hepatitis C
Staaaa?dzonik82 napisao:Cao svima,
Da se ne radujemo mnogo, ali sam jutos na vestima slusao da je RZZO odobrio izdavanje lekova koji nisu ni na jednoj listi, na recept, bez participacije. Saznacu nesto vise, pa cu da napisem.
A sada da vam kazem da veceras nisam primio svoju dozu Roferon-a jer debili nisu istrebovali i kao da se javim ujutu, ako busu imali u centralnoj apoteci da dodjem. Poludeo sam!!!
Ljubim vas! Nadam se da ste svi O.K. ( koliko moze da se bude )
Ma daj molim te da li je to moguce?
E stvarno sta reci?!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Drzimo fige Jeci, javi i njoj, a evo da kazem i drustvu ovde - pocela je sezona mandarina - PA NAVALITE!!

Jako je zdravo za vasu jetricu, ALI procitah skoro, bitno je da oljustite onu belu opnu (zbog celuloze koja malo otezava rad i "zbunjuje" jetru), najbolje da ih cedite i pijete kao sok!!!
Takodje, najbolje je jesti kompote (jabuka, kruska, sljiva), retko kad sirovo voce i najbolje je izmedju obroka.
Pozz svima!!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E sad me ubi ako ja znam o'klen ti??!!!sydney napisao:Vidi ekipe hahah jos bolje nikome se neda mijenjati nick haha
Ja vas pratim ako nesmeta ?
Ja onako okolo trazim Nalazi su mi se izgleda pogorsali pa ludujem.
Porasla mi viremija naglo a satim i alt .
No budite pozdravljeni do daljnjeg

Ne zameri mi molim te, ovih dana sam u deficitu sa mozgom, ali brzo ce da prodje!!!

Zdravo svima,
U ponedeljak idem da dajem krv za malo opsirniju analisu i nadam se da ce sve biti O.K. Iksice, znaci sada torta, mandarinice, sokic iz blendera, party i vatromet
. CESTITKE!!!.
A sada ovako,
od sledece nedelje pocinje zvanicno sa radom Udruzenje obolelih od heptitisa u Srbiji HEPHELP, prostorije se nalaze u Nemanjinoj 4, u Beogradu, uskoro ce biti aktiviran i web sajt.
Ko zeli da bude clan udruzenja neka se javi Marku na broj 064/32-90-359.
Hajmo lagano da krenemo na bolje.
Udruzimo se i borimo za svoja, a i prava drugih.
Pozdrav i poljubac svima!!!
U ponedeljak idem da dajem krv za malo opsirniju analisu i nadam se da ce sve biti O.K. Iksice, znaci sada torta, mandarinice, sokic iz blendera, party i vatromet

A sada ovako,
od sledece nedelje pocinje zvanicno sa radom Udruzenje obolelih od heptitisa u Srbiji HEPHELP, prostorije se nalaze u Nemanjinoj 4, u Beogradu, uskoro ce biti aktiviran i web sajt.
dzonik82 napisao:Zdravo svima,
U ponedeljak idem da dajem krv za malo opsirniju analisu i nadam se da ce sve biti O.K. Iksice, znaci sada torta, mandarinice, sokic iz blendera, party i vatromet. CESTITKE!!!.
A sada ovako,
E stvarno nemam reci!!!
Svaka ti cast!