@Ontario: Da li ti muz ima holesterol i trigliceride? Posto je masna jetra obicno su i masnoce povisene... prosto je neverovatno da ima masnu jetru a nema povisen hol ili trg?

Moraću da obratim pažnju, ali čini mi se da retko kada upotrebiš rod u isanju, a nick me asocira na DunjuJesen stize dunjo moja napisao:Nema problema![]()
Mada mislim da je ocigledno da pisem u muskom rodu...Mozda previse parafraziram i ispadam kao neki narator, pa ljudi lose skontaju a nick ih asocira na zenski rod
![]()
Definitivno tacno i nazalost surova istina Srbije...Djuu napisao: Jos jednom see uverih u to da stvari ne treba prepustati slucaju,nazalost ponovo i u to da ne treba slepo verovati doktorima. Svaka njima cast ali ... nemam komentar!
Ljubim vas sve puuno
Da, ovo je izgleda nepisano pravilo.Jesen stize dunjo moja napisao:Djuu napisao: BTW, ocigledno je u zivotu zakonitost sto je veca "veza" tj. bolje poznanstvo sa nekim ljudima oni ce ti sve losije uraditi kada ti zatreba... bio to mehanicar za kola, prijatelj programer ili kolega doktor... strogo profesionalna obaveza "iz oglasa" rules!