Draga Minja, zaista nije nista ovo kroz sta ja prolazim, ima toliko tezih zivotnih problema, ljudi koji prolaze bukvalno kroz pakao...zivot je zaista jedno veliko cudo, prelep za zivljenje...samo sto smo mi cesto slabi i idealisti pa ocekujemo nesto sasvim deseto...
Evo ja sam se odmorila

vec juce sam ustajala po malo, prvo tamo, za divno cudo dali su mi odmah da idem do wc-a, posle kad su me vodili na odeljenje, isto sam pesacila, i malo po kuci

provirila sam na forum, ali nisam imala snage da kucam...sve me boli, ali to je normalno, najvise me zeza ona zila na vratu i ruka, ne smem da se saginjem, savijam i tsl jer me boli jetra, a dr mi kaze da su me boli kroz misic pa me zato sve otkida, ali da ce proci brzo, za par dana

Vec mi je gotov pcr, imam 336 ooo kopija tj nesto malo vise, sto je dobro, nije toliko aktivan virus, ali je lose jer to znaci da me nece leciti pegazisom,cekam rezz biopsije, ako nema fibroze, osta ja ne cekanju jos 2g, ako je ima, dobicu ga

jupiiii

ovo verovatno retkost, mozda i moja luda glava, ali vise bih volela cirozu nego da cekam jos dve g...nesto sam se povampirila i hocu decu dok jos ima sanse da zatrudnim

Ginekolog mi je rekla da je sansa mala, jer su mi hormoni grozni, ciklus imam na 4meseca, imam neso na grlicu...pa bolje sada, nego tek za 4 g kada bi sve proslo sa terapijom, tada bi mi sanse bile manje...
Malo me je dr zbunio, kaze sanse da ozdravim su 30%, ma, sta on zna, ja sam resila da budem zdrava i tacka, mora da je preskocio neki cas na faksu

Odoh ja sad malo u krevet..idem da spremim nesto za klopu, neki sendvich sa posnim kackavaljem, da se castim

i da spavam

Mnogo mi prija to sto postim i mnogo se lakse osecam

Sve vas puno puno pozdravljam, Majjo tebe pogotovu

Pisemo se uskoro!
Cuvajte se molim vas, budite srecni i dobro raspolozeni...ostalo docice