Pa di ste bre drustvo staro????!!
Meni je sjajno, naravno, sreda je vece, uzivam u tome da mi je dobro jer od sutra ponovo krecemo...4ta injekija i dalje u bolnici

Rekose mi da cu do daljnjeg biti hospitalizovana

mnogo me vole
Sve u svemu veselo
Salu na stranu, sve prolazi po planu

terapija me radi uveliko, dalo se valjda ocekivati, Bozicka je presrecna
Iskreno, nemam reci zamerke na nju, prema meni je bila i vise nego fina, ljubazna i kulturna, cak sam joj se uspela i pozaliti da mi se zeludac slogirava na sta je bukvalno odmah reagovala, dala mi ranisan, rekla mi da ne brinem, da je sve to normalno...ma da ne znam kakva je prema drugima, rekla bih da je jedno sjajno stvorenje
Prema svima je poslednjih vizita bila fina...Posle svega sto sam tamo videla i dozivela, iskreno, ne cudi me! Izvinite, ja sam skoro 3god cekala na terapiju, jedna devojka pored mene hemofilicar, znaci zarazena krivicom drzave ceka od 96te, a onda mi dodje narkoman u sobu, krade mi stvari i krizira preda mnom,nema para za drogu pa jos sad i da joj pozajmljujem pare za heroin dok je u bolnici, ako ne, moram da strazarim da mi stvari ne dobiju noge.Na trenutke sam imala poriv da ih bijem i to dok ne poplave po celom telu, kakav je to bezobrazluk.Nemam nista protiv narkomana, vrlo dobro znam da je to bolest i da im je sve samo ne lako, ali ako je neko bolestan, ne mora da bude i bezobrazan, znam narkomana koji su sasvim na mestu i vise od toga i ovo sto sam mogla da vidim, zvucace smesno ali "sramoti normalne narkomane".Ako si narkoman, ne znaci da nisi covek i ne moraju biti obelezeni zbog toga, ovakvi primerci samo doprinose toj losoj slici koji ljudi imaju.
Sestre su isto ok prema meni, nesto smo pricale, kazu mi one "ma bilo bi lakse i nama da vam dajemo da se sami "bockate" da sami sebi dajete pegi, ali nazalost, mnogi su ranije uzimali interferon pa ga prodavali za drogu zato se ne daje"... manjak je sestara, zaista nije im lako, rade duple smene, njih 2 dezuraju na dva odeljenja...ne bila im u kozi.
Svasta cu jos nauciti tamo
Nazalost mnogo ima teskih slucajeva, vec cetvoro ljudi je umrlo i jako mi je tesko zbog toga.
Ostalo je klasika
Prosle nedelje sam bila prehladjena, drzala me je 38temp cele nedelje, uh, bas mi je tesko bilo...sada sam ok, pa da, pred terapiju
Inace psihicki sam sjajno

Malo sam poslednjih dana nervoznija, nemam bas vise kocnica da kazem sta mislim il osecam, a na momente placeeeeeeem ko malo dete

Bas mi variraju osecanja, a najteze mi pada sto sam svesna da to nisam ja, vidim sebe u trenutku dok reagujem kako ne zelim i ne mogu nista da uradim, kao da posmatram sebe sa strane, nemam nikakvog uticaja...
Ma, sredice se i to, navicicu se na te promene i naucicu da ih nekako ublazavam ili bar da ih ne pokazujem. Srecom nema nikog u mojoj okolini, pa kad si sam nije ni strasno, nemam koga da bijem

Kako ste mi vi ostali??
Sl, jel sve ok sa terapijom sada?
Emanuil kako je kod tebe?
Vecco, sta kazu tebi lekari, cula sam da je bila pre nedelju dana opet komisija, kako ti je sada stanje sa trombocitima?
Djuu

pa kad ce da ti daju terapiju vise?Bas te je stislo sa svih strana
Drzi nam se tu, zovi bre kada si u bg-u da se vidimo, pisi...ja se nisam nikom javljala, ne znam kako ste raspolozeni, necu da smetam...
Kako sada izgleda sve to otkako pijes antibiotike?Jel se smiruje?Sta radis za bolove?

Bas mi je zao, volela bih da mogu nekako da ti pomognem!
Drzi nam se, bice sve to dobro, verujem, ovo valjda samo da ti ne bude dosadno, znas i sama, muke nas ne mimoilaze, ali ni mi ne prestajemo da pozitivno reagujemo na sve

sta nam mogu, samo da pokusavaju da nas zeznu, necemo se mi dati tako lako
Sve vas punooooo ljubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim odo perem kosu i da se pakujem
DRZte se!!!
Kissssss
E daaaaa, umalo da zaboravim...sunshine, rekao ti je Dzonik, ja sam bila na 11tom odeljenju, tvoj bata je verovatno na drugom, ovde ga nisam nasla

u muskoj sobi ga nije bilo

kako je on?kako podnosi terapiju?
Kisss