POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tina_85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 06, 2009 5:38 pm

Post od tina_85 »

A samo da napomenem precnik mojih mokrih pazuha dostize nevjerovatnih 20ak cm pa me zanima da li su ovi ljudi kojima su ovi proizvodi(Galmanin i odaban) pomogli imali ovoliki stepen hiperhidroze?
tratincica09
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm

Post od tratincica09 »

Ja imam mozda i veci stepen ove proklete bolesti.Meni je Galmanin kao sto sam vec i pisala pomogao odredjeno vrijeme al je prestao djelovati,a kao posljedica upotrebe ostale su mi fleke.Sad sam odlucila da probam Odoban posto kazu da pomaze samo moram otici u banku da vidim kakva je procedura oko kartice i da li je to uopce moguce naruciti posto zivim u BiH al vidjela sam da je na listi zemalja pa se iskreno nadam da cu moci naruciti
daughter of a preacher ma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 05, 2009 11:39 am

Post od daughter of a preacher ma »

ako je na listi, onda mora da moze :wink:
oni ti tamo cak i obracunaju kolika je cena proizvoda sa postarinom do tvoje zemlje.

tako je za srbiju 18 dolara, dok je pocetna cena odabana u stvari 12 dolara. dakle 6 dolara put
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Evo sad sam bas pogledala i za BiH pise 18 usd kosta jedna bocica..Samo ne znam koja je procedura za karticu.Jel se mora ici u glavnu poslovnicu banke il moze u bilo kojoj i koliko se mora cekati ta kartica da bi se mogao naruciti proizvod..Pa bi molila nekog od ovih koji su narucili da malo detaljnije opisu proceduru
goga_ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 2:55 am

Post od goga_ns »

Ma i ja imam problema sa znojenjem, nema neprijatnih mirisa izuzetno vodim racuna o hgijeni, ali mokre krugove na majci imam, nije nista tako ozbiljno ali ne mogu vise psihicki da podnesem to znojenje. Ako ima neko iz NS ko narucuje taj odaban za sebe, molim da mi se javi, da nekako poruci i za mene, jer sam ocajna. :cry: :roll:
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Funny »

tratincica09 napisao:Evo sad sam bas pogledala i za BiH pise 18 usd kosta jedna bocica..Samo ne znam koja je procedura za karticu.Jel se mora ici u glavnu poslovnicu banke il moze u bilo kojoj i koliko se mora cekati ta kartica da bi se mogao naruciti proizvod..Pa bi molila nekog od ovih koji su narucili da malo detaljnije opisu proceduru
Mozes u svakoj ekspozituri da je izvadis. I Intesi ti je dovoljna samo LK,ne moras ni tekuci racun da imas kod njih. To ti je Visa kartica za placanje preko interneta,odmah ti otvore devizni racun i karticu cekas 15-ak dana.
Mislim i da Raiffesen izdaje te kartice ali nesto mislim da oni naplacuju neku clanarinu,nisam sigurna. Pretpostavljam da i ove banke imaju i u BiH.
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Funny napisao:
tratincica09 napisao:Evo sad sam bas pogledala i za BiH pise 18 usd kosta jedna bocica..Samo ne znam koja je procedura za karticu.Jel se mora ici u glavnu poslovnicu banke il moze u bilo kojoj i koliko se mora cekati ta kartica da bi se mogao naruciti proizvod..Pa bi molila nekog od ovih koji su narucili da malo detaljnije opisu proceduru
Mozes u svakoj ekspozituri da je izvadis. I Intesi ti je dovoljna samo LK,ne moras ni tekuci racun da imas kod njih. To ti je Visa kartica za placanje preko interneta,odmah ti otvore devizni racun i karticu cekas 15-ak dana.
Mislim i da Raiffesen izdaje te kartice ali nesto mislim da oni naplacuju neku clanarinu,nisam sigurna. Pretpostavljam da i ove banke imaju i u BiH.
Hvala puno na odgovoru.Imaju te banke i u BiH i otici cu sto prije da izvadim tu karticu
JeTzza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 08, 2009 12:52 pm

Post od JeTzza »

Ja chekam tu karticu vec mesec dana... tata mi je rekao da bi trebalo da stigne, oni su mu rekli za 15-ak dana, ali proshlo je 15+15 dana :roll:
Ni ja ne mogu vise psihicki da podnesem ovo... :(
tina_85
Novi član
Novi član

Post od tina_85 »

Ja sam danas predala zahtev za karticu u Raiffesen-u, rekli su bice gotova za 7 do 10 dana......uh....jedva cekam da narucim Odaban.... to mi je predposlednja nada ili idem "pod noz" u Sremsku Kamenicu... :)
tina_85
Novi član
Novi član

Post od tina_85 »

http://www.blic.rs/vojvodina.php?id=22798 slucajno naletih na ovu stranicu, pa rekoh da stavim mozda nekome bude od koristi.... :)
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Jel postoji mozda neki drugi nacin placanja kad narucujete odaban recimo preko nekog ziroracuna il je moguce samo karticom?
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Sutra bi trebala da idem da vadim ovu karticu da bi mogla naruciti odaban pa da se ipak jos jednom s vama konsultujem.Treba mi kreditna kartica jel tako?I procitala sam negdje na forumu da pise da je ta kartica besplatna al meni kazu da se to mora platiti oko 15 eura i jos nekavo odrazvanje :roll: :roll:
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Funny »

A preko koje banke to vadis.
U Intesi u Srbiji je besplatna i nema odrzavanja.U Raiffeisen mislim da se nesto placa,ali nisam sigurna.
Probaj na sjatu Odabana da vidis onu opciju Bank Transfer,ali ti i za to treba otvoren devizni racun,vidi sta ce da ti izbaci,pa pitaj u nekoj baci kakve su sanse da to platis....ne znam stvarno.
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Znaci treba kreditna kartica?Sad sam gledala na sajtu intese i pise 15 KM vadjenje i jos nesto treba da se plati uglavnom ukupno dodje oko 15Eura pa sam se malo zacudila jer sam procitala da ste vi vadili besplatno
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Sad sam zvala ove u Intesi i objasnila i ona mi kaze ima Visa ta je kao nesto besplatna al se plati nesto malo za odrazavanje racuna i kao moram imati 10 KM na kartici,al mene sad buni sto tamo kad na stranici popunim sve podatke i dodjem do onog dijela gdje treba izabrati koja je kartica (visa,maestro...) sto pise * SPAM * card a ta se kartica prilikom vadjenja placa pa sam sad sva zbunjena
Odgovori