POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
goga_ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 2:55 am

Post od goga_ns »

Jaoj ljudi javljajte da li odaban pomaze, mico prepelico i ostali.... Kakvi su vam utisci i rezultati.
daughter of a preacher ma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 05, 2009 11:39 am

Post od daughter of a preacher ma »

javite se ili cemo misliti da ste umrli od odabana! :o
bejkerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 09, 2008 9:03 pm

.....

Post od bejkerka »

ljudi sta da vam kazem, koristim odaban vec mesec dana, od toga mozda par puta nije delovao, ali kad deluje zaista deluje, uopste se ne znojim... mada stvarno ne znam zasto nekad ne deluje ali to je retko kad... a koza uopste nije potamnela, niti je pocrvenela, sve je normalno. osim sto malo svrbi kad ga stavljam
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od pboskovicyu »

Ja ga koristim oko 2 meseca.... U pocetku nisam mogao da verujem da tako dobro deluje, stavljao sam ga na 5 dana, uopste se nisam znojio, jedino sto su mi dlanovi bili malo vise mokri ali po logici stvari to mi je i razumljivo..... E sada u poslednje vreme mi se cini da moc 'Odabana' opada, pri cemu ne kazem da su mi se vratili oni ogromni krugovi ali jednostavno navikao sam se da se uopste ne znojim i sada mi smeta kada vidim te realno, podnosljive tragove..... Sumnjam i na to da je promenio sastav u dodiru sa vazduhom jer je poprilicno potamneo a bio je potpuno bezbojan pa mu je mozda i dejstvo zato oslabilo . Uglavnom kada narucim novu bocicu i kada taj pocnem da koristim videcemo da li ce ponovo biti 100% suvo..... Generalno sam zadovoljan.....
mica_prepelica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 4:49 pm

Post od mica_prepelica »

Ja jos uvek cekam svoju bocicu da pristigne..veoma sam nestrpljiva..cim stigne, odmah se javljam..ono sto mene interesuje je, da li ODABAN moze da se stavlja na dlanove?
bejkerka
Stalni član
Stalni  član

..

Post od bejkerka »

moze i na dlanove.....
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm

Post od pboskovicyu »

Moze naravno, ali sto se barem mog slucaja tice apsolutno nisam primetio nikakvu razliku :( Uglavnom, na internet prezentaciji Odabana se kaze da bi i tu trebalo da pomogne....
tratincica09
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm

Post od tratincica09 »

Meni se cini da je Odaban slican Galmaniniju bar po komentarima ljudi koji koriste Odaban jer je i kod mene situacija s Galmaninijem bila ista.Prvo uopste nije bilo znoja mozda neka 2 mjeseca i onda je polako slabilo dejstvo pa sam se pocela pomalo znojiti i sad su opet poceli vodopadi al bar od Odabana ne ostaju fleke ispod pazuha
bejkerka
Stalni član
Stalni  član

.......

Post od bejkerka »

no coment... ;(
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm

Post od Funny »

Naisla sam na tekst na internetu o nekakvim Foton laserima koji se koriste u oblasti dermatologije i estetike.
Evo dela teksta iz tog clanka koji se odnosi na znojenje

"... a ujedno su prvi laseri koji se koriste za sprečavanje znojenja. To se postiže potkožnim delovanjem, u pazuhu ili na šakama, na mesta gde se nalaze simpatička nervna vlakna koja inervišu znojne žlezde..."

Pretpostavljam da je intervenija ista kao i kod simpatektomije,ali koliko sam shvatila ne radi se u opstoj anesteziji neko u lokalnoj.
Ovu intervenciju radi jedna privatna klinika,nameravam da im napisem meil ako mogu da mi napisu nesto vise o tome.
Ocajnici
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 14, 2009 4:57 pm

Post od Ocajnici »

ljudi sta ste ukucali kad ste narucivali Odaban,tamo gde pise switch/solo issue No.?
Ocajnici
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 14, 2009 4:57 pm

Post od Ocajnici »

tratincica09 napisao:Meni se cini da je Odaban slican Galmaniniju bar po komentarima ljudi koji koriste Odaban jer je i kod mene situacija s Galmaninijem bila ista.Prvo uopste nije bilo znoja mozda neka 2 mjeseca i onda je polako slabilo dejstvo pa sam se pocela pomalo znojiti i sad su opet poceli vodopadi al bar od Odabana ne ostaju fleke ispod pazuha
sta si ukucala kad si narucivala Odaban,tamo gde pise switch/solo issue No.?
LA Man
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 4:06 pm

Post od LA Man »

prijatelju kada smo popunjavali, ostavili smo prazno i stiglo mu je.. ;)

bejkerka - kakva su tvoja iskustva sada...
tratincica09
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm

Post od tratincica09 »

Ocajnici napisao:
tratincica09 napisao:Meni se cini da je Odaban slican Galmaniniju bar po komentarima ljudi koji koriste Odaban jer je i kod mene situacija s Galmaninijem bila ista.Prvo uopste nije bilo znoja mozda neka 2 mjeseca i onda je polako slabilo dejstvo pa sam se pocela pomalo znojiti i sad su opet poceli vodopadi al bar od Odabana ne ostaju fleke ispod pazuha
sta si ukucala kad si narucivala Odaban,tamo gde pise switch/solo issue No.?
Nisam ja ni narucivala Odaban
bejkerka
Stalni član
Stalni  član

....

Post od bejkerka »

pa evo bas sam sinoc stavila odaban, i danas se uopste nisam znojila... ne znam od cega zavisi, ali nekad jednostavno ne deluje kao da ga nisam stavila( to se retko desi, ali pitam se sta ako to bude sve cesce). sve u svemu ipak odaban je dobra stvar da nije njega ne znam sta bih vise radila,i najvaznije je sto mi je pazuh normalan tj nema nikakvih iritacija i sl... e sad videcemo kakva ce situacija kad dodju oni topli dani kojih se svi plasimo .......
Odgovori