hepatitis C

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Super Majce!!!
Bas se radujem zbog tebe i MM.
Konacno je doslo vreme da uzivate, zelim vam sve najbolje.
Nemoj da zaboravis na nas. :roll:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Iksa napisao:CESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Slika Slika Slika Slika Slika

USPELI STE!!!!! DIIIVNAAA VEST!!!

A SADA, OVO Slika Slika :D

Hvala Iksa, hvala Djuu!!! :D :D :D

E, a za ovo dole, treba jos da pricekamo...........

U narednih 6 meseci se strogo moram cuvati trudnoce, jer je toliko potrebno da se njegov organizam ocisti od terapije i nikako ne bi valjalo da ostanem trudna u tom periodu, jer bih sigurno morala na ciscenje!

A sad je sledeca stvar moja stitna zlezda koju moram da dovedem u normalu kako znam i umem, jer sa visokim antitelima kakva su kod mene, tesko da i mogu da ostanem u drugom stanju, tako da sam sada ja na redu za rehabilitaciju!! :lol: :lol: :lol:

Djuu, nikako Vas necu zaboraviti, moja borba po pitanju hepC tek pocinje, za sada nema nikakvih novosti, "idejni vodja" jos nista nije uradio po tom pitanju, tako da cekam.............ali cekacu koliko mora da se ceka, ako nicemu drugom, ova godina me naucila strpljenju!!

Ljubim Vas sve i kuckamo se!! :wink:
Novi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 10:26 pm

Post od Novi »

Svaka cast Majo ,konacno je i dosao i taj dana kada je PCR MM-u negativan.
Sto se trudnoce tice polako , kada ste docekali sve ovo siguran sam da i oko trudnoce nece biti problema .
Samo polako "oporavite" zivce i uspeh je zagarantovan.
Veliki pozdrava za sve :roll:
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm

Post od tweety_girl »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tako mi je drago Majceeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
Presrecna sam!!!!
Sad samo polako, ima toga jos, ali najveci deo je sada konacno iza vas!!
Ljubim vas sve, mislim na vas ali nikako da nadjem malo free time...sad me i temperatura drma ali sta da se radi :) grip se nije mogao zaobici ;)
Videcemo se ovih dana, od nedelje sam tu idem na neki put veceras!
Cuvajte mi se i samo pozitivno! :lol:
Majceeee jos jedan veliki kiss za tebe!
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

jeko, drmni vitamine, neku ''konjsku'' dozu :D
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm

Post od tweety_girl »

Iksa napisao:jeko, drmni vitamine, neku ''konjsku'' dozu :D
;) :lol: 2gr vit C i neki herba flu sam drmnula :lol: :lol:
frka mi je jer putujemo celu noc, a posle cemo lako ;) :lol:
Ljubim vas sveeeee, srecom da se kuckamo ovde, ne mogu da govorim, cak ni da pusim :lol: :lol: znam ko se raduje tome ;)
kiss od jece :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Jeco, budi oprezna sa tim "lekovima" protiv gripa, tipa Koldrex, Fervex i ostalo.........ne bi trebalo da mucis jetru time.

Jedino (bar tako ovi na Infektivnoj) preporucuju Paracetamol, i naravno samo "ako mora" antibiotik. Zato sto vise moras da radis na svom imunitetu (i ne samo ti nego svi sa hepC) i to na prirodan nacin, med, mlec, polen, i te stvari.....kako bi sto vise izbegavali prehlade, kako dodatno lekovima ne bi opterecivali jetru!!

Hvala svima na cestitkama, tebi Jeco srecan put i cujemo se i vidimo!!

Kissss, majja :wink:
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

Kazi nam Majce kako se MM sada oseca. Psihicki je sigurno mnogo bolje ali kako je fizicki?
Bas sam razmisljala danas kako me samo nos i mali prsti na rukama ne bole. :-? Smesno, ali ne zezam se, stvarno je tako.
Pitam se kako izgleda dan kada si odmoran i nista te ne boli, nadam se da cu to uskoro doziveti. He, posto sam rekla da sam nepopravljivi optimista verovatno treba da napisem - sigurno cu to uskoro doziveti. :D
Pocela sam da mrzim ovaj svoj umor. Beban mi raste a ja gubim energiju. Grozno.
Ljubi vas sve Djuu :wink:
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Kuc kuc, ima li koga u ovoj sobi :D ?

