hepatitis C

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
sunshine08
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2008 7:34 pm

Post od sunshine08 »

Tweety, zelim ti uspeh i sigurna sam da ces sa tako pozitivnim stavom uspeti sve da izguras! Evo sad cu ti se javiti i na pp.
Inace, moj brat je jos na infektivnoj, mislim da je standardna procedura da se posle prve terapije ostane par dana, cisto da bi se pratile reakcije organizma.
Hvala Bogu za sada dobro reaguje, nije bilo negativnih efekata i nadam se da ce tako i ostati.
Kaze da tamo ima puno dobrih ljudi i da nije dosadno:)
Pozdrav svima i svako dobro zelim!
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Jecka, čuvaj punjač za mobilni ako ga nosiš tamo. Lako nestaje! :lol: :lol: :lol:
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm

Post od tweety_girl »

Hehehe, tamo sve lako nestaje :lol: :lol: :lol:
videcemo da li se za obih nekoliko dana ista promenilo, imali smo super deo drustva koji je otisao u ponedeljak...i profesora i neke momke strava...tu su i dve sjajne devojke, nasa bakica koja prosipa fore i fazone u 60 i kusur i cirozi jetre, luda je skroz... :lol: :lol: :lol:
al zato i heroinske narkomanke u sobi, imala sam kratak kurs narkomanije...Bozicka pusta valjda jer je akutni B u pitanju kod jedne, a druga je vec otisla, slepovala se...bilo je jezivo, strazarile smo mi ostale, na smenu....dok njima ne stigne poseta, ne odu u wc i stondiraju onako uradjene :cry:
posle se malo lakse dise :lol:
odo ja pakovati kufer :lol: :lol: :lol:
kisssss
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm

Post od tweety_girl »

Sunshine...procitah, odgovorih :lol: :lol: :lol:
ne sekiraj se, bice sve supeeeeeeeeeeeer :lol: :lol:
kiss za sve vas!!
Vecco, jel ima novosti, sta prica dr??Sta su ti rekli?
Kako ste vi ostali??
Gde nam je Iksa?
Sl?
Pisiteee :lol: :lol: :lol:
sl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 03, 2007 6:52 pm

Post od sl »

Jecika,vidim da ti nije lose tamo :D !!
Imala sam slicne simptome kao i ti ,tako da ne brini ,bice sve ok - smirice se oni .... ja sada vise nista ne osecam :D

Majce , mnogo mi je drago da si nam se vratila !!!!

Odoh do bolnice,da vidim da li mi daju danas pegazis ...

Puno vas sve ljubim i nadam se da ste svi dobro !!!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Hvala Sl :D

Kako si ti? Jel si ga dobila??
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Evo meeeeeeee, MINUS 2 :D :D :D :D SITNOOOOOOO 04!!!!!!!! (Ispita)

A sad da vas iscitam! Ovih dana ni ziva ni mrtva... uhhh da odahnem.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Svaka čast Iksa!!! :D :D :D
Korisnikov avatar
kapeloto
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 30, 2007 2:27 pm

Post od kapeloto »

Dobro jutro svima,
Sinoc sam formatirao disk, nisam nesto lepo uradio, pa ne mogu lepo da radim na racunaru, cak ni outlook mi ne radi.
Jeca vas je sve puno pozdravila iposlala :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Sunshine, Jeca ti je rekla da puno pozdravis brata, jer on nije na odelenju na kom je ona.
Ostali, kako se drzite?
Budite mi pozdravljeni!!!
sl
Novi član
Novi član

Post od sl »

Ljudi, primila sam juce pegazis,ali mi je mnogo los trip. Ubacila sam samu sebe da mi sestra u opste nije ni dala vakcinu. Prvo nisam u opste osetila kada mi je dala,drugo na ruci nemam ubod inekcije veg ogrebotinu od 1 cm i trece nemam nikakve simptome - nemam bol na tom mestu , niti bol u zglobovima ni kostima .... Da li je moguce...? :roll:

Majce ,mnogo mi je drago da si ponovo ovde !
Ja sam ok ! Kako je tebi MM , jel ste dobro vas dvoje ? Rekla mi je Jeca da se selite ... Jel je mm bio na kontroli posle 6 mes nakon zavrsetka terapije?

Dzonik pozdravi mi puno Jecu !

