hepatitis C

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Tu sam, samo vas posmatram...dobila sam pa me razbijao stomak, a sad sam malo zivnula pa sam skitala, i evo me, pred zoru stigla kuci. :lol:

Jeco, kakva dokumenta si spremila?! Izvini, jos samo neki dan da prodje i stabilizovacu ja svoju sivu masu, ukljucice mi se mozak!! :lol:

Djuu, ako si raspolozena za gledanje, slobodno se javi, necu da te smaram, Jeco, takodje vazi i za tebe. Mada, mene je malo teze uloviti u neko normalno doba, kada normalan svet skita, jer ja tada spavam! :-? Evo, jos nisam ni oka sklopila....... Odoh........ :roll:
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm

Post od tweety_girl »

E ljudi moji ja se smrzooooooooooooo :lol: evo me pisem vam u dzemperu i pod izgleda temperaturom, juce sam izasla iz kuce u 7h, naravno neispavana jer sam posle 2 legla, prvo sam se smrzla ujutru, a popodne skuvala...verovatno sam se tu poremetila :lol:
Ovih dana sam majjce, kao u nekom snu, sanjam krevet, da konacno nadjem makar slobodno jedan ceo dan, i da spavaaaam :lol: :lol:
Cudno je to, ne znam da li vi to tako dozivite, ali i kada radim nesto u sekundi mi prodje kroz glavu slika kako idem ka nekom krevetu, ma dasci obicnoj, malo slame...sta god i kako se posteno naspavam, u trenutku imam taj flash u glavi, uzas :lol: :lol:
Joj majjce, ne znam ti ja sta je pms, ja nemam taj "m" u nazivu, imala sam krajem aprila poslednji put :lol: :lol: ali mogu da se nazovem pls, ovo l je naravno ludacki :lol: :lol:
Djuu koliko si jos ovde?
Majjce ja sam ti uvek za kafu, aj sledece nedelje, mozda utorak,a?
Ali topla kafa naravno, da se zgrejem :lol:
Ljubim vaaaaaaaaaas
PS:gde nam je Iksa, nikako da se javne!
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Ma cure moje raspolozena sam ja ali kakkkoooo?
Ne mogu da ostavim malog sa dragim :roll: , auto nemam :cry: , neispavana sam :o .
tu sam na duze pa ako se organizujem volela bih neko druzenje. :wink:

dogovoricemo se vec nekako

Voli vas sve djuu
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Ajd utorak, ako ne prespavam ceo dan!! :lol: :lol:

Djuu, a gde si ti ono bese?! Sto se tice bebe, ne smeta ona nama, a nadam se da necemo ni mi njoj??!! :roll: :lol: Prema tome.......ako je beba jedini "problem", onda problema nema!! :wink:

Jecka, ja stalno mastam o tom krevetu ali po dnevnoj varijanti, nocu, evo kao sto vidis......... :roll:

Idem sada da spavam! :lol:
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Evo me!! :D Ma komp mi zadnjih dana umire, navuk'o neku bolest izgleda, al se neda jos. Pa mi je mucno bilo da mu izdajem komande, vuce se ko baba.

E sada, bas vam zavidim sto se organizujete za tu kafu. Ako cete nekad malo juznije, tu sam :D Majce ko po obicaju- nocna ptica, ceka da svane pa da zazmuri. I vidim da ste sve nesto pospane. Ja isto imam problem sa (ne)spavanjem, prevrcem se po celu noc. :o I evo malo da zvocam: uci Jekac!!!

Budite mi dobro.
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm

Post od tweety_girl »

uci Jekac, uci Jekac :lol:
Dogovoreno majjce, posle 14h utorak, jel to dobro vreme za prvu jutanju? :lol:
Pazi ja mogu i u 9h ujutru, s ozirom da moram na faks, hmmm,ma, ne, mozda je bolje oko 7, pre no sto legnes ;) al bojim se da bismo imale gde popiti kahvu :lol:
Djuu ma problema nema, eto nas kod vas tu negde u parkicu, kupimo sokice i zezalice a i kafice za mamu i tete i uzivamo u prirodi..."dragi" su po prirodi teski za organizaciju, a tek za tako odgovoran i tezak posao cuvanja deteta...ma sanse nema to je jakoooo tesko, ali samo kad oni rade :lol:
Mene dobro izdrmase ova temperatura, uuuh, ne pitajte ko da me je voz pregazio :lol: al za malo :lol: ali sam sjajno sada!!
Pa sto ne bijes taj komp ikac??? :lol:
mnogo si ga razmazila, zato on tako ;) :lol:
uh, nemoj da me poslusas plizz :lol: jedan poznanik me jeste poslusao, pa je i nogu povredio a i posle morao da baci komp :lol:
Mi mozemo i vako, pokupimo Majjce oko 2-3h popodne, pa Djuu sa detetom, pa dodjemo do tebe taman na neki vecernji izlazak, a u medjuvremenu nasi ovde raspisu poternicu za nama sto nas nema :lol: samo imamo 1 problem...dok mi peske do tebe stignemo....krenucemo sada, mozda do zime i stignemo :lol: :lol:
Moramo nekako da se vidimo to je sigurno, smislicemo vec nesto...ako nece muhamed bregu onda ce... :lol:
ljubim vas sve, uh al sam vam ja prolupala nesto :lol: :lol: pisem i smejem se ko luda...probudicu celu zgradu :lol: :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

