurno znaju kako sam ja, tako da necu da ponavljam, ali ipak je 2:1 u korist minusa.
Pozdravljam vas!!!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Dzonik, ne zaboravlja se, nego je verovatno zatišje, a ja ne smem da te pitam kako si, pretpostavljam da si sada u fazi kada se baviš " ćutologijom" i da ti tako sada prija. Kao što ti rekoh do sada milion puta-samo radi ono što ti prija i što više odmaraj!!! :wink:

Nadam se da su svi ostali ok, videh da je Djuu pisala na nekoj drugoj temi-sto bi trebalo da znači "na zapadu ništa novo" :lol: , a ja čekam kada će da osvane ovde Jecin post!! :D :D :D

Pozz svima, majja :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Dzonik, ne zaboravlja se, nego je verovatno zatišje, a ja ne smem da te pitam kako si, pretpostavljam da si sada u fazi kada se baviš " ćutologijom" i da ti tako sada prija. Kao što ti rekoh do sada milion puta-samo radi ono što ti prija i što više odmaraj!!! :wink:

Nadam se da su svi ostali ok, videh da je Djuu pisala na nekoj drugoj temi-sto bi trebalo da znači "na zapadu ništa novo" :lol: , a ja čekam kada će da osvane ovde Jecin post!! :D :D :D

Pozz svima, majja :wink:
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

Nista novo, bas tako majce
:roll:

I ja cekam Jecu da nas malo oraspolozi.

Ljubi vas sve Dju
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

U stvari, novo je to da sam se prvi put u zivotu vakcinisala protiv gripa, zbog bebca pre svega a mislim da to nije lose ni za ovo nase stanje.
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm

Post od tweety_girl »

:lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol:
Evo je i Jecaaaaa :lol:
Gde ste mi dragi mojiiiiiiiiiiiiii????
Tako ste mi nedostajali, moram vam priznati!!!!
Jedva cekam da procitam sve vase postove, nadam se da ste mi dobro, nesto ste mi ste ucutali, smorili....a to tako NECE DA MOZE :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol:
Nadam se da smo se dogovorili da cemo biti super raspolozeni kud puklo da puklo :lol:
Salu na stranu ja sam super, procitala sam za udruzenje, ali sam se razocarala, to je malo neozbiljno, na mob se niko ne javlja, a u Nemanjinoj 4 nema ih, kaze mi sekretarica da su dolazili da gledaju, ali da jos nisu potpisali ugovor za kiriju, jos ih nema na toj adresi :(
Jel neko od vas uopste raspolozen za neku akciju ili jok?? Ja sam sada upisala 4tu i imam vremena da se posvetim tome, oaveze na faksu imam samo 2x nedeljno po par sati :lol:
Kako ste mi vi dragi moji??
Sto se mog zdravlja tice, sve je po starom, preziveh upalu pluca, jos cekam dokumenta na faksu, bice tek krajem meseca, do tad ne mogu kod lekara, imala sam frku sa zeludcem i jetrom, sto nekih cuda...ali sad je bolje, navikla sam se na bol, konstantno me boli desna strana, i to ne malo, al..... :lol:
Sve vas punoooooooooooooo ljubimmmmmmmmmmmm
i'm back :lol: :lol: :lol: :lol:
osmeh na lice plizzzzzzzzzz :lol:
pisemo se!
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član

Post od tweety_girl »

:lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol:
Evo je i Jecaaaaa :lol:
Gde ste mi dragi mojiiiiiiiiiiiiii????
Tako ste mi nedostajali, moram vam priznati!!!!
Jedva cekam da procitam sve vase postove, nadam se da ste mi dobro, nesto ste mi ste ucutali, smorili....a to tako NECE DA MOZE :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol:
Nadam se da smo se dogovorili da cemo biti super raspolozeni kud puklo da puklo :lol:
Salu na stranu ja sam super, procitala sam za udruzenje, ali sam se razocarala, to je malo neozbiljno, na mob se niko ne javlja, a u Nemanjinoj 4 nema ih, kaze mi sekretarica da su dolazili da gledaju, ali da jos nisu potpisali ugovor za kiriju, jos ih nema na toj adresi :(
Jel neko od vas uopste raspolozen za neku akciju ili jok?? Ja sam sada upisala 4tu i imam vremena da se posvetim tome, oaveze na faksu imam samo 2x nedeljno po par sati :lol:
Kako ste mi vi dragi moji??
Sto se mog zdravlja tice, sve je po starom, preziveh upalu pluca, jos cekam dokumenta na faksu, bice tek krajem meseca, do tad ne mogu kod lekara, imala sam frku sa zeludcem i jetrom, sto nekih cuda...ali sad je bolje, navikla sam se na bol, konstantno me boli desna strana, i to ne malo, al..... :lol:
Sve vas punoooooooooooooo ljubimmmmmmmmmmmm
i'm back :lol: :lol: :lol: :lol:
osmeh na lice plizzzzzzzzzz :lol:
pisemo se!
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

Eehej, samo da ti kazem da si mi i vratila osmeh na lice i dobrodosla, konacno.

Ljubim vas sve
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član

Post od tweety_girl »

Bolje te nasla Djuuu :lol: :lol: :lol: :lol:Kako si? Kako bebac? :) Kad nam dolazis vamo?
Tu sam negde ja uvek i bila, eh pa kako cu ja bez vas!
Ne spavam skoro nedelju dana, 2-3h dnevno i malo sam neurozna :lol: :lol: ali uvek za akciju ;)
Sto se udrzenja tice, da ne shvatite pogresno moje pisanje od juce, kritika je bla upucena organizaciji, znam da oko takvih stvari uvek ima posla, ako je problem u manjku njihovog vremena ili ako su sredstva problem, ako ti dzonik poznajes tog Marka, prikljuci i mene, mozda nekako mozemo pomoci da sve to krene kako treba...Ja bas i nisam pri parama, ali znam ljude koji imaju novce i koji bi priskocili u pomoc, a slobodnog vremena imam...
Kako ste mi???Kako protice terapija?
Majce jel ste mi ti i MM dobro??? Kad kafenisemo, hajde nismo preko sveta :lol: :lol: :lol:
Ljubim vas sve :lol:
Korisnikov avatar
kapeloto
Aktivan član
Aktivan član

Post od kapeloto »

Pozdrav Jeco, kao i svima
Dobro se ti nama vratila, sa onim starim osmehom :D !!! Sa faksom je sve u redu, znam, ali ti bolovi :-? . Ali ti si jaca od mnogih, pa ces izgurati i to, zar ne :wink: ? Redovno se cujem sa Markom, nisu jos potpisali ugovor za iznajmljivanje prostora, jer jos uvek nisu dobili PIB i jos neke papirice iz ministarstva. Ali radi se ubrzano na tome.
Cujte pricu sto mi je Marko ispricao. Na klinici je sreo zenu koja ima genotipove 1,2 i 3 ( zajedno ), pocela je sa terapijom sa PCR-om od 3.5 miliona kopija, da bi joj nakon tri meseca terapije, kpoje drasticno skocile na 33 miliona ( 10x vise ). :roll: : Za ovakav slucaj nikad do sada nisam cuo, ali sam se uverio da je sve moguce.
Odgovori