Sve vas puno ljubim !!!!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Ah Sl, prpustila si puuuno mojih dešavanja...... MM je nažalost relapser, inače je ok, nismo više zajedno (preselili se jesmo, ali svako na svoju stranu), treba sredinom marta da ide na kontrolu, pa će videti šta će da mu kažu, jer je bio "slabo oitivan" (tako su oni pročitali rezultat), pa će možda na maintenance, a možda i ne, ma sve zavisi kakvi rezultati budu bili. Opet su mu podivljale one rane po rukama i nogama, malo me nervira, jer neće da izvadi krv (bar ALT i AST) da bar pokuša da pronadje povezanost sa svim tim, ali pošto to više nije u mojoj nadležnosti :lol: , da ne bi skakali jedno drugom po ganglijama, ja predložih, on je odbio i to je to. Da se ne utrpavam gde mi nije mesto. :wink:

A šta si se ti istripovala sa tom vakcinom?! :lol:

Da li ti je dala - ne znam :lol: , ali je moguće da nemaš simptome i da ti se "pomerio dan za simptome". Kod MM je to bio petak (dan kad primi) i ceo vikend, da bi se kasnije pomerilo na ponedeljak i utorak (to da ima simptome), a posle na utorak, sredu i četvrtak.........tako da pravila nema, nemoj da se sekriraš. :wink: Ne verujem da su baš toliki monstrumi da potpišeš da si primila a da ti ne daju. A ti sledeći put "baci oko" na dešavanja i razuveri se. :wink:

Džonik, pozdravi Jecu puno od mene (ja sam opet bez kredita).

Djuu kako si ti? Nešto te ne vidjam ima li te jel si ok?!!
vecca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 7:54 pm

Post od vecca »

Jeco, drz'se, izguraces ti to sa puno :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Emanuil gura sa manje problema ali vazan je ishod, zar ne?

Ja samo "skupljam" bolestine, sad imam 3 neraskidive :evil:
PBC, HCV, trombocitopenija.
Sta da vam kazem, pravi kolekcionar, sto inace jesam, ali do sad sam skupljala samo kaktuse i grafike!
Pa nista se ne da uraditi po pitanju terapije dok trombociti ne prebace 100. PBC nije prepereka. Moram se vakcinisati protiv B virusa, ako vec i to nisam zakacila.
Pratice mi jetrino stanje na infektivnoj, pijem folnu kiselinu i B kompleks, to je trenutna situacija. Moja dr zapravo nista nije pogresila, tako kazu na infektivnoj. E sad, sta je starije u ovoj najnovijoj kolekciji nije vise ni vazno.
Mozda docekam i novi lek! Kazu da ga muckaju bas za mene
:D :lol: :D :lol:
Salim se, navodno je novi lek upravo fokusiran na ovakve zajebane slucajeve kao sto sam ja, odnosno trebao bi da bude, kako bi rekla, efektivniji i sa manje kontaindikacija ne bi li obuhvatio i komplikovanije slucajeve. Malo pojednostavljeno receno ali tako nekako. Tja :o
POZZ i USPESNU TERAPIJU ZELIM SVIMA :D :D :D :D
sunshine08
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2008 7:34 pm

Post od sunshine08 »

Dzonik82, hvala puno na pozdravu. Pozdravi i ti puuunoooooo Jecu i pozeli joj sve najbolje ! Saljem joj jedan veliiiiiiiki poljubac :D
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Evo i mene, dobro sam ali toliko nemam vremena da danima uopste i ne ukljucim komp.
Drago mi je majce da si ti ok,zracis mi pozitivno,cak i ovako preko kompa.
U ponedeljak idem na VMA kod nekog infektologa,hocu da cujem i njegovo misljenja,hocu da ga pitam za transport terapije iz inostranstva. E kupicu je preko ali necu ovim nasima da trpam pare u dzep. Pokusace dragi da mi je nabavi u Danskoj,videcemo sta ce od svega toga biti.
jedino sto nije dobro je to sto su mi se pojavile neke zive rane na laktu. Prvo jedna a evo za dva dana vec ih imam cetri,boliii me! Nemam pojma sta to moze biti,videla sam raznih rana, raznih promena izazvanih gljivicama ali ovo me ne asocira bas na nista sto ja znam, mozda ova bolest dobije ime po meni! :lol:
Naravno nisam bila kod lekara, idem u ponedeljak da vidim i za to.

IKsice draga cestitam ti! Bravooo!

Saljem vam svima poljubac
sl
Novi član
Novi član

Post od sl »

Majce,izgleda da se jeste svasta izdesavalo kod tebe :-? Dugo me nije bilo ovde ,dosta toga sam propustila tako da bih morala dosta vremena za kompom da provedem dok bih sve iscitala .... a nemam kad ....
v Zao mi je za MM ,ali sam bila misljenja i tada da on tebe ne zasluzuje .!! .. izvini ali sa te strane mi je drago sto niste vise zajedno !! Nadam se da ces naci nekog mnogo boljeg MM,ako vec nisi ....

Za vakcinu sam u tripu,da one sestre svake nedelje po nekog ojade za jednu ne bi li dali nekom svom :o , mozda nisam normalna ,ali sam totalno nepoverljiva ... Kao i ti i momak mi je rekao da sl put gledam ,a igle moj zeludac ne trpi ni malo ...

Gemi , sta je sa tobom ?

Djuu,nadam se da to sto ti se pojavilo nije nista strasno ,ali opet je najbolje da odes da vidis sta ti je to, mada mozda ti Majce odmah i da tacnu dijagnozu :wink: ... :D

Puno vas LJ !!
Odgovori