Jeco čuvaj se i ne tripuj se. Navala emocija kreće otprilike malo pre sredine, ovo ti je sada sve zbrkano a i čini te nervoznom to što ti je stalno loše (temperature, bolovi u mišićima i te stvari.......). Isperi sebi mozak da će to potrajati skoro pa do kraja terapije, a opet, ne mora da znači da je kod svakoga isto. Neće biti prijatno ni malo, ali kloni se konfliktnih situacija koliko god možeš. Moraš da se kontrolišeš, jer možeš biti i agresivna. Ovo ti sve pišem ovde, jer si me danas pitala, a ne može sve da stane u sms!!
Zavisi kolikom snagom barataš, toliku ćeš silu i demonstrirati. Sećaš se da je mene MM u tim fazama bacao, da sam znala da preletim i preko cele dnevne sobe

(sad mi je smešno, a onda nije bilo ni malo). Požalila sam tada što nemam krila, da se bar lakše dočekam

, a i on nije bio baš toliko surov, gadjao je fotelju!!

Sad ja pokušavam sve ovo da okrenem na zezanje i budem u tvom fazonu

, ali moj ti je savet, okupiraj se nečim i izbegavaj svaki konflikt. Zacrtaj sebi da ćeš biti konstantno umorna i iscrpljena, ali da je to privremeno.
To što ja izbegavam da se vidimo sada, je iz prostog razloga, kao što ti danas rekoh, ja sam u lošem raspoloženju i MNOGO sam svadljiva i ne želim da kvarimo odnos, zbog obostrane "neuračunljivosti"

. Ja kapiram tebe i verujem da si već utanjila sa živcima (što se da videti iz tvojih sms-ova

), samo nemam snage u sopstvenom mozgu da shvatim to, jer se očas posla dokačim sa svakim sa kim progovorim više od 5 reči, a kad bi se našle..........

..............bio bi masovni pokolj, stim što si ti bar 5 puta jača, još sad ovako dopingovana.............napravila bi fleku od mene!!!
I da, još jedan savet - batali te cvekle što ti savetuju u bolnici, svako normalan će ti reći da ne unosiš ništa što utiče na povećanje gvoždja, jer ma koliko terapija srozavala sve ostalo, bolje deluje kada je gvoždje niže. (imaš podosta o tome na abc, dr je odgovarala, mislim da sam baš ja postavila temu, ali nisam sigurna)!!!Prema tome, cveklu ostavi za Minju npr (sad će Minja da me ubije

), a možeš malo i meni da daš!
To važi za sve, jer se gvoždje taloži u jetri i otežava tako njen rad, a kad je terapija u pitanju, onda inf lakše ubija virus ako je gvoždje niže.
Čuvaj se, čuvaj živce, ne tripuj i odmaraj što više. Nauči da osluškuješ organizam i vodi se time šta ti on kaže. Nemoj se forsirati, jer dug je put pred tobom i trebaće ti mnogo snage. Kisssss
Djuu, javljaj obavezno rezultate.
Džonik, kako si ti? Što te nema tamo da pišeš???