POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!
...
s obzirom na to da sam zbog ovoga svega krenula kod pshihologa rekla mi je da odem ovih dana kod dermatologa sto i planiram. a inace bila sam jos pre par meseci kod endokrinologa i kao da nisam bila.. zamisli zena mi preporuci lideru kremu.. katastrofa
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm
Ma kakvi doktori oni nisu ni culi za ovu nasu bolest.Ja sam isla 2 puta u dva razlicita perioda zivota nadajuci da ce mi ovaj drugi put bar reci nesto konkretno al bolje da nisam nikako ni isla samo sam gubila vrijeme i zivce.
Prvo sam isla svom doktoru koji me poslao dermatologu koji nema pojma o hh.Ja kad sam rekla kako se stalno znojim bez obzira jel - 10 il +30 stepeni on me gledala ko da sam s marsa pala.Pa me poslao da vadim stitnu zlijezdu i posto je nalaz bio ok(a koliko sam citala na drugim forumima ista je procedura bila i kod drugih i njima je nalaz bio ok jer kod nas razlog znojenja nije stitna zlijezda)onda mi je dermatolog rekao kao vodi brigu o higijeni a tusiram se minimalno 2 puta dnevno i stalno se perem ispod pazuha jer me nerviraju ovi "vodopadi" pa mi je rekao da koristim antiper. koji mi ne pomazu ni 0,0000001% i kad sam rekla da mi to nista ne pomaze on me pitao jel to znojenje objektvno il subjektivno da vi kao ne umisljate
pa kad vise nije znao sta ce poslao me psihologu s kojim sam popricala (i on naravno nema pojma o hh jer kad sam mu pricala o svom znojenju on je bio sav zbunjen nikad nije cuo za nesto ovako) preporucio mi da radim neke vjezbice kao cisto da na taj nacin izbacim taj znoj,a vjezbe su bile nesto kao da radim malo cucnjeve,trbusnjake i sl i na kraju mi rekao ja stvarno ne znam kako da ti pomognem i eto kao da dodjem opet da popricamo a i taj razgovor je bio nidje veze samo sam izgubila vrijeme i naravno nisam vise ni isla....
Prvo sam isla svom doktoru koji me poslao dermatologu koji nema pojma o hh.Ja kad sam rekla kako se stalno znojim bez obzira jel - 10 il +30 stepeni on me gledala ko da sam s marsa pala.Pa me poslao da vadim stitnu zlijezdu i posto je nalaz bio ok(a koliko sam citala na drugim forumima ista je procedura bila i kod drugih i njima je nalaz bio ok jer kod nas razlog znojenja nije stitna zlijezda)onda mi je dermatolog rekao kao vodi brigu o higijeni a tusiram se minimalno 2 puta dnevno i stalno se perem ispod pazuha jer me nerviraju ovi "vodopadi" pa mi je rekao da koristim antiper. koji mi ne pomazu ni 0,0000001% i kad sam rekla da mi to nista ne pomaze on me pitao jel to znojenje objektvno il subjektivno da vi kao ne umisljate

E cao drugari, ja sam nova na forumu, mada već neko vreme pratim razvoj događaja...imam isti prokleti problem kao i vi i u potrazi sam za nekim rešenjem... tešim se da ću ga i naći... tj.svi mi! Zanima me jel još uvek aktuelna prodaja odabana za 22e!
Marko ako si uzeo ajd podeli iskustva sa nama, ili mi bar neka uputstva daj, ili za onaj drysol, jel neko od vas to nabavio? Hvala unapred drugari!

a mi kađpboskovicyu napisao:Ljudi posto vidim da se mucite sa tim narucivanjem Odabana ponovicu vam jos jednom. Ja sam narucio preko jednog decka iz Bg koji se bavi tim stvarima, mene je iskostao 22 evra, a verujem da je i sada tako.... E sad to jeste skuplje od ovoga sto vi pricate ali mislim da je normalno da se on ugradjuje. Ako je neko zainteresovan mogu da ga kontaktiram ponovo i zavrsim vam to.....
Ej ćao druže, videla sam tvoju dobronamernu ponudu...pošto nisam sigurna da li ti je moja pp poruka stigla eto i ovako da te zamolim ako možeš nešto da mi kažeš o odabanu, da li možeš da mi ga poručiš, za koliko bi stiglo, kako plaćanje...?
Unapred zahvalna!
Cao mokri drugari
Imam isti problem kao i vi pa da podelim to sa vama. Prvo, bio sam kod dva dermatologa i obojica mi ispricali isto, kako je to normalno, kako je problem u nervnom sistemu, da koristim dezodoranse bez alkohola i slicno, dakle oni da pomognu ne mogu. Drugo, narucio sam skoro galmanin, meni nije pomogao uopste, ne kazem da ne uzimate nego da meni nije pomogao, nekome sigurno hoce. Trece, i ja sam se trudio da to prikrivam ali u poslednje vreme sam rekao nekim rodjacima i razgovarao sa devojkom o tome, ona me je potpuno razumela i shvatila kako mi je i trudi se da mi pomogne, nezna ni ona kako ali stvarno me razume. Ozbiljno sam razmisljao i o operaciji ali me brine to sto vrlo malo ljudi to radi i strah od toga da ne predje znojenje na neko drugo mesto pa da mi bude jos gore, ako uopste postoji nesto gore od ovoga. Vidim da se svi ovde razumemo i shvatamo problem ozbiljno, meni se ponekad ne zivi zbog ovoga, kakva bi sreca bila za sve nas kad bi nasli resenje, a ako ga mi ne nadjemo onda nece niko.
Pozdrav

