Postajem zabrinut
Čekajte ljudi, nešto ovde nije u redu. Koliko se sećam, Miles ti si se sa doktorkom dogovorio da ćeš biti na odeljenju samo 24 sata a ukoliko bude bilo nekih komplikacija onda ćeš ostati još toliko duže.Miles Davis napisao: primio sam taj prvi Pegazis (180mg) sinoc negde oko 21h
reakcije gotovo da uopste nije ni bilo, osim:
tu i tamo me do 12h prolazila neka kao ''jeza''
jedva sam zaspao negde oko 01h
npr. oko 03h me je treskala mala groznica
ujutro me bolela svaka koštica, a najiše krsta (što pripisujem extra neudobnim krevetima tamo)
----------------------------------------------------
e onda su me danas negde oko 11h pustili da idem kući
i evo pre jedno sat vremena me tresnula temperatura 38.4 C
osecaj identican gripu
popio sam Fabricet, pijem caj i to je to
sve u svemu osecam se ok![]()
Ma OK Miles, verovatno mi nije baš bilo sve najjasnije u tvojim postovima tako da sam ja odmah pomislio na razne druge situacije koje su moguće da se dese. A za one ostale stvari koje su prouzrokovale moju burnu reakciju, stvarno mislim da se svašta radi i ne radi kako treba u našem zdravstvu.Miles Davis napisao:gabol, ma ja sam tražio da me puste zbog posla, inace nije Simonovicka bas bila odusevljena sa tim, rekla mi je ako osetim bilo kakvu promenu da obavezno dodjem, hocu reci da je pokazala brigu
Hvala ti Gem, sada je stvarno dosta lakše.Gem napisao:bravo, gabol... super!![]()
da ti kazem za taj alt,ast... nije tebi to mnogo skocilo. transaminaze umeju da se setaju gore, dole i bez da se virus vrati. ja sam vidjala po forumima da ljudima skoce transaminaze usred terapije, pa na kraju ispadne sve odlicno.
a ovo za temperaturu... ne znam za delica...ali nasi lekari vole da vide kad se pojavi visoka temperatura kao reakcija na prvu injekciju. cesto cak i u otpusnoj listi navedu da li je bilo temp ili ne. ali to definitivno nije zakucano pravilo u smislu da ko nema temp, nema sanse i obratno da neko ko ima temperaturu, sigurno odbacuje virus. prosto, hiljadu i jedna stvar je u igri i svaki organizam reaguje na svoj nacin. ja sam mozda dosadna, ali rezultat pcr testa je tu glavno sto je relevantno za procenu prisustva ili odsustva virusa.
dobra vest za trombocite. fino bi bilo da ti jos malo porastu, pa mozda i da povecate dozu.