POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Davorin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 01, 2009 12:20 pm

Galmanin

Post od Davorin »

Za sve one koje interesuje kupovina Galmanina imam jos 5 flasica u Beogradu, cijena je 10 Eura. Ljudi molim vas ne pretjerujte sa Galmaninom, moja supruga ga koristi 1 sedmicno i nema ni fleka ni perutanja koze. Ti preparati sadrze u sebi vece kolicine alminijum-hlorida i prilikom cestih nanosenja dolazi do iritacije koze. Na uputstvu pise 2 puta sedmicno, ali puno je i to. Pokusajte smanjiti i rezultati ce brzo biti vidljivi, a i trajati ce duze. Pozdrav
tratincica09
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm

Post od tratincica09 »

Na mojoj bocici Galmanina pise "Nanositi 2 put dnevno"...Ja sam tako stavljala par dana i onda sam smanjila al ipak su mi se pojavile te flekw :roll:
Marko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 06, 2001 2:00 am

Post od Marko »

Samo da pitam jel ima odaban bilo kakva negativna dejstva na organizam?
pujol
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 14, 2009 9:45 pm

Post od pujol »

Marko napisao:Samo da pitam jel ima odaban bilo kakva negativna dejstva na organizam?
procitaj prethodne teme
moguce (radi velike kolicine aluminija - iako nije dokazano ???) da uzrokuje alzhaJmerovu bolest
i radi zacepljena pora rak (a ovo valjda ako se koristi u prekomjernim kolicinama)
kleopatraaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 8:14 pm

Post od kleopatraaa »

tratincica09 napisao:Pa sacekaj onda do srijede i ako ti ne stigne obavezno posalji mail.Ja sam ih kontaktirala kad sam se raspitivala za karticu i uvijek su mi odg. na mail.
Zamolila bih ove koji su narucivali Odaban da mi napisu jel i njima ova bocica bila do pola puno i jel ima cudan miris?
Ja sam odlucila da ne stavljam jos uvijek Odaban cisto da mi se zlijezde odmore jer sam par mjeseci koristila onaj Galmanin pa reko mozda mi nece htijeti djelovati a i strah me da cu se razocarati u ovaj preparat a on mi je posljednja nada da se rijesim ovog znojenja koje me izludjuje.Jednostavno ruke mi se znoje pa onda prestane pa se opet pocnu malo znojiti al ovi vodopadi pod pazuhom nikad ne miruju kad sam u kontaktu s drugim ljudima

je si li počela koristiti odaban??

u vezi ovog što si napisala,strah od razočarenja-znam kako ti je..ja prije neg išta počnem koristiti imam filing da neće pomoći(i ne pomogne)..misliš li da to isto ima utjecaja?.želim reći da li je to na neki način psihička blokada kojom umanjimo djelotvornost nečeg prije nego to počnemo koristiti??nadam se da kužiš na što mislim :roll: :roll:
;))
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

kleopatraaa napisao:
tratincica09 napisao:Pa sacekaj onda do srijede i ako ti ne stigne obavezno posalji mail.Ja sam ih kontaktirala kad sam se raspitivala za karticu i uvijek su mi odg. na mail.
Zamolila bih ove koji su narucivali Odaban da mi napisu jel i njima ova bocica bila do pola puno i jel ima cudan miris?
Ja sam odlucila da ne stavljam jos uvijek Odaban cisto da mi se zlijezde odmore jer sam par mjeseci koristila onaj Galmanin pa reko mozda mi nece htijeti djelovati a i strah me da cu se razocarati u ovaj preparat a on mi je posljednja nada da se rijesim ovog znojenja koje me izludjuje.Jednostavno ruke mi se znoje pa onda prestane pa se opet pocnu malo znojiti al ovi vodopadi pod pazuhom nikad ne miruju kad sam u kontaktu s drugim ljudima

je si li počela koristiti odaban??

u vezi ovog što si napisala,strah od razočarenja-znam kako ti je..ja prije neg išta počnem koristiti imam filing da neće pomoći(i ne pomogne)..misliš li da to isto ima utjecaja?.želim reći da li je to na neki način psihička blokada kojom umanjimo djelotvornost nečeg prije nego to počnemo koristiti??nadam se da kužiš na što mislim :roll: :roll:
Nisam jos pocela koristiti...Nije to psihicka blokada nego sam ja par mjeseci koristila Galmanin preparat koji ima slican ako ne i isti sastav kao i odaban mislim na procenat alum. i meni taj preparat uopste vise ne djeluje pa iz tog razloga mislim da nece ni ovaj djelovati....
Funny sta je s tobom,jel ti stigao Odaban?
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Funny »

Neeeeee jos uvek nista.
Neverovatno je da sam ja jedina kojoj nije stigao :lol:
Svaki dan ko ludak proveravam postu.
Posle cu da im napisem jos jedan mail. Samo cekam da odem kuci i jos jednom zavirim u postansko sanduce. :roll:
tina_85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 06, 2009 5:38 pm

