hepatitis C

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Hvala na informacijama.Ne bojim se toliko same biopsije koliko pomisli da cu morati lezati, kako rekose najmanje tri dana u bolnici... i ne videti svog malisu... :roll:
Vidim svi imate neke veze sa vodolijom. Kad smo vec kod toga i ja sam u podznaku vodolija, Bik-Vodolija.Grozna kombinacija.
Majce kako je MM? Kakvi su rezultati? Drzimo mu palceve.
Veliki kiss za sve od mene
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

Hvala na informacijama.Ne bojim se toliko same biopsije koliko pomisli da cu morati lezati, kako rekose najmanje tri dana u bolnici... i ne videti svog malisu... :roll:
Vidim svi imate neke veze sa vodolijom. Kad smo vec kod toga i ja sam u podznaku vodolija, Bik-Vodolija.Grozna kombinacija.
Majce kako je MM? Kakvi su rezultati? Drzimo mu palceve.
Veliki kiss za sve od mene
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

E super,me laptop, zato tri puta, nisam poludela (bar ne jos)
:lol:
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

Da,da.Bas me zeza. Izvinjavam se zbog silnih gresaka i nadam se da je oprosteno
Novi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 10:26 pm

Post od Novi »

Novi je tu u pozadini kao i uvek.Obavestava se i trudi se da pomogne

Sto se mene tice ceka ma jos jedno vadjenje krvi pa najverovatnije dolazim za BGD .
E onda da vidimo sta i kako

Zivce treba sacuvati koliko je to moguce , mada znam da je tesko ,ali treba probati

Sto se figa tice svima vam drzim jako stegnute

Toliko od mene zasada
Veliki pozdrav od NOVOG
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Djuu, sve ti je oprosteno!! :D

Ah te vodolije............one idu iz krajnosti u krajnost!! Ili su ovako DVNE KAO MI :D :D :D , ili su nepodnosljive!! :lol: :lol: :lol:

Rezultati nisu gotovi, navozali su nas ceo dan, i na kraju je bilo: "Javi se krajem sledece nedelje"!!! :evil:
sl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 03, 2007 6:52 pm

Post od sl »

Majce,ne mogu da verujem da je bila ispala za rez.Koje sranje,bas sam se nadala da ces nas obradovati danas!!
Ali nema veze,naucili smo da budemo strpljivi... :D
Nadam se da je mm prosla kriza i da mu je bolje!

Slabo,bre,nesto znam vodolija,ali ove moje sa foruma su zive legende !!

Iksa,hvala ti na podrsci!

Veliki pozz!!!
sl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 03, 2007 6:52 pm

Post od sl »

E da,Jeco,ma od nerviranja nemamo nista,kada mi krene neki zivac iz stomaka i lose misli obuzmu,samo kazem sebi 'cemu to?' Ma , zivot je jedan i sve je prolazno ,tako ce i nasi problemi proci .... Sve je to sastavni deo naseg zivotnog veka , mozda bi nam bez svega toga bilo nezanimljivo :lol: , i kakav god da je prelep je !!

A kod zubara idem i ja sutra ! Privatnik je i necu mu reci za svoj problem, jer kontam da ipak oni sve to sterilisu.J ga , mozda bih trebala da mu skrenem paznju,ali kod njega je uvek guzva-nikada nije sam u ordinacji .

Puno poljubaca!!!
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Mala ispravka, ja sam Riba, Vodolija mi je podznak!! 8)

MM je ........ onako.......promenljivo, vise ne znam ni sama, kao da nemam vise zivaca ni za sta!! :roll:
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm

Post od tweety_girl »

Eeeeee, dragi moji drage moje :lol: :lol:
Ucila sam danas ceo dan i evo me na par sekundi da vas pozdravim samo ;)
Imam sutra kolokvijum koji bi zaista bilo lepo da polozim, ili necu moci na ispit do sledece godine da izadjem :lol:
Inace sam uspela da se prospem na ulici i da sredim koleno i uganem clanak na nozi :lol: Al sve je dobro sto se dobro svrsi, uspela sam da izvucem pare od mame za cipelice koje sam videla, jer nemam za ovo vreme nista da obujem kako valja :lol:
Eeee, bas mi je drago sa transaminazice Majceeeee :lol:
Aj budi slobodna uskoro za na kaficu :)
Trebalo je da radim one sve analize hormona u kc za dz, ali nisam mogla uput da dobijem..morace da saceka da skupim pare :lol: tako da cu ondak i anti tpo da radim ;)
Djuu, pa sto tako, jel mozes da se sa dr dogovoris da dan pred biopsiju samo ujutru dodjes, pa da te pusti i da sutra dan dodjes za biopsiju, nema potrebe da se smaras taj dan tamo, jer nisat pametno osim blejanja i bolnicke hrane neces da vidis :(
Treci dan ce te pustiti, daklem do 2h najkasnije bi trebalo da izadjes odande ;)
Sl, drago mi je da cujem to od tebe.Ma zivot jeste zaista neverovatan, a mi imamo i veoma vrednu priliku...dar...retko ko od zdravih ljudi posmatra zivot tako, sve vise dece vidim, posto sa njima dosta radim, da su bezvoljna, bez cilja, bez ikakvih zelja, sve im je ravno....i vidim da to velikog maha uzima...i zao mi je zbog toga.Mi mozda jesmo i pozitivni po virusu, ali uglavnom nas to tako drmne da i ako nismo pre toga bili, postajemo optimisti, gledamo na zivot malo drugacijim ocima, vise cenimo mnoge stvari, za nekog cak i "nebitne" i zato kazem Bogu hvala na ovome!
Juuuu, zar su vodolije nepodnosljive??? :lol: :lol:
Otkud to :lol:
Ja doduse imam u porodici dosta vodolija i znam da umemo jako setni da budemo, lebdimo i suvise, pogotovu muske vodolije...ali se u horoskop razumem toliko da ne znam da nabrojim po redu sve znake, tako da nisam merodavna za procenu i ocenu :lol:
Ljubim vas sve, odo da ponovim ovo cudo jos 1 :lol:
Novi jav'se kad dolazis, eto prilike da se okupimo ;)
Drzite se plizzzz svi, gore glavu i samo napred!
Iksa za tebe jedan specijalan kisss :lol: ma de sam stena...kao da sam od blata :lol:
ciao svima do skorog citanja :)
Novi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 10:26 pm

