POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
RachicaMS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 3:16 pm

Post od RachicaMS »

da li ima neko ko nije zadovoljan Odabanom?
ja treba da ga naruchim chim izrade karticu(a rade je vec 2 nedelje:/)
Galmanin mi nije pomogao.
smanjilo se tek posle par dana za nijansicu samo.
samo za pazuhe,dlanovi su ok,kao i stopala.
samo pazusi.
dakle, da li je bash svima Odaban pomogao?
RachicaMS
Novi član
Novi član

Post od RachicaMS »

P.S:
od Galmanina mi se pojavljivao uzasan svrab i pechenje,a koza oko pazuha se pochela perutati,mada nije potamnela,kako sam prochitala ovde da se nekima deshavalo.
prestala sam da ga koristim,jer je to pechenje i svrab bilo nepodnoshljivo...
:/
milion
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 8:19 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milion »

Kako plavooka 90 kaze: Sva prljavstina i necistoca izlazi kroz pore na pazusnim jamama. I ako tim raznoraznim preparatima zaustavljamo to znojenje te necistoce se nakupljaju u nasem tijelu,i kako pokazuju neka istrazivanja, dobijemo rak koze. Vezano za to, mene zanima sta je onda s ljudima koji se uopste ne znoje,kako njima izlaze te necistoce iz tijela(nikako). Po nekoj logici, oni su prvi koji bi se mogli razboljeti od takve vrste bolesti. Zar ne? Ako je jos neko dosao do podatka o povezanosti aluminijum-hlorida sa potencijalnim dobijanjem raka, molim ga da taj podatak podijeli sa nama ostalima. Pozdrav!
kleopatraaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 8:14 pm

Post od kleopatraaa »

milion napisao:Kako plavooka 90 kaze: Sva prljavstina i necistoca izlazi kroz pore na pazusnim jamama. I ako tim raznoraznim preparatima zaustavljamo to znojenje te necistoce se nakupljaju u nasem tijelu,i kako pokazuju neka istrazivanja, dobijemo rak koze. Vezano za to, mene zanima sta je onda s ljudima koji se uopste ne znoje,kako njima izlaze te necistoce iz tijela(nikako). Po nekoj logici, oni su prvi koji bi se mogli razboljeti od takve vrste bolesti. Zar ne? Ako je jos neko dosao do podatka o povezanosti aluminijum-hlorida sa potencijalnim dobijanjem raka, molim ga da taj podatak podijeli sa nama ostalima. Pozdrav!
potpisujem!! 8) ..i mene to zanima.. pa zar nečistoće i ostalno ne bi trebale izlaziti urinom a ne samo znojenjem?? dakle,po tome se ne nakupljaju u tijelu... :roll: hmmmm
;))
bejkerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 09, 2008 9:03 pm

......

Post od bejkerka »

poptuno ste u pravu, tako da nemamo razloga za brigu sto se tice odabana, jer ipak koristeci odaban nije da se uopste ne znojimo, barem ja, znojim se samo ono sto su krugovi mali za razliku od ranijih vodopada . pozz
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od pboskovicyu »

Ako se ne znojis ispod pazuha, znojices se na drugim mestima, i nema nikakve brige sto se tice toga......
RachicaMS
Novi član
Novi član

Post od RachicaMS »

hm..mozda ljudi kji se ne znoje pishke chesce.. :D
JeTzza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 08, 2009 12:52 pm

Post od JeTzza »

I mene to zanima. Ja imam drugaricu koja se nikad ne znoji, ali nikad...Zanima me kako je to moguce, jer se nigde ne znoji makar ona trcala i napolju bila ekstremna temperatura... :roll:
kleopatraaa
Novi član
Novi član

Post od kleopatraaa »

vi koji ste naručili ODABAN, da li se on može naručiti preko obične visa kartice ili baš mora biti za net-kupnju??? POZZ :P :P :P :P
;))
tratincica09
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm

Post od tratincica09 »

kleopatraaa napisao:vi koji ste naručili ODABAN, da li se on može naručiti preko obične visa kartice ili baš mora biti za net-kupnju??? POZZ :P :P :P :P
Meni su rekli da se moze naruciti preko Visa electron kartice jer se sa njom moze kupovati preko net-a
kleopatraaa
Novi član
Novi član

Post od kleopatraaa »

tratincica09 napisao: Meni su rekli da se moze naruciti preko Visa electron kartice jer se sa njom moze kupovati preko net-a

a jel oni mogu skinut više love s kartice??

nekako iman fobiju ostavit br kartice,jer mislin da bi netko mogao to zloupotjebiti.. if ju nov vot aj min..
;))
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

kleopatraaa napisao:
tratincica09 napisao: Meni su rekli da se moze naruciti preko Visa electron kartice jer se sa njom moze kupovati preko net-a

a jel oni mogu skinut više love s kartice??

nekako iman fobiju ostavit br kartice,jer mislin da bi netko mogao to zloupotjebiti.. if ju nov vot aj min..
Pa dosta se prica o tim zloupotrebama pa ti je moj savjet da ne koristis karticu ako na nju primas platu ili imas veliku sumu novca.Pokusaj izvaditi jos jednu pa na nju uplati samo onoliko novca koliko ti treba da bi narucila Odaban i onda neces imati razloga za brigu
RachicaMS
Novi član
Novi član

Post od RachicaMS »

ZABORAVILA SMA DA NAPOMENEM!:
ja kada sma uzimala Galmanin uzela sma 5 bochica,a poshto mi ne trebaju zelim da ih prodam.
tako da,ako neko iz NS-a zeli Galmanin moza me kontaktirati za kupovinu^^
cena bi bila ista koliko i galmanin sam koshta bez onih gluposti ptt-a i tako toga.
to je ne znam koliko tachno,ali raspitacu se:)
ako je neko zainteresovan neka mi javi,imam na prodaju 3 ili 4 bochice:)
RachicaMS
Novi član
Novi član

Post od RachicaMS »

ja se izvinjavam shto svaki put pishe "sma" umesto "sam" :oops:
brzo kucam :wink:
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Sta je sa stranicom www.odaban.com :o.Kad kliknem pojavi mi se samo bijelo ..A danas mi gotova kartica i kontala sam da odmah pokusam naruciti i onda se razocaram kad sam vidjela da ne moze stranica :cry: :cry: :cry:
Odgovori