Post od tina_85 »

hello...ima li neko da mi kaze ko je vec narucio odaban.......zasto kada popunim sve podatke me odbija kao da sam stavila pogresne sa kartice....pokusala sam ko zna koliko puta i sve provjerila....i nista.....znaci ne mogu uopste da narucim.....molim ako je neko jos imao problem prilikom narucivanja da mi kaze u cemu je problem....
kleopatraaa
Novi član
Novi član

Post od kleopatraaa »

pitanje za sve na ovom forumu- KAKO REAGIRA OKOLINA NA VAŠE STANJE?'

mislim prvenstveno na vaše prijatelje,dečke/cure-kada im uopće kažete za to na početku veze ili??da li ustručavate s nekim zbližit zbog toga?

da li je u vašem životu naletio partner/ica kome je to bilo odbojno??

pitam,naime,jer ne znam kako će osoba koja mi se sviđa reagirati na to..u meni postoji neki strah da će me gledati drugačijim očima..

**zahvalna sam svima koji budu odgovorili,i nadam se u što većem broju,da vidim što više različitih mišljenja.. tnx!! :wink:
;))
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

tina_85 napisao:hello...ima li neko da mi kaze ko je vec narucio odaban.......zasto kada popunim sve podatke me odbija kao da sam stavila pogresne sa kartice....pokusala sam ko zna koliko puta i sve provjerila....i nista.....znaci ne mogu uopste da narucim.....molim ako je neko jos imao problem prilikom narucivanja da mi kaze u cemu je problem....
A koja ti je kartica,jel imas dovoljno novca na njoj?A mozda je nesto do njih pokusaj opet sutra
tina_85
Novi član
Novi član

Post od tina_85 »

VISA electron debitna....Raiffesen BANK..... i pokusala sam mnogo puta i nece.... i vec par dana pokusavam.... jedino jos je preostalo da sutra odem u banku i stavim na racun jos kesa.....posto sam stavila samo 20e, pa mozda je to u pitanju...
tina_85
Novi član
Novi član

Post od tina_85 »

za klepatru..... ja moj problem mokrih pazuha vesto skrivam....tako da nemam nekih problema....samo najblize drugarice znaju za to, ali posto ne pravim nikakvu dramu oko toga (iako je prezivljavam) shodno tome i ostali to ne dozivljavaju kao problem..... sve u svemu najbolje je to sacuvati za sebe jel drugi to nece razumeti,osim nas koji smo ovde..... :) imam decka vec dugo i nikada mu taj problem nisam spomenula.... u svakom slucaju dobro pitanje.... i ja bih bas volela cula kako bi ostali clanovi prokomentarisali..... pozz
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Funny »

kleopatraaa napisao:pitanje za sve na ovom forumu- KAKO REAGIRA OKOLINA NA VAŠE STANJE?'

mislim prvenstveno na vaše prijatelje,dečke/cure-kada im uopće kažete za to na početku veze ili??da li ustručavate s nekim zbližit zbog toga?
.......
Na ovu temu bi mogla ceo sastav da napisem...

Kao i svi i ja sam se svojski trudila i jos uvk se trudim da to sakrijem. U pslednjih godinu dana sam malo pocela da se opustam pored meni njablizih ljudi i da im po malo objasnjavam.
U predhodnim vezama niko nije nista znao,niti sam ja to spominjala,a sadasnji decko ....hm pa ne znam kao sto rekoh i njemu po malo nesto pokusam da nabacim,ali nikad nisam stvarno razgovarala na tu temu koliko je to kod mene ozbiljan problem i kakav stres i kako psihicki sve to podnosim. U vezi smo skoro 3 godine,ali tek u poslednje vreme pokusavam po malo da pricam sa njim.

Mislim da je vise problem sa nama,sto ne mozemo da se opustimo i to prihvatimo nego sto bi nekome to stvarno smetalo kod nas. Ali sta da radim kad je tako i nema sanse da budem opustena i da kazem "oznojila sam se,pa sta"
kleopatraaa
Novi član
Novi član

Post od kleopatraaa »

kako to skrivate?? jer meni je dosadilo uvijek crnu robu furat,pošto se na njoj najmanje kuži,čak ni bijelo ne mogu nosit.. :(
;))
bejkerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 09, 2008 9:03 pm

........

Post od bejkerka »

i ja isto skrivam to, mada ipak tesko je ne uociti tolike krugove.. nadam se da to dobro skrivam, ali nekad pomislim u sebi sad svi gledaju u mene i vide moje krugove. to mi se bas cesto desavalo da umislim da gledaju u mene iako gledaju na levu stranu.nikome nisam rekla za to osim roditeljima. iako imam ogromnu zelju da sa nekim podelim ovaj problem ipak ne smem. cesto pomislim kada bih jedoj osobi rekla za to mozda se pred tom osobom ne bih znojila.. ne znam ni sama...
Odgovori