Miles,Miles Davis napisao:Le 14.0(gr.8.9)
Le 9.6(gr. 4.1)
Evo ti odgovora na tvoju reakciju na prvu dozu Pegazisa. Leukociti su ti bili pre prve poviseni, jer si imao neku upalicu ili prehladu koju nisi osecao, pa je tvoj organizam zbog toga tako burno odreagovao. Vidis posle druge doze Leukociti su ti spali u okvire normale i relativno normalno si odreagovao.
Ne znam kako finansijski stojite ( tvoja cura i ti, ali ako moze da ode do NS-a, bilo bi mnogo jeftinije nego da radi privatno. A sto se tice vadjenja novih dokumenata, ne treba uopste puno vremena.
Ako je zaposlena i prijavljena, njoj je potrebno samo da prijavi nestanak licne karte i zahtev za novu i to je gotovo za dva dana. I onda u firmi da trazi novu zdravstvenu knjizicu, a za to nisam siguran koliko moze da potraje, ali verujem da je i to veoma kratak period.
A ukoliko je nezaposlena, treba joj jedan dan da izvadi novu knjizicu.
1. da ode na zavod za zaposljavanje da uzme uverenje da je nezaposlena.
2. da ode u RZZO da uzme formulare koje ce da popuni i u sudu sa dva svedoka da overi
3. sa radnom knjizicom, uverenjem iz NSZ i overenim formularima se vraca na salter RZZO-a i saceka u redu i zavrsava posao.
U svemu tome je pitanje koliko joj je sve to daleko i udaljeno jedno od drugog. Ako je malo vise, treba joj najvise dva dana.
A da, zamalo da zaboravim. Za sve to ce joj trebati uverenje o drzavljanstvu i izvod iz meticne knjige rodjenih. Da ne bi placala vadjenje tih dokumenata, kada bude trazila neka kaze da joj je to potrebno za posao.
Sad samo da se raspitate kolike su takse za vadjenje L.K. i kolika je taksa za overu formulara iz RZZO-a u sudu.
Malo sam razvukao pricu, izvinjavam se svima, ali se nadam da sam razumno napisao.