POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!
.....
e ljudi ovako... koristim odaban oko mesec i po dana.. ne znam kakva je situacija kod drugih koji koriste odaban , ali meni nekad deluje nekad ne. evo pre 10 dana sam stavila nista nije reagovalo bas sam se dosta znojila. onda sam stavila u petak uopste se nisam uznojila.. zaista ne znam zasto je to tako, i da li je samo to tako kod mene... pozz
-
pboskovicyu
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
tratincica09
- Stalni član

- Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm
Imas na 9. stranici o tim uloscima.Koliko sam ja skontala ne narucuju se nego se imaju kupiti u nekim prodavnicamaoptimizam napisao:funny,vracala sam se nazad ali nisam videla gde se narucuju ti ulosci,pa ako ti nije frka molim te napisi mi.htela sam i da pitam nekoga ko je koristio odaban da li je bilo nekih promena na kozi i da li se u medjuvremenu koristi obican stik ili samo odaban.hvala ljudi na informacijama
-
jimenka
- Novi član

- Pridružio se: Uto Apr 28, 2009 7:45 pm
lakse se dise :)
Koristim odaban nekih mesec dana i odusevljena sam! Za sada nema nikakvih kontraindikacija na kozi.
Inace koristim ga protiv znojenja stopala. Ako nekome treba hitno, videla sam da postoji na sajtu e-ducana, cena 1500 din.
-
Funny
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm
Evo tratincica ti je odgovorila za uloskeoptimizam napisao:funny,vracala sam se nazad ali nisam videla gde se narucuju ti ulosci,pa ako ti nije frka molim te napisi mi.htela sam i da pitam nekoga ko je koristio odaban da li je bilo nekih promena na kozi i da li se u medjuvremenu koristi obican stik ili samo odaban.hvala ljudi na informacijama
Ti u medjuvremenu normalno nanosis svoj dezodorans ili sta vec. Mozda bi bilo najbolje da uzmes neki stik ili roll-on bez aluminijuma da ne preterujemo sa nanosenjem aluminijuma u kombinaciji Odaban-obicni atiprespirant.
-
tratincica09
- Stalni član

Pa na stranici Odabana fino pise koliko kosta sve ukupno znaci Odaban+postarina.A i zasto ne procitate malo prethodne stranice prije nego sto postavite pitanje jer vec je neko pisao o tomeoptimizam napisao:LJUDI,IMAM BITNO PITANJE ZA ODABAN!RECE MI DRUG DA JE POSTARINA VEROVATNO OGROMNA.DA LI NEKO KO GA JE NARUCIVAO PREKO NETA IZ SRBIJE MOZE DA MI NAPISE KOLIKA JE BILA POSTARINA?HOCU DA GA NARUCIM OBAVEZNO ALI SE PLASIM DA ME NE ODERU ZA POSTARINU.POMAGAJTE...HVALA)))))))
-
Funny
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm
pedja84 napisao:Cipko 18 usd, i 65 dinara postarinato je SVE ,ne placa se carina na ovo, u 18 dolara automatski je obracunat i shipping.Odaban stize sa 6 dana i to je to.Uzmite visa internet karticu u banka intesi,potpuno besplatna bez provizije,bez depozita,bez odrzavanaj,to je kao neka promocija.Samo treba licna katra.
-
tratincica09
- Stalni član