U Jeco..tebe bas drma groznica, a??!! :lol: :lol: :lol:

Ajd sad udahni pa da krenemo nanovo!! :lol: Za pocetak-jel susao neko prognozu? Hoce li biti onih paklenih vrucina?! Ako bude - ono......"vidimo se u 14.00 -vazi, ali moze u 2.00!!! :lol: :lol: Prikoci zeno, mada ja toliko davim, da sam prikocena totalno. :lol: Cek da vidimo kako ce i Djuu da se izjasni. U stvari, cek da mi vidimo kako ces ti da budes? Jel si ok?! Sudeci po pisanju - nisi!! :lol: :lol: (ovo je trebalo da bude sala-samo da se zna, jer mi je mnogo smeso kad te citam, ali bukvalno dam sebi neko ubrzanje i osecam se nakon citanja kao da je procao Tsunami!! :lol: moram i po nekoliko puta da se vracam :lol:)
Ako ne uspemo sa Djuu da se dogovorimo (za bilo koji dan, ne mora to striktno utorak da bude), sto se mene tice, moze i u 9. Komotno. Pre nego u 14.00 jer u to doba ne znam za sebe!! :lol: :lol: Ajde zene izjasnite se kada koja moze, a ja cu gledati da se prilagodim. :wink: Prednost ima Djuu, slazete li se?! :D

Iksa, a mozes vala i ti da potegnes ovamo :lol: I vidi taj komp, malo primeni vaspitno popravne mere.........nemoj da mu ja dolazim da se ubedjujemo!! :lol:
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

ma moze, samo neka neko prvo ugasi ovo sunce

ajd javnucu se jad budem imala malo vremena,
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Auu, sta je ovo??? Gde ste? Slika
Javnite se, sam da znam da ste dobro...Slika
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Ja sam dobro, ali kako cu preziveti najavljene vrucine, e to nemam pojma??! :o

A ostali???????!!!!!!!! :roll:
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

ja sam suuper!

Bila sam na selu nekoliko dana, tamo su mi nekad ziveli baba i deda, sad nam ta kuca dodje kao vikendica. Prava seoska idila, bez interneta! Bas sam glavu odmorila, pravo da vam kazem!

Sto se tice bolesti, nemam pojma, krv nisam vadila, mada bih mogla da zadovoljim svoju radoznalost.
Sve u svemu dobro se osecam, ma ne dam se ja!
Voli vas sve Dju.
Mathias
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 12:04 am

Post od Mathias »

Pozdrav narode!

I kod mene je upekao ovaj "zvizgan", a ja radim kao konj ( cak, subotom i nedeljom ) Jbg. Jos nista nisam novo uradio sto se tice Hep. , ali cim bude nesto - javicu vam. Eto, toliko od mene, samo da znate da vas nisam zaboravio i da vas redovno pratim...
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Hej Mathias :D :D :D drago mi je da si tu i da nas pratis, a za ovo sto si sebe i svoje zdravlje zapostavio a puno radis........... :evil: (salim se, ne ljutim se ja i nemam prava :lol: , ali to je ipak najvaznije, a sve ostalo moze i mora da ceka!! :wink:

Djuu, drago mi je da si tako puna pozitivnog elana i da si opet tu!! :D :D :D

Sta se desava sa ostalima? Izgleda da nas je kolektivno smorila ova vrucina! :lol:
Mathias
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 12:04 am

Post od Mathias »

Maki verovatno su me malo ohrabrili oni moji rezultati, pa sam sve to malo ostavio po strani, ali veruj mi da sam toliko zauzet da se to recima ne moze opisati... Uradicu sve sto treba, ali sestomesecnu kontrolu cu da radim 100% Vise necu dozvoliti da prodje 4 godine, pa da onda idem kod lekara, sav ...
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Mathias napisao:Maki verovatno su me malo ohrabrili oni moji rezultati, pa sam sve to malo ostavio po strani, ali veruj mi da sam toliko zauzet da se to recima ne moze opisati... Uradicu sve sto treba, ali sestomesecnu kontrolu cu da radim 100% Vise necu dozvoliti da prodje 4 godine, pa da onda idem kod lekara, sav ...
:wink:

Ok, al paz' sta si rekao!! Nemoj da napravimo poteru za tobom po Nemackoj!! :lol: :lol: :lol:

Ljudi gde ste? Jel prezivljavate ove vrucine?! Brine me sto nema Jece?! :roll:
Odgovori