Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.
e ljudi ovako... koristim odaban oko mesec i po dana.. ne znam kakva je situacija kod drugih koji koriste odaban , ali meni nekad deluje nekad ne. evo pre 10 dana sam stavila nista nije reagovalo bas sam se dosta znojila. onda sam stavila u petak uopste se nisam uznojila.. zaista ne znam zasto je to tako, i da li je samo to tako kod mene... pozz
funny,vracala sam se nazad ali nisam videla gde se narucuju ti ulosci,pa ako ti nije frka molim te napisi mi.htela sam i da pitam nekoga ko je koristio odaban da li je bilo nekih promena na kozi i da li se u medjuvremenu koristi obican stik ili samo odaban.hvala ljudi na informacijama
optimizam napisao:funny,vracala sam se nazad ali nisam videla gde se narucuju ti ulosci,pa ako ti nije frka molim te napisi mi.htela sam i da pitam nekoga ko je koristio odaban da li je bilo nekih promena na kozi i da li se u medjuvremenu koristi obican stik ili samo odaban.hvala ljudi na informacijama
Imas na 9. stranici o tim uloscima.Koliko sam ja skontala ne narucuju se nego se imaju kupiti u nekim prodavnicama
Koristim odaban nekih mesec dana i odusevljena sam! Za sada nema nikakvih kontraindikacija na kozi. Inace koristim ga protiv znojenja stopala. Ako nekome treba hitno, videla sam da postoji na sajtu e-ducana, cena 1500 din.
optimizam napisao:funny,vracala sam se nazad ali nisam videla gde se narucuju ti ulosci,pa ako ti nije frka molim te napisi mi.htela sam i da pitam nekoga ko je koristio odaban da li je bilo nekih promena na kozi i da li se u medjuvremenu koristi obican stik ili samo odaban.hvala ljudi na informacijama
Evo tratincica ti je odgovorila za uloske
Ti u medjuvremenu normalno nanosis svoj dezodorans ili sta vec. Mozda bi bilo najbolje da uzmes neki stik ili roll-on bez aluminijuma da ne preterujemo sa nanosenjem aluminijuma u kombinaciji Odaban-obicni atiprespirant.
ljudi,imam jedno pitanje!
vezano za odaban..
da li se stavlja svako veche dok znojenje skroz ne prestane,pa onda 1-2 puta nedeljno..
ne kontam bash
ja sma ga stavila sinoc i danas je bilo manje mnogo,nekad na momenta chak nishta,a maximum kao skupljena dechija pesnica:)
uh...
hvala...
al' i dalje :
"use nightly until the rate of perspiration is under control, this usually takes a few days but may take up to several weeks. Applications shoild be then reduced to once or twice per weekly, or as required"
hm..kontam da ga stavim i vecheras:)
LJUDI,IMAM BITNO PITANJE ZA ODABAN!RECE MI DRUG DA JE POSTARINA VEROVATNO OGROMNA.DA LI NEKO KO GA JE NARUCIVAO PREKO NETA IZ SRBIJE MOZE DA MI NAPISE KOLIKA JE BILA POSTARINA?HOCU DA GA NARUCIM OBAVEZNO ALI SE PLASIM DA ME NE ODERU ZA POSTARINU.POMAGAJTE...HVALA )))))))
optimizam napisao:LJUDI,IMAM BITNO PITANJE ZA ODABAN!RECE MI DRUG DA JE POSTARINA VEROVATNO OGROMNA.DA LI NEKO KO GA JE NARUCIVAO PREKO NETA IZ SRBIJE MOZE DA MI NAPISE KOLIKA JE BILA POSTARINA?HOCU DA GA NARUCIM OBAVEZNO ALI SE PLASIM DA ME NE ODERU ZA POSTARINU.POMAGAJTE...HVALA )))))))
Pa na stranici Odabana fino pise koliko kosta sve ukupno znaci Odaban+postarina.A i zasto ne procitate malo prethodne stranice prije nego sto postavite pitanje jer vec je neko pisao o tome
uh, drugarice i drugovi,
mene sve prpa to naruciti... tj. nije me prpa naruciti vec koristiti
tjesim se cinjenicom da bih to koristio samo tokom ljeta ali ponovo ...
ja sam procitala sve i nigde ne pise nista za postarinu.pored toga sam im poslala mail i oni su mi odgovorili da su troskovi postarine uracunati u cenu.ne znam vise ko govori istinu,ostaje da sacekam da stigne pa da vidim
pedja84 napisao:Cipko 18 usd, i 65 dinara postarinato je SVE ,ne placa se carina na ovo, u 18 dolara automatski je obracunat i shipping.Odaban stize sa 6 dana i to je to.Uzmite visa internet karticu u banka intesi,potpuno besplatna bez provizije,bez depozita,bez odrzavanaj,to je kao neka promocija.Samo treba licna katra.
optimizam napisao:ja sam procitala sve i nigde ne pise nista za postarinu.pored toga sam im poslala mail i oni su mi odgovorili da su troskovi postarine uracunati u cenu.ne znam vise ko govori istinu,ostaje da sacekam da stigne pa da vidim