Cao drustvance
Hvala puno Majce
mathias sto se preparata tice nista posebno ne spremam sem sto kuvam sebi caj od precice i pijem sok od cvekle.
Evo ovako:
Ujutro na prazan stomak popijem caj od precice, latinski naziv biljke je lycopodium sporum.
Kada uhvatim vremena sednem da doruckujem i posle dorucka popijem sok od cvekle u koji razmutim malo polena. U poslednje vreme mesam cveklu sa borovnicom, malo mi je gadna cista cvekla.
Posle u toku dana popijem hepadiet, pre rucka recimo.To je neki italijanski proizvod, dijetetski, vitamini i biljke.
Posle jela popijem ajkulino ulje.
E sad, articoka je biljka koja je odlicna za jetru, ja je uzimam u obliku kapi.Articoka stimulise produkciju zuci,vrsi ekskreciju holesterola i podrzava rast i reprodukciju celija jetre.
Za imunitet uzimam ehinaceu u kapima ali to ne svaki dan.
A i caj od precice je mnogo jak. Njega sam pocela piti pre neki dan .Danas sam popila zadnji pa cu napraviti pauzu nekoliko dana,da ne preterujem bas.
Uglavnom svaki dan, od kad sam saznala za C pijem ajkulino ulje, prestala sam ga piti samo u trudnoci jer ima puno vitamina A u njemu.
Jedno vreme sam kuvala sebi napitak od korena kupine.Recept mi je dao neki kolega sa posla, on je imao bas Hepatitis B i kaze da mu je to pomoglo.Ja sam naravno isla u sumu i brala korenje jer mora da se kuva od divlje kupine.Posle je to za mene radila mama, na kraju smo odustale.
Ako te zanima recept vrlo rado cu ti ga napisati.
Ovde se jako hvali neka koloidna srebrna voda ali ja je ne pijem.
Ako si raspolozen za prirodne preparate uzmi pa izrendaj cveklu, jabuku i sargarepu i to ruckaj po malo. Odlicno je, vraca u zivot mada je onako, meni malo gadno (dok ne progutas

)
Na ishranu ne pazim previse, jedem sve sto mi se jede sem naravno svinjetine.
Majce je ekspert za ishranu tako da ukoliko te nesto zanima iz te oblasti ona ce ti to najbolje objasniti.
VELIKI pozdrav svima