Pozdrav
...........
Vidim da se svi ovde razumemo i shvatamo problem ozbiljno, meni se ponekad ne zivi zbog ovoga, kakva bi sreca bila za sve nas kad bi nasli resenje, a ako ga mi ne nadjemo onda nece niko.
Pozdrav[/quote]
potpisujem ovo
Pozdrav[/quote]
potpisujem ovo

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm
Ma daaaaaaaaaajte ljudi malo vise pozitivizma u celoj stvari. Ovih poslednjih par strana samo neka kuknjava... Kao neki put mi se ne zivi - ovakve izjave ne smete sebi da dozvolite vec budite jaki i pozitivni. Ima ljudi sa mnogo vecim problemima pa se ne predaju i ne odustaju. Al da ne bih sad ovde ja samo drvio i solio pamet dacu par saveta:
1. Ne mozete da ocekujete da je odaban stvarcica koja ce da ucini da HH magicno nestane. Vidim da se neki zale da odaban im neki put pomaze a neki put ne. E sad ja vas pitam da li ste vi pomogli odabanu da pomogne vama? Ne znam koliko ste upuceni i koliko ste citali o HH, al citajuci prethodne postove vidim da dosta vas nije godinama satima i satima pretrazivalo internet, ili pak niste dovoljno pretrazili. Postoje mnoge stvari koje mozete da uradite da smanjite znojenje i onda ce odaban doci samo kao slag na tortu. Morate razmisljati o sinergistickomm dejstvu i o odabanu razmisljati samo kao o jednom od tih pomocnih sredstava a ne ko o magicnoj piluli. Imam par uputstava sta jos mozete pokusati da bi smanjili znojenje tako da ko je zainteresovan moze da se javi na pp i da ostavi mail pa cu mu poslati...
2. Vidim da se par ljudi, rekao bih na prvi pogled recenica da su mladje osobe u pitanju, dvoumi da li da kaze svojim prijateljima, roditeljima, decku... OBAVEZNO! Ili bar nekom ko vas razume i kome znacite i ko ce vas saslusati saopstite. Razlog - pa na taj nacin cete sebi obezbediti jak oslonac, jer da se ne lazemo svima od nas pre ili kasnije dodje zuta minuta i kao sto neko gore spomenu pomislimo da nam se ne zivi i sl. ali uz nekog ko razume sve je mnogo lakse i moze se prebroditi.
Toliko za sad, nemam vremena vise za kuckanje po tastaturi, moram da se spremam i da idem na adu jer ne dovoljavam da HH kontrolise moj zivot. Ajd Pozz
) i zapamtite samo +
P.S. e da i samo da kazem da sam pre neki dan narucio odaban preko njihovog sajta bez ikakvih problema, posto vidim da su se ljudi ovde zalili da im nije polazilo za rukom pa probajte opet mozda vam sad proradi.
1. Ne mozete da ocekujete da je odaban stvarcica koja ce da ucini da HH magicno nestane. Vidim da se neki zale da odaban im neki put pomaze a neki put ne. E sad ja vas pitam da li ste vi pomogli odabanu da pomogne vama? Ne znam koliko ste upuceni i koliko ste citali o HH, al citajuci prethodne postove vidim da dosta vas nije godinama satima i satima pretrazivalo internet, ili pak niste dovoljno pretrazili. Postoje mnoge stvari koje mozete da uradite da smanjite znojenje i onda ce odaban doci samo kao slag na tortu. Morate razmisljati o sinergistickomm dejstvu i o odabanu razmisljati samo kao o jednom od tih pomocnih sredstava a ne ko o magicnoj piluli. Imam par uputstava sta jos mozete pokusati da bi smanjili znojenje tako da ko je zainteresovan moze da se javi na pp i da ostavi mail pa cu mu poslati...
2. Vidim da se par ljudi, rekao bih na prvi pogled recenica da su mladje osobe u pitanju, dvoumi da li da kaze svojim prijateljima, roditeljima, decku... OBAVEZNO! Ili bar nekom ko vas razume i kome znacite i ko ce vas saslusati saopstite. Razlog - pa na taj nacin cete sebi obezbediti jak oslonac, jer da se ne lazemo svima od nas pre ili kasnije dodje zuta minuta i kao sto neko gore spomenu pomislimo da nam se ne zivi i sl. ali uz nekog ko razume sve je mnogo lakse i moze se prebroditi.
Toliko za sad, nemam vremena vise za kuckanje po tastaturi, moram da se spremam i da idem na adu jer ne dovoljavam da HH kontrolise moj zivot. Ajd Pozz

