Vidim svi imate neke veze sa vodolijom. Kad smo vec kod toga i ja sam u podznaku vodolija, Bik-Vodolija.Grozna kombinacija.
Majce kako je MM? Kakvi su rezultati? Drzimo mu palceve.
Veliki kiss za sve od mene
Nogu sam sredila, ne boli vise...otkida me samo zub i to sto nisam danima tj nedeljama spavala...sinoc sam legla u pola 8 ali se nisam naspavala, morala sam u 6 jutros opet da se dignemDjuu napisao:Ne znam Jeco, sto se tice dogovora sa dr da dodjem pa izadjem,pa se vratim... Ne bih bas da zanovetam, cekam tu biopsiju od 2004.
Nego znaci prvi dan je blejanje?! Pa da li ce bar raditi neke preglede ili vadjenje krvi? Nisam ljubitelj zurki po bolnicama, ne volim bolnice. A i ko ih voli.
Kako ti je noga? A kako ste vi ostali drugari?
Pozdrav za sve
Hmmm, kod cika zube posle praznika, moram da zakazem operaciju ako uopste i budu hteli da me prime...sutra mi stizu rezultati krvi, tako da mogu sledece nedelje da ih nosim kod profeDjuu napisao:Dobro je da te noga Jeco vise ne boli a sto se zuba tice - pravac kod zubara.Bolje i to nego popiti neki lek, pogotovo sa nasim stanjem jetre.
A sto se tice mene cekam tu biopsiju od 2004 jer sam tad otkrila virus ali posto sam imala mali broj kopija i ne mnogo povisene transaminaze receno mi je da nema potrebe raditi biopsiju. Tako da sam sad konacno, zahvaljujuci mojoj bebici koja mi je "pojela" sav imunitet i ja stigla na red.
Nego kazite mi koliko se ceka na nalaz biopsije?
Ljubi vas umorna Djuu