POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tratincica09
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm

Post od tratincica09 »

Narucila sam :lol: :lol: :lol: :lol: .Al sad kad malo razmislim posto sam koristila Galmanin a to je valjda isto ili slicno odabanu i prestao mi je djelovati onda mi ni odaban nece djelovati :roll:
Funny jel tebi stigao Odaban?
LA Man
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 4:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od LA Man »

ulazite direktno u * SPAM * On Line preko gugla -
http://www.odaban.com/Order.asp i radi :wink:
ili direktno Bank Transfer https://odaban.sslsecure.co.uk/English/ ... Language=1 radi bez brige :wink:
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm

Post od Funny »

tratincica09 napisao:Narucila sam :lol: :lol: :lol: :lol: .Al sad kad malo razmislim posto sam koristila Galmanin a to je valjda isto ili slicno odabanu i prestao mi je djelovati onda mi ni odaban nece djelovati :roll:
Funny jel tebi stigao Odaban?
Nije jos.Ovde se ni danas nije radilo. Cekaaaaam
Znaci uz svu muku si ipak uspela da porucis :P
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Joj jesam al kao sto sam vec napisala sad sam u dilemi da li ce djelovati.Sigurno ce ti ubrzo stici jer pise za 14 radnih dana a sad su bili i ovi praznici pa zato sigurno treba malo duze da stigne
bejkerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 09, 2008 9:03 pm

............

Post od bejkerka »

i sta bi, ko je vec narucio odaban, jel stigao, deluje li, kakvi su utiscii ?
Funny
Stalni član
Stalni  član

Post od Funny »

Meni js uvek nije stigao :cry: ,cekam svaki dan,i racunam koliko je proslo dana.

Jel kod tebe i dalje sve ok,mislim jel ti i dalje deluje.
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Ja sam narucila 20.04 i danas mi stigao samo ova bocica poluprazna :roll: i nekako cudno mirise.Stavicu veceras mada mislim da meni bas nece djelovati jer je sastav slican galmaniniju a meni je galmanin prestao djelovat.Funny zasto ih ne kontaktiras i vidis sta je s tvojom posiljkom stvarno dugo cekas?
Funny
Stalni član
Stalni  član

Post od Funny »

A bre bas sam se iznervirala..... Ne znam da li da sacekam Ponedeljak,Utorak pa da ih kontaktiram. U onom mialu sto su mi potvrdili porudzbinu je pisalo do 14 radnih dana.Kad izbrojim od 04.04. je proslo samo 12 radnih dana. :( ali mislim da je ipak trebalo do sad uveliko da stigne :cry:
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Pa sacekaj onda do srijede i ako ti ne stigne obavezno posalji mail.Ja sam ih kontaktirala kad sam se raspitivala za karticu i uvijek su mi odg. na mail.
Zamolila bih ove koji su narucivali Odaban da mi napisu jel i njima ova bocica bila do pola puno i jel ima cudan miris?
Ja sam odlucila da ne stavljam jos uvijek Odaban cisto da mi se zlijezde odmore jer sam par mjeseci koristila onaj Galmanin pa reko mozda mi nece htijeti djelovati a i strah me da cu se razocarati u ovaj preparat a on mi je posljednja nada da se rijesim ovog znojenja koje me izludjuje.Jednostavno ruke mi se znoje pa onda prestane pa se opet pocnu malo znojiti al ovi vodopadi pod pazuhom nikad ne miruju kad sam u kontaktu s drugim ljudima
JeTzza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 08, 2009 12:52 pm

Post od JeTzza »

Joj...razumem vas skroz. Ja sam narucila Odaban pre nekoliko dana, i nestrpljiva sam i jako skeptichna. Imam utisak da mi to nece pomoci :(
mica_prepelica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 4:49 pm

Post od mica_prepelica »

Izvinite, nisam se bas odmah javila...Odaban mi je stigao pre nedelju dana, tako da ga koristim svo to vreme!!! Utisci su fantasticni!!!!!! Ja sam zaista prestala da se znojim ispod pazuha...ni kapi, nema vise sta da curi...a mislila sam da ne postoji stvar na svetu koja bi mi to sprecila ikada, obzirom da su odvratni krugovi na mojim majicama bili veliki i svakodnevni....sada nosim stvari koje inace nikada nisam mogla i ne mogu i dalje da verujem da mi se to desilo...fleke su nestale posle drugog nanosenja, bukvalno za 2 dana...PRESRECNA SAM!!!
A sto se tice onih prica o aluminijumu i tome kako zatvara pore, kako nije dobro ne znojiti se...slazem se sa Milion, i to je upravo i meni padalo na pamet: sta je sa onim ljudima koji se uopste ne znoje, ni kapi..a ima ih MNOGO TAKVIH, nas je samo 3% :( ?.....znoj se samo preusmerava i redukuje, nije joj zabranjeno da postoji, nemate razloga za brigu...Svima preporucujem ovaj preparat..zaista ce vam promeniti zivot preko noci..POZZ :wink:
tina_85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 06, 2009 5:38 pm

Post od tina_85 »

Ljudi, nema razloga za brigu sto se tice aluminium - hlorida.....uzmite svoj obicni dezodorans i pogledajte sastav.....ja sam proverila nivea, dove, addidas, lady speed stick.....svi u svom sastavu imaju pomenuti aluminium-hlorid....da je to toliko opasno ne bi se tek tako nalazilo u vecini dezodoransa.... Zamislite da izbacimo aluminium-hlorid i kolektivno pocnemo smrdeti... Zato ja mislim, da pored problema koji nam zadaju mokri krugovi, ne trebamo traziti jos jedan problem i to tamo gde ga nema...
optimizam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 27, 2009 12:45 pm

Post od optimizam »

e,caos,ljudi!i ja imam isti problem i poludeh vise.svasta sam pokusavala,isla sam kod raznih doktora i zgrozena sam koliko malo znaju i koliko su nezainteresovani za taj problem!moze li mi neko reci o kojim to uloscima za znojenje pricate i gde se mogu nabaviti?ja sam u beogradu.i molim vas ako neko ko je koristio odaman moze da mi napise da li je bilo nekih promena na kozi,svraba itd prilikom koriscenja.nadam se da cemo izleciti ovaj problem jer samo mi znamo kako nam je!pozdrav ljudi i u napred hvala :D
Funny
Stalni član
Stalni  član

Post od Funny »

Pisala sam ja vec nekoliko puta o tim uloscima,vrati se nekoliko strana da se ne bi ponavljali :wink:

Poslala sam mail jutros da vidimsta je sa mojom porudzbinom i odgovorili su mi:
Hello ******

Thank you for your mail.

Your order seems fine at this end. It was shipped on the 6th April and it should arrive over the coming days.

We use Airmail as other postage options would triple the price of Odaban to the many who rely on it worldwide. On occasion there can be delays within the postal systems of our two nations! In general one bottle of Odaban lasts most people 6 months or more, therefore price, rather than speed of delivery, is the main priority.

I apologise for the wait, usually 2 weeks is a maximum. Please do let me know if you are still waiting in the next few days and I will investigate this further.

Thanks for your patience.

All the best,

Susan

Znaci jos uvek da cekam......
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Najbitnije je da je posiljka poslana.Sigurno ce ti stici ubrzo.... :D ,a ako ne stigne za par dana opet ih kontaktiraj
Odgovori