Post od Novi »

Ja se nadam za mesec dva da stizem , a do tada "dosadno cekanje" , ali ko sto si rekla "polako se navikavamo na cekanje"

Veliki pozdrav
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

Ne znam Jeco, sto se tice dogovora sa dr da dodjem pa izadjem,pa se vratim... Ne bih bas da zanovetam, cekam tu biopsiju od 2004.
Nego znaci prvi dan je blejanje?! Pa da li ce bar raditi neke preglede ili vadjenje krvi? Nisam ljubitelj zurki po bolnicama, ne volim bolnice. A i ko ih voli.
Kako ti je noga? A kako ste vi ostali drugari?
Pozdrav za sve :wink:
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član

Post od tweety_girl »

Djuu napisao:Ne znam Jeco, sto se tice dogovora sa dr da dodjem pa izadjem,pa se vratim... Ne bih bas da zanovetam, cekam tu biopsiju od 2004.
Nego znaci prvi dan je blejanje?! Pa da li ce bar raditi neke preglede ili vadjenje krvi? Nisam ljubitelj zurki po bolnicama, ne volim bolnice. A i ko ih voli.
Kako ti je noga? A kako ste vi ostali drugari?
Pozdrav za sve :wink:
Nogu sam sredila, ne boli vise...otkida me samo zub i to sto nisam danima tj nedeljama spavala...sinoc sam legla u pola 8 ali se nisam naspavala, morala sam u 6 jutros opet da se dignem :lol: :lol:
Ne znam sta da ti kazem, ti najbolje znas...kako bre cekas od 2004 biopsiju?????? :( :( ne razumem zasto toliko dugo?
ma, uzimaju ti krv, zavisi kako gde, mene su prvi put lepo pregledali, ekg, krvna slika, pritisak, ali drugi put ne samo su mi krv proverili ,bitno im je vreme krvarenja i to je sve :) ali to je 5min posla :lol: ostalo je blejada :lol:
Ma ko voli bolnice...ja sam ceo zivot obilazila iste i moram reci da sam se navikla, na sve osim na onaj miris :)
Zato cemo da pravimo zurku, da se ne smoris totalno ;)
Ljubim vas sve
odo radit nesto ;) :lol:
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

Dobro je da te noga Jeco vise ne boli a sto se zuba tice - pravac kod zubara.Bolje i to nego popiti neki lek, pogotovo sa nasim stanjem jetre.
A sto se tice mene cekam tu biopsiju od 2004 jer sam tad otkrila virus ali posto sam imala mali broj kopija i ne mnogo povisene transaminaze receno mi je da nema potrebe raditi biopsiju. Tako da sam sad konacno, zahvaljujuci mojoj bebici koja mi je "pojela" sav imunitet i ja stigla na red.
Nego kazite mi koliko se ceka na nalaz biopsije?
Ljubi vas umorna Djuu :o
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član

Post od tweety_girl »

Djuu napisao:Dobro je da te noga Jeco vise ne boli a sto se zuba tice - pravac kod zubara.Bolje i to nego popiti neki lek, pogotovo sa nasim stanjem jetre.
A sto se tice mene cekam tu biopsiju od 2004 jer sam tad otkrila virus ali posto sam imala mali broj kopija i ne mnogo povisene transaminaze receno mi je da nema potrebe raditi biopsiju. Tako da sam sad konacno, zahvaljujuci mojoj bebici koja mi je "pojela" sav imunitet i ja stigla na red.
Nego kazite mi koliko se ceka na nalaz biopsije?
Ljubi vas umorna Djuu :o
Hmmm, kod cika zube posle praznika, moram da zakazem operaciju ako uopste i budu hteli da me prime...sutra mi stizu rezultati krvi, tako da mogu sledece nedelje da ih nosim kod profe :lol: :lol:
Zavisi..ja sam prvi put cekala 10 dana, sada preko 2 nedelje..kako odluci onaj cika sto analizira crva koji izvade :lol: :lol: to jedino u pasulj da gledamo ali posto ce biti odmorni, imaju sada par dana lufta, mozda budu efikasniji :lol: :lol:
prolupala sam kako vidite, bas sam raspolozena za salu ;)
Bogu hvala draga moja da imas andjela malog, a ni taj br kopija nije veliki...bice sve to dobro, kako nam se pise ima da se nacekamo do pegazisa :lol: :(
ljubim te izgleda da smo same ovde
Kako li je Majce?Brine me bas, sad ni ja nemam krede :lol:
Nadam se da je MM dobro!
VEliki ljubac i za Iksu ;) :)
Drustvance drago odo ja spavati ;)
Odgovori