Laradi, niko te nece kritikovati, svi smo mi kovaci svoje srece!!
Ja samo mogu da kazem - svaka cast ako si uz heroin uspela da brines o svoj deci i da dobijes negu od najmladje cerke......to je morala od nekoga da nauci!!!
E sad, naravno da bi bilo bolje da prestanes, ali ja ti necu popovati sada o tome, ali jedno zasigurno mogu da ti kazem - dokle god si na heroinu (ili bilo kojoj drugoj droZi), NEMA SANSE DA DOBIJES TERAPIJU!!!!
Ne zato sto si u "nizem rangu" od ostalih, nego zato sto ishod moze da bude smrt kada se napravi kombinacija toga!! Potrebno je takodje da godinama nisi zavisnik, i da ti je organizam skroz cist. Ovo sigurno znam, jer sam isla na predavanja o hep C, gde je dr pricala kako je imala pacijenta koji je cak u bolnicu prosvercovao heroin (a poceo je sa terapijom), i nasli su ga u bas nezavidnom polozaju

, kako pomodreo lezi na podu, jedva su ga spasili, ali je ostao bez terapije!!!
Prema tome-ne igraj se time, ako ti je zivot mio. Probaj da odes na lecenje, ako ne mozes sama sa tim da zavrsis.
Sto se tice ostalog, ja znam da postoji veoma mali procenat ljudi ciji organizam sam izbaci virus, a kako i zasto - to niko ne zna, ali je moguce!!
Sto se tice anksioznosti i panicnih napada, ja verujem da je tome doprinela i droga (jer se desavaju raznorazne hemijske reakcije u citavom organizmu prilikom unosenja iste, a narocito u mozgu), prema tome, za pocetak, mislim da bi bilo najbolje da na svaki moguci nacin prvo pokusas da resis problem sa drogom, uz to sa ovim poremecajem (ne mislim da si ti poremecena, tako se kaze!!

) sto mislim da bi ujedno i mogla da dobijes i strucnu pomoc neuropsihihatra i odgovarajucu terapiju za to, pa tek onda da se bacis na analize vezane za C. Ovo ti kazem, da ne gubis vreme, i da nemas prazan hod, jer kazem ti, sta god da je, terapiju kao zavisnik o heroinu, nema sanse da dobijes, jer bi te to ubilo!!!
Za helocobact. stvarno nemam informacije, ali imas o tome dosta ovde na forumu, prelistaj malo, i ja mislim da se leci antibioticima.
Sta je na kraju bilo sa cerkom i sa B??!
Samo lagano, kreni da resavas probleme, jedan po jedan, toliko ti se toga izdesavalo pa si izdrzala, i veruj mi, nije to bilo zbog droge, verovatno si u pravu kada kazes da je genetika u pitanju, ali godine su ucinile svoje, i verovatno sada placas danak

, ali moras da das sve od sebe da stanes na noge, da se povratis, a droga ti sigurno nece pomoci, mozda samo trenutno i prividno, da te ustondira ali ne zadugo!! Jer kad se osvestis, svi problemi su i dalje tu. Nemoj da ih "resavas" sledecom dozom, nego snagom, koju sigurna sam, posedujes, samo ti treba jedan generalni remont!!
Skupi snagu i zavrni rukave, i kreni da resavas jedno po jedno!!!
@Djuu, drago mi je da je sve ok sa tobom, i da je konacno gotovo sa biopsijom, a sledeci put se vidimo obavezno!!
Sto se tice transaminaza-istina je, moguce je da miruju a da virus postoji, zato ja na sva zvona objavljujem - TESTIRAJTE SE LJUDI NA B i C, BEZ TOG TESTA NIKO OD NAS NE MOZE DA BUDE SIGURAN DA NEMA!!!!
A godine prolete za cas i eto ciroze!!!
To sto tebi transaminaze divljaju, moze da znaci i da divlja i virus, pa da budes "sjajan kandidat za lecenje" kako to dr Perunicic voli da kaze!!
Cekamo rezultate pa cemo videti... Obrazovacemo ovde jednu Komisiju

!!
Idi u pretrazivac i ukucaj temu "zdrava hrana bingo", tu sam ja pisala sve o ishrani i kako sam u rekordnom roku od 2-3 meseca, MM-u dobrano smanjila transaminaze samo ishranom i cajevima!!
@ Sl, kad ce rezultati biopsije??!! Odmaraj od posla, ko je jos video vajde od rada??!!

Salim se malo!!
@ Tweety, kako si ti??!! Kako noga? Hormoni? Nema te nesto ovih dana??!! Javi se!!
A o sebi, ne bih da pricam, stanje je i dalje napeto, kad se malo sredi eto mene sa "suma sumarum"!!!
Ljubim vas sve i drz'te se!!