Uh evo i mene

Bukvalno sam dosla na 5min, tako da idemo na brzinu:lol:

Majjce, ma nas dve smo opaljene tim suncem definitivno samo izgleda razlicite vrste zracenja pa se ne kapiramo

Aj jos jednom, profesor endokrinologije, inace i internista koliko ukapirah me je detaljno pregledao 2x pola sata i posle ponovnih hormona i uz stitne zakljucio da je meni stitna zdrava da zdravija ne moze biti, taj izolovani tgat je minimalno povecan i kako sam ga razumela to je cist stres i nista drugo, stitna mi sjajno funkcionise...
S tim smo dakle zavrsili, polne hormone, estrogen koga skoro nemam i progesteron koga imam ko muskarac, moram da regulisem zajedno sa pcos i ostalim glupostima u toj sferi ali 2 gin su me isterala bukvalno iz ordinacije, uz reci, da tek kad zavrsim lecenje i tek kad mi se jetra oporavi mogu da krenem u bitku sa tim...
Ostaje da vidim ostatak endokrinoloskog statusa, a to nema veze sa terapijom, i tu mi je taj isti prof dr napisao da dodjem tek kad zavrsim sa jetrom i u izvestaju podvukao da nema smetnji da krenem sa terapijom pegazisom!!!
Dakle dileme majjce nema

Anestezija...pa dosla ja kuci, legla i op

nemam vazduha, ne mogu da disem, kao da sam kamen imala u dusniku...to je nekoliko sec trajalo posle se kamen prebacio gore, ka nosu kako da kazem, mogla sam disati na usta samo...kako je nestalo...pa posle jedno 10h, uz sat vremena konstatne inhalacije, 2 pressinga i pumpice, ludackog pokusavanja da izbacim tu grudvu kroz nos i uz to sam odma dobila temperaturu i otecena sam bila u grlu, znate ono kad vam otekne tkivo, usna, nepca, sve je bilo tesko prohodno...hm, prosla meni kroz glavu hitna, ali racunam dok oni dodju ja bih umrla da je ta grudva nastavila da se spusta na dole, jer nece moj organizam disati sto godina dok se oni smisle...al kako se nije spustao, ko sisa hitnu, ne mogu beli mantil da gleadm u nekom sledecem periodu

ma ni zeleni mantil, ne zanima me

Mene jedino sto je iznervirao je bilo to sto mi je dr uzeo sve za komisiju uz reci bice to ok, a posle komisije, cao zdravo...ocekivao je podmazivanje, ali nisam ja iz te price

Ma, ne uzimam ja terapiju za polne, to tek kad se izlecim, ja resila da to bude ubrzo

a oni nek se smisle

Ma koja sad hipofizaaaaaaaaaaaaaa

majjce, pravac Ada

Ljubiiiiiiiiiiiiiim te puno, aj hitno u krevet

Djuu, ma koja karma koji bakraci

Ne gledam ja na to tako, daleko od toga, smatram se jako srecnom osobom i zaista Bogu hvala na svemu!!!Kakvih sudbina ima, i kakvih zaista problema....problem nije u problemu, ali ako smo mi kao kamen, ako ne osecamo nista i kroz zivot samo projurimo...takve ljude ja recimo “zalim” zao mi ih je, jer ne znaju da zive zivot, zivot punim plucima, zivot u kafi sa prijateljima, radu, predavanju drugima, smehu i radosti sta god te snadje, izlasku sunca, decijem osmehu, prijateljstvu i davanju...ne to je samo frka i trka oko para zenski i provoda a onda dodju godine, dodje kraj zivota i onda joj majko
Mnogi moji prijatelji sve imaju, dobro zdravlje, super posao, para za izvoz, cak i ok zene pored sebe...a u dubini duse su nesrecni i prazni, a to sto smo mi fizicki bolesni...znas kako ide ashes to ashes, pepeo i dim...telo nestaje, ako nam zivot nema smisla dzaba sve

Ljubiiiiiiiiim vas sve, ovo je vise od 5min iako slepo kucam

kiss