Kako ste ljudi? Vreme je shit, nadam se da ste vi bolje.

Veseli pozdrav :D !
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Evo i mene.........

MM je sada bolje, i psihicki i fizicki, mada ja sam se sada malo vise posvetila sebi (moram iskrena da budem :oops: ), a i mama mi danima vec imaneku temperaturu, ne moze da jede, bole je rebra........sve u svemu nikako je i morala sam malo iz svega da se iskljucim, tako da ne obracam onoliko paznje na sve, pa mi mozda zato deluje da je bolje??!! Ne znam........

Odlepicu od svega............. :cry: :cry: :cry:

Pozz, majja :wink:
sl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 03, 2007 6:52 pm

Post od sl »

Ja slavila ,pa me nije bilo!!!
Kao prvo-Majce presrecna sam zbog rezultata i kada sam procitala tvoju recenicu za pcr , uhvatila sam sebe sa velikim kezom na licu :D ... neopisivo

Ali eto sada upadoh kada i nije bash najbolje,ali da ne zivimo ne bismo imali problema .... sve dodje i prodje .... polako samo i koliko god mozemo da iskontrolisemo nerviranje i da sacuvamo zivce - dobro je ...

Tek sutra idem da dajem neke rezultate,nikako nisam stigla pre.,a i po Majcetovom savetu,rekla sam da mi upisu i gvozdje i feterin.

Puno pozz !!!
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

Pa sta se desava sa vama?
Majo s tobom se i "srecam" s vremena na vreme. :wink:
Jeco gde si ti?
Sl sta je sa tvojim rezultatima?
Nadam se da ste dobro svi?!
Ja se evo psihicki pripremam za biopsiju, lezanje u bolnici...
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Sl, kakvi su rezultati?? Javi se!! :wink:

Djuu, ja sam tu, malo upadoh u neke probleme sa mamom i njenim zdravljem (pisala sam vec na vise tema pa da ne smaram i ovde :lol: ), pa sam zato malo redje ovde.

Inace mislim na sve vas svakodnevno :lol: !! Ko ima zavisnost od neta??!! Ja??!!

No way!! 8) :lol: :lol: :lol:

Kad ides na biopsiju??
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

Cao majce. Citala sam sta si pisala na drugim temama i zao mi je sto je tvojoj mami lose. Bas mi je zao. iskreno se nadam da ce stvari da krenu na bolje.
Meni je biopsija zakazana za 16.05. Treba da se javim tamo ranom zorom, u osam. To je sreda, ostajem do petka ako bude sve ok a ja ne vidim zasto ne bi bilo.
Veliki pozdrav za sve
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Djuu napisao:Cao majce. Citala sam sta si pisala na drugim temama i zao mi je sto je tvojoj mami lose. Bas mi je zao. iskreno se nadam da ce stvari da krenu na bolje.
Meni je biopsija zakazana za 16.05. Treba da se javim tamo ranom zorom, u osam. To je sreda, ostajem do petka ako bude sve ok a ja ne vidim zasto ne bi bilo.
Veliki pozdrav za sve

Ajd sad izivini ako sam ranije nesto propustila.... :lol: ... (jel to ona pominjana zurka??!!)

Jel dolazis na Infektivnu??!!! Ovde kod nas?

Ako hoces, posalji mi mob na PP, pa da se cujemo i da dodjem da te vidim i ako ti nesto bude trebalo da ti donesem.....

Malo mi je glupo to "nabacivanje", jer znam po sebi......... :lol: :lol: :lol: da sam u bolnici, sigurno ne bih volela da se "upoznajem" sa nekim, ali nismo svi isti!! :wink:

Ako ti bilo sta bude trebalo, imas svu slobodu da me zoves, ja ti sad saljem mob na PP, a ako ne budes htela ovom prilikom da se vidimo-razumecu i to!!! :wink:

Kuckamo se mi jos do srede!!! :D
Odgovori