P.S. e da i samo da kazem da sam pre neki dan narucio odaban preko njihovog sajta bez ikakvih problema, posto vidim da su se ljudi ovde zalili da im nije polazilo za rukom pa probajte opet mozda vam sad proradi.
Meni je stigao Odaban u utorak, i odmah sam ga isprobala. U sredu, chetvrtak i petak sam nosila sve boje, chak i sivu sam imala ceo dan u skoli, i ni tackica, medjutim drzala sam neku prezentaciju pred celim odeljenjem i cak ni Odaban nije sprecio znoj . Posle toga se osusilo i nisam se znojila. Tako da je stres i nervoza glavni problem, nazalost, koji ne moze da se kontrolishe. Nisam stavljala Odaban od utorka, danas je jakoooo toplo i opet se znojim, ne onako puno, ali ipak...
Nadam se da neko moze da me spoji s tim tipom za odaban!Moj mail je [email protected] pa se javite!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ja bih odaban...
E cao spasu, ja sam ti slala poruka, ne znam sto mi ne odgovaraš, ja sam zainteresovana, pa ako ti nije problem da poručiš i za mene, ako nije frka možeš mi ostaviti neki kontakt na pp pa da se sve lepo izdogovaramo...ja sam iz ns-a inače...pboskovicyu napisao:Juce sam narucio preko onog tipa 5 komada, e sad uzeo sam jedan vise namerno, a za jedan se odustalo, tako da cu imati 2 bocice preko, pa ako je neko zainteresovan za 22 evra neka mi to kaze sto pre....
Cao opet svima!
Mislim da bi bilo dobro da podelim ovu poruku sa svima vama jer smatram da ovaj forum i jeste za to da se razmene iskustva i da ljudi dobiju priliku da razmotre stvari iz vise uglova...
Caoooo
))
Slusaj da ti kazem, moja rodjena sestra kao i ja ima takodje HH i poprilicno sam upoznat sa mukama koje ima i kakvih je sve problema imala zbog toga, koliko joj je manji kvalitet zivota i kakva je to muka. Al takodje ja sam najbolje znam sta znaci muka. Pored hiperhidroze koja, ako je za verovati tim zvanicnim statistikama pogadja oko 3% svetske populacije, ja npr. imam i vitiligo tj, kozno "oboljenje". Stavljam pod "" jer i ovo oboljenje kao i HH dosta lekara uopste ne razmatra kao bolest vec kao neki poremecaj sta ti ja znam i za oba ne postoji zvanican lek i smatraju se kao neizlecivim. Vitiligo npr, pogadja oko 1% svetske populacije i ja sam uveren da mi je vitiligo nastao upravo zbog stresa i HH. Tada sam promenio plocu, i kljuc je promeniti nacin razmisljanja i stvari rascistiti u glavi. Poenta ove pricice je da ima nas raznih i svi smo drugaciji, neko je musko, neko zensko, neko se znoji po tabanima, neko po licu ma nije ni bitno gde i kako i koliko se znojimo, svi znamo sta je muka zahvaljujuci HH. Mnogo ljudi ne kapira i ne moze da shvati, verujem da si to mogla da osetis na svojoj kozi, i samo ti kazu ma ajde sta ti je to je samo znojenje a npr. jedan od najgorih vidova mucenja su izmislili kinezi koji su svoje zatvorenike mucili vodom npr. E mene ta HH podseca bas na takvo mucenje vodom. Ono sto me je nateralo da se uopste javim na forum, a inace bas retko ucestvujem u ovakvim diskusijama, je sto mi je bilo porazavajuce koliko su ljudi negativni i kako su se uljuljkali i kao da cekaju da im padne sa neba neko magicno resenje a nece im niko pomoci vec moramo da pomognemo sami sebi... Kljuc je upoznati svoje telo, i resiti stvar u glavi, ima mnogo stvari na koje treba obracati paznju i nauciti... HH je jedan zacarani krug iz koga treba izaci...
Ostavi mi mail pa cu ti poslati uputstva koja imam...
Izvinjavam se ako sam te ugnjavio i zbog duzine poruke
Pozz
))
Dosta ljudi mi se javilo od juce i zbog toga mi je drago jer to pokazuje da su spremni da ucine nesto i da nadju resenje za svoj problem a ne da samo sede skrstenih ruku i da cekaju da im sa neba padne odaban ili neki druga stvarcica... Nemojte me pogresno razumeti Odaban je extra stvarcica za sve nas samo je potrebno resiti i problem u nasim glavama...
HH je jako individualna i svako je od nas slucaj za sebe i tako i treba pristupiti problemu... Poslao sam uputstva svima koji su zatrazili i to je super sto vise ljudi proba, vise ce biti i iskustava da se podeli i lakse cemo doci do zajednickog cilja da se resimo te muke jednom za svagda...
Mali savet eksperimentisite sa onim uputstvima, osluskujte svoje telo i upoznajte ga sto bolje...
Toliko za sada od mene...
P.S. Ako nekome nije stigla poruka od mene nek me obavesti jer je ono sranjce za slanje PP poruka zaglavljivalo danas pa ne znam da li su sve poruke stigle tamo gde su trebale a svima sam odgovorio...
POZZ
)
Mislim da bi bilo dobro da podelim ovu poruku sa svima vama jer smatram da ovaj forum i jeste za to da se razmene iskustva i da ljudi dobiju priliku da razmotre stvari iz vise uglova...
Caoooo

