POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: ........

Post od Funny »

bejkerka napisao:... cesto pomislim kada bih jedoj osobi rekla za to mozda se pred tom osobom ne bih znojila.. ne znam ni sama...
Ne bi se nista promenilo ni tad....ali u svakom slucaju ces se prijatnije osecati pred tom osobom nece te toliko biti sramota i mocices da budes opustenija.

Moja prepiska sa Engleskom je i dalje u toku.Trazili su mi da potvrdim da li je tacna adresa i da proverim u posti da li je bilo nesto. I to sam uradila nije bilo nikakvih posiljki....eto :x
RachicaMS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 3:16 pm

Post od RachicaMS »

ja se ne znojim kod kuce,sa porodicom ili najblizima(drugarice,momak)
i shvatila sam da su to zaiste sve osobe kojima sam rekla za znojenje..
bejkerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 09, 2008 9:03 pm

Post od bejkerka »

RachicaMS napisao:ja se ne znojim kod kuce,sa porodicom ili najblizima(drugarice,momak)
i shvatila sam da su to zaiste sve osobe kojima sam rekla za znojenje..

ista stvar. kad sam kod kuce skroz sam suva. kako izadjem iz kuce nekad ne prodje ni pet minuta ja sam mokra skroz katastrofa
tina_85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 06, 2009 5:38 pm

Post od tina_85 »

Evo ja sam skroz suva dok ovu kuckam, a sada da izadjem napolje ne bi proslo ni 5 minuta, a moji krugovi bi poceli da bivaju sve veci!

Sve u svemu stres je glavni uzrocnik naseg znojenja.Ja sam sigurna da je to u pitanju, bar kod mene, iako nisam dobila strucnu potvrdu svog problema.Ankcioznost - to je to....Mozete malo precesljati tu temu, pa da vidimo koliko nas ce se pronaci tu i bez strucnog misljenja. ;)

PS Da li ima jos neko ko pokusava naruciti Odaban ali mu ne ide?Ja sam poslala e-mail i odgovorili su mi. Rekavsi da su imali nekih problema i da ja pokusavam naruciti i dalje....problem svakog trenutka moze biti resen. Evo i danas sam vise puta pokusala ali uzalud.... :(
bejkerka
Stalni član
Stalni  član

...

Post od bejkerka »

e sto se tice odabana.. samo da kazem da uglavnom kako da kazem deluje svaki drugi put. na primer stavim ga veceras i nece delovati. onda ga stavim za pet dana i onda deluje sve je u redu ne znojim se suva sam totalno. a onda trecu put stavim i bude bezveze. bas sam vodila evidenciju i ispada da je tako. a sad zasto je tako stvarno ne znam
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od pboskovicyu »

Ljudi posto vidim da se mucite sa tim narucivanjem Odabana ponovicu vam jos jednom. Ja sam narucio preko jednog decka iz Bg koji se bavi tim stvarima, mene je iskostao 22 evra, a verujem da je i sada tako.... E sad to jeste skuplje od ovoga sto vi pricate ali mislim da je normalno da se on ugradjuje. Ako je neko zainteresovan mogu da ga kontaktiram ponovo i zavrsim vam to.....
Marko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 06, 2001 2:00 am

Post od Marko »

Ja hocu da nabavim odaban preko tog tipa za 22 evra!
bejkerka
Stalni član
Stalni  član

...

Post od bejkerka »

ljudi kako ste preziveli ovaj topli naizgled lep dan? ja sam se toliko znojila danas da nisam mogla da poverujem kad sam videla ogromne krugove. sto je najgore kad god sam u kontaktu i okruzena ljudima stalno sam mokra, ne mogu biti suva kad sam u nekom okruzenju. evo sad sedim za kompom suva sam totalno. ja stvarno ne znam dokle vise, sta da radimo kad dodje pravo leto.. pozz mokri drugovi :(
tratincica09
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm

Post od tratincica09 »

Znaci ni od Odabana nikakve koristi :cry:
bejkerka
Stalni član
Stalni  član

......

Post od bejkerka »

pa nije da nema koristi. nekad deluje nekad ne
Marko
Novi član
Novi član

Post od Marko »

Jel moze neko da mi nabavi odaban ne mogu da izvadim kreditnu karticu vece mesec i po dana?
Marko
Novi član
Novi član

pboskovicyu

Post od Marko »

Ja hocu to da nabavim!
tratincica09
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm

Re: ......

Post od tratincica09 »

bejkerka napisao:pa nije da nema koristi. nekad deluje nekad ne
Ma izgleda da ovim preparati najbolje djeluju na pocetku a onda kao da se zlijezde pocnu navikavati i dejstvo postaje sve slabije i slabije dok skroz ne prestane djelovati....Ne kontam kakva je to kod nas bolest kojoj nema lijeka!!!!
bejkerka
Stalni član
Stalni  član

Re: ......

Post od bejkerka »

Ne kontam kakva je to kod nas bolest kojoj nema lijeka!!!![/quote]

strasno je to sto ni jednog doktora ne zanima ovo .....mislm da bi mi cak bilo lakse da trpim neku fizicku bol nego ovo mucenje.....
tina_85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 06, 2009 5:38 pm

Post od tina_85 »

Ljudi, pa jel neko od vas nekada isao kod dermatologa zbog ovoga (posto ja do skoro nisam ni znala kome se za ovo treba obratiti, pa sam negde procitala da je slucaj za dermatologa)..... pa me zanima sta su vam rekli... ja se jos nisam nijednom strucnjaku obratila.... ako neko ima neko iskustvo od posete doktoru neka podeli sa ostalima....
Odgovori