POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 05, 2009 11:39 am
.....
ljudi sta da vam kazem, koristim odaban vec mesec dana, od toga mozda par puta nije delovao, ali kad deluje zaista deluje, uopste se ne znojim... mada stvarno ne znam zasto nekad ne deluje ali to je retko kad... a koza uopste nije potamnela, niti je pocrvenela, sve je normalno. osim sto malo svrbi kad ga stavljam
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja ga koristim oko 2 meseca.... U pocetku nisam mogao da verujem da tako dobro deluje, stavljao sam ga na 5 dana, uopste se nisam znojio, jedino sto su mi dlanovi bili malo vise mokri ali po logici stvari to mi je i razumljivo..... E sada u poslednje vreme mi se cini da moc 'Odabana' opada, pri cemu ne kazem da su mi se vratili oni ogromni krugovi ali jednostavno navikao sam se da se uopste ne znojim i sada mi smeta kada vidim te realno, podnosljive tragove..... Sumnjam i na to da je promenio sastav u dodiru sa vazduhom jer je poprilicno potamneo a bio je potpuno bezbojan pa mu je mozda i dejstvo zato oslabilo . Uglavnom kada narucim novu bocicu i kada taj pocnem da koristim videcemo da li ce ponovo biti 100% suvo..... Generalno sam zadovoljan.....
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 4:49 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm
Meni se cini da je Odaban slican Galmaniniju bar po komentarima ljudi koji koriste Odaban jer je i kod mene situacija s Galmaninijem bila ista.Prvo uopste nije bilo znoja mozda neka 2 mjeseca i onda je polako slabilo dejstvo pa sam se pocela pomalo znojiti i sad su opet poceli vodopadi al bar od Odabana ne ostaju fleke ispod pazuha
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm
Naisla sam na tekst na internetu o nekakvim Foton laserima koji se koriste u oblasti dermatologije i estetike.
Evo dela teksta iz tog clanka koji se odnosi na znojenje
"... a ujedno su prvi laseri koji se koriste za sprečavanje znojenja. To se postiže potkožnim delovanjem, u pazuhu ili na šakama, na mesta gde se nalaze simpatička nervna vlakna koja inervišu znojne žlezde..."
Pretpostavljam da je intervenija ista kao i kod simpatektomije,ali koliko sam shvatila ne radi se u opstoj anesteziji neko u lokalnoj.
Ovu intervenciju radi jedna privatna klinika,nameravam da im napisem meil ako mogu da mi napisu nesto vise o tome.
Evo dela teksta iz tog clanka koji se odnosi na znojenje
"... a ujedno su prvi laseri koji se koriste za sprečavanje znojenja. To se postiže potkožnim delovanjem, u pazuhu ili na šakama, na mesta gde se nalaze simpatička nervna vlakna koja inervišu znojne žlezde..."
Pretpostavljam da je intervenija ista kao i kod simpatektomije,ali koliko sam shvatila ne radi se u opstoj anesteziji neko u lokalnoj.
Ovu intervenciju radi jedna privatna klinika,nameravam da im napisem meil ako mogu da mi napisu nesto vise o tome.
sta si ukucala kad si narucivala Odaban,tamo gde pise switch/solo issue No.?tratincica09 napisao:Meni se cini da je Odaban slican Galmaniniju bar po komentarima ljudi koji koriste Odaban jer je i kod mene situacija s Galmaninijem bila ista.Prvo uopste nije bilo znoja mozda neka 2 mjeseca i onda je polako slabilo dejstvo pa sam se pocela pomalo znojiti i sad su opet poceli vodopadi al bar od Odabana ne ostaju fleke ispod pazuha
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm
Nisam ja ni narucivala OdabanOcajnici napisao:sta si ukucala kad si narucivala Odaban,tamo gde pise switch/solo issue No.?tratincica09 napisao:Meni se cini da je Odaban slican Galmaniniju bar po komentarima ljudi koji koriste Odaban jer je i kod mene situacija s Galmaninijem bila ista.Prvo uopste nije bilo znoja mozda neka 2 mjeseca i onda je polako slabilo dejstvo pa sam se pocela pomalo znojiti i sad su opet poceli vodopadi al bar od Odabana ne ostaju fleke ispod pazuha
....
pa evo bas sam sinoc stavila odaban, i danas se uopste nisam znojila... ne znam od cega zavisi, ali nekad jednostavno ne deluje kao da ga nisam stavila( to se retko desi, ali pitam se sta ako to bude sve cesce). sve u svemu ipak odaban je dobra stvar da nije njega ne znam sta bih vise radila,i najvaznije je sto mi je pazuh normalan tj nema nikakvih iritacija i sl... e sad videcemo kakva ce situacija kad dodju oni topli dani kojih se svi plasimo .......