Slusaj da ti kazem, moja rodjena sestra kao i ja ima takodje HH i poprilicno sam upoznat sa mukama koje ima i kakvih je sve problema imala zbog toga, koliko joj je manji kvalitet zivota i kakva je to muka. Al takodje ja sam najbolje znam sta znaci muka. Pored hiperhidroze koja, ako je za verovati tim zvanicnim statistikama pogadja oko 3% svetske populacije, ja npr. imam i vitiligo tj, kozno "oboljenje". Stavljam pod "" jer i ovo oboljenje kao i HH dosta lekara uopste ne razmatra kao bolest vec kao neki poremecaj sta ti ja znam i za oba ne postoji zvanican lek i smatraju se kao neizlecivim. Vitiligo npr, pogadja oko 1% svetske populacije i ja sam uveren da mi je vitiligo nastao upravo zbog stresa i HH. Tada sam promenio plocu, i kljuc je promeniti nacin razmisljanja i stvari rascistiti u glavi. Poenta ove pricice je da ima nas raznih i svi smo drugaciji, neko je musko, neko zensko, neko se znoji po tabanima, neko po licu ma nije ni bitno gde i kako i koliko se znojimo, svi znamo sta je muka zahvaljujuci HH. Mnogo ljudi ne kapira i ne moze da shvati, verujem da si to mogla da osetis na svojoj kozi, i samo ti kazu ma ajde sta ti je to je samo znojenje a npr. jedan od najgorih vidova mucenja su izmislili kinezi koji su svoje zatvorenike mucili vodom npr. E mene ta HH podseca bas na takvo mucenje vodom. Ono sto me je nateralo da se uopste javim na forum, a inace bas retko ucestvujem u ovakvim diskusijama, je sto mi je bilo porazavajuce koliko su ljudi negativni i kako su se uljuljkali i kao da cekaju da im padne sa neba neko magicno resenje a nece im niko pomoci vec moramo da pomognemo sami sebi... Kljuc je upoznati svoje telo, i resiti stvar u glavi, ima mnogo stvari na koje treba obracati paznju i nauciti... HH je jedan zacarani krug iz koga treba izaci...
Ostavi mi mail pa cu ti poslati uputstva koja imam...
Izvinjavam se ako sam te ugnjavio i zbog duzine poruke
Pozz

Dosta ljudi mi se javilo od juce i zbog toga mi je drago jer to pokazuje da su spremni da ucine nesto i da nadju resenje za svoj problem a ne da samo sede skrstenih ruku i da cekaju da im sa neba padne odaban ili neki druga stvarcica... Nemojte me pogresno razumeti Odaban je extra stvarcica za sve nas samo je potrebno resiti i problem u nasim glavama...
HH je jako individualna i svako je od nas slucaj za sebe i tako i treba pristupiti problemu... Poslao sam uputstva svima koji su zatrazili i to je super sto vise ljudi proba, vise ce biti i iskustava da se podeli i lakse cemo doci do zajednickog cilja da se resimo te muke jednom za svagda...
Mali savet eksperimentisite sa onim uputstvima, osluskujte svoje telo i upoznajte ga sto bolje...
Toliko za sada od mene...
P.S. Ako nekome nije stigla poruka od mene nek me obavesti jer je ono sranjce za slanje PP poruka zaglavljivalo danas pa ne znam da li su sve poruke stigle tamo gde su trebale a svima sam odgovorio...
POZZ