Pa de ste ljudovi??!
Ja mislila bice veselo kad dodjem, a ovde neki broje vakcine i samo se nerviraju

Moram malo da grdim naseg Dzonija, ovde ga boli ruka od vakcina, a vamo mi narucuje kafu u petak ujutru, da ga saceka kad dodje na kontrolu, pa jel ima to negde?!
Elem, ja cu biti jako kratka, pa nazad pod cebe

I dalje mi se ne spusta temperatura ispod 37.3 ponekad me pusti dotle, eventualno u trenutku padne do 37 ali me lomi 00-24, bas joj se svidja 38 broj
jos da mi je to konfekcijski br gde bi mi bio kraj
Mene bas slama, Bozicka koja je svaki put kad me vidi prema meni sve bolja i bolja, zaista mogu samo da je pohvalim, ona se odusevi.Sto je meni gore njoj sve veci smesak na licu
Nemam pojma da li zbog terapije, a bice i zbog 1200mg ribavirina dnevno, meni ode zeludac, sisam onaj gelusil 3x dnevno, boli me svaka koscica, nisam znala ni da postoje toliko misica i kostiju na nasem telu

Otkrila sam i da kukovi umeju itekako da bole, da vam se mozak pomeri, a i na peti par kostiju me vrti

kolena da ne pominjem
Jedino me cudi sto je krenulo srce da mi preskace, ostalo sam ocekivala.
Pocelo je sa blagim treperenjem srca, a sad bas ume da preskoci, pomislim da cu ga progutati

Valjda je i to ok, sta da mu radim, oni su tamo presrecni kad me vide ni na nebu ni na zemlji
Toliko me vole, da u cetvrtak idem ponovo u bolnicu, i trecu cu primiti u bolnici tj lezacu opet do ponedeljka, to je izgleda poseban tretman
No dobro, jos malo pa je ono hotel slj kategorije, ali makar je dobro drustvo

Sa mnogima sam se toliko sprijateljila, a jednu devojku sam zavolela kao rodjenu sestru, eeee, rasplakale smo se sinoc, dok jos nisam znala da se ipak ponovo vracam da legnem u cetvrtak

Mnogo je dobra devojka, inace ima akutni B...
Sto se drugih stvari tice, sada nemam snage da pisem, samo da kazem svima koji citaju ovo, ljudi TESTIRAJTE SE REDOVNO NA SVE HEPATITISE!!!!
NE CEKAJTE, U JEDNOM TRENUTKU MOZE BITI KASNO!
Jedan decko, 24g, fin, iz sjajne porodice, ima sestru i dva brata, nikad se drogirao, nikad bio "problematican", pozlilo mu je pre par dana, inace je iz Valjeva...dok su se lekari SETILI da on mozda ima neki hepatit, posto nije bio zut, i dok je stigao do Bg-a, bilo je kasno, dosao je u polu komi, sa 7% jetre koja je radila, smirivale su ga i vezivale ne samo sestre, nego i mi pacijenti, jer je bio uzasno jak, polomio je krevet, jadnicak, bas je bio u bolovima...posle se smirio, pokusali su da ga spasu ali uzalud, umro je u subotu

Svega toga ne bi bilo da se ove analize rade kako treba, sta reci, devojka pored mene se 7 dana ubedjivala sa doktorkom da nema GRIP, iako joj je decko imao par dana pre toga zuticu, hepA, lekarka joj je tek posle 7 dana dala uput za infektivnu, sa recima "garantujem ti da nemas zuticu" iako je devojka bila zuta, nije mogla jesti, mucnine, povracanja, bolovi...toliko o lekarima, sestra ju je spasila, bukvalno su ubedjivale dr za uput...Srecom pa je bila samo zutica...mogu samo da kazem STRASNO STA SE RADI!
Toliko ima nespecificnih hepaA i B, bez zutila, ali koliko ja znam, zar ne bi trebalo makar po beloj stolici da provale da nesto nije u redu, pogotovu sto su transaminaze bile CETVOROCIFRENE kod njih svih???
Ko je tu lud?!
Bozicki mogu samo da skinem kapu, kao i onim sestrama tamo, rade sa manjkom osoblja, preklapaju smene, ostaju po smenu i po, samo da bi pokrili ogromno odeljenje, nas ima svakakvih....pa nemaju dovoljno ni BRAUNILA, ljudima kojima daju infuziju i 2-3x dnevno, stalno ih bodu, stede....majko Bozija sta se radi...
Mene vec svaka koska boli, odo da legnem, ja imam 37.5 sada i puno vas ljubim
Majjceeeeeeee i Minjaaaaaaaa cekam vas na kahvi