POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
mica_prepelica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 4:49 pm

Post od mica_prepelica »

Ne mogu da verujem koliko nas ima sa ovim problemom....a mislila sam da sam jedina na svetu... :oops: Procitala sam sve komentare od prve do zadnje strane, i to vise puta, tako da sam osetila veliko olaksanje kad sam videla da nisam jedina...problem koji imam je potpuno identican kao i kod svih ostalih: preveliki krugovi znoja ispod pazuha, zbog kojih se vec godinama osecam lose, kojih se stidim i zbog kojih moj kvalitet zivota nije na zavidnom nivou..milijardu je situacija bilo u mom zivotu, kada bih briznula u plac od tuge, shvativsi da prosto nemam resenje i da cak nemam ni sa kim da pricam o tome...odlucila sam da probam ODABAN!!! O njemu sam saznala na ovom forumu i sudeci po komentarima ostalih, ocekujem da ce mi promeniti zivot..stize mi uskoro, tako da cu da podelim utiske sa vama za nekoliko dana...veoma sam nestrpljiva...
milion
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 8:19 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milion »

Ovo bih htjela da pitam vas koji koristite Odaban: U kakvom obliku je,da li je stik ili sprej? I da li pise da se moze koristiti na citavom tijelu,jer se meni znoji citavo tijelo a ne samo pazusi. Eto,tjesite se vi koji se znojite samo ispod pazuha,sta biste da ste na mom mjestu :cry:
mica_prepelica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 4:49 pm

Post od mica_prepelica »

U pitanju je sprej i koliko sam uspela da razumem, moze da se stavlja po rukama, tacnije po dlanovima, po licu itd....ja se takodje znojim po celom telu, ali su mi pazuh i dlanovi kriticni..ostalo nije tako strasno, tako da cu ja isprobati Odaban i za