dzonik82 napisao:Pozdrav Jeco, kao i svima
Dobro se ti nama vratila, sa onim starim osmehom

!!! Sa faksom je sve u redu, znam, ali ti bolovi

. Ali ti si jaca od mnogih, pa ces izgurati i to, zar ne

? Redovno se cujem sa Markom, nisu jos potpisali ugovor za iznajmljivanje prostora, jer jos uvek nisu dobili PIB i jos neke papirice iz ministarstva. Ali radi se ubrzano na tome.
Cujte pricu sto mi je Marko ispricao. Na klinici je sreo zenu koja ima genotipove 1,2 i 3 ( zajedno ), pocela je sa terapijom sa PCR-om od 3.5 miliona kopija, da bi joj nakon tri meseca terapije, kpoje drasticno skocile na 33 miliona ( 10x vise ).

: Za ovakav slucaj nikad do sada nisam cuo, ali sam se uverio da je sve moguce.
\

Cek polako

Bolovi ko bolovi, pa mora nesto da nas boli

moram priznati da mi tesko pada insomnia, ali sta da se radi, neviranjem cu samo gore da napravim. Eh, nisam ja jaca od mnogih, ja sam slabija od vecine, samo se tako vama cini. Vise volim da se smejem, to stoji, a sad sto sam vecito u nekim problemima...sta da se radi

Uhvati i mene zuta minuta, padnem u iskusenje da se okrenem i pogledam na svoj dosadasnji zivot sa bolom i nekom tugom u grudima, tesko mi bude, seta me slomi...ali znam da ako prvoj misli dopustim da dodje, lavinu koja sledi neu moci da zaustavim...od toga nema vajde, zivot ne ceka da se mi smislimo i sredimo, ovaj zivot gura napred, a ako ne napredujemo, nazadujemo...tesko jeste, nikom nije lako, ali tako mora. U jednom trenutku vise nije ni da tako mora, zaista sam srecna sto sam ziva i kazem Bogu hvala na svemu, na svakom danu, ne mora vise, tako treba, tako hocu i lepo je!Zivot jeste lep, ne ono sto mi zelimo da zivot bude, nego sto on jeste, ono sto prolazi pored nas dok kujemo planove ili ono sto udisemo dok zivimo, pa ko sta izabere. Ja sam izabrala da zivim, da ne cekam da mi procvetaju ruze, nego da ih sadim sama, da se osmehnem bolu i da kazem "ko te j..." da, mozes me baciti u postelju, mozes mi telo zdrobiti, ali mojoj dusi ne mozes prici, moja osecanja su samo moja i neko to odgore vidi sve, taj Neko je meni Sve i taj Neko meni daje snagu, volju, radost i mir... Svako bira ono sto zeli, ja sam srecna sto sam izabrala Njega

I zato mogu da kazem iskreno "udri brigu na veselje"

Nego da ja ovde ne bih filozofirala, reci ti nama nesto o Marku, sto se ne javlja na mob

daj bre, da se skupimo svi, da pripomognemo, sta god treba..... Mogli bismo i da se vidimo, a Majceeeee

Vidim da ti dzonik imas msn, ali sad ja dolazim sa faksa na net, ovde toga nema instalirano....
Drz'te se ljudoviiiiiiiiiii

Ljubi vas jeca