zar ste mislili da cete se izvuci sa dzonijevim jednim smeskom

nema sanse
dosla ja kuci, pustili me da odmorim, ponovo idem da legnem u cetvrtak...
Jos uvek imam 37.5-38 trese me sve i boli...bas sam upala u pogresnih 20% ali ne zelim nikog da plasim nego upravo suprotno da podrzim!
Da, moze da bude gadno, da osecam se kao da me je pregazio voz i ne spavam od bolova...ali to nije potpuna istina.Sretna sam, duboko u sebi sam sretna presretna, samo lek radi svoj posao i fizicki nemam snage da budem sretna.Da, nije sjajno i bajno, moze da bude jako tesko, ali verujte mi, znate vrlo dobro da to niste vi, to otrov govori iz vas i jako ste dobro svesni sta je ono sto je vase licno osecanje a sta posledica lekova.Tako da je lakse
Samo sam dosla da vam mahnem, moram da idem da ucim imam ispit u utorak

nek mi je Bog u pomoci
Miles, samo napred, ne brini!Polako korak po korak, dan po dan.Delic je ok, samo mnogo njih znam koji su bez veze prosli kod njega, licno preporucujem dr Kseniju, ona je izgleda tamo najbolja, i najmanje vristi
Mada kako vam je Dzoni preneo, prof. Bozic je prema meni bila jako korektna sta vise, ljubazna, a i one sestre tamo, cak i glavna koja je bila ekstra fina, a cula sam da jede malu decu
Samo sam malih prolema i neuroza imala zbog ljudi koji se tamo drogiraju i kradu ali Boze moj, sta da se radi...
Ljubim vas sve punoooooooooooooooo
Ne dajte mi se, Majce, ne sekiraj se, mozemo mi na kafu jos sam pri sebi
Dobro nam se vratila bas si nam nedostajala!
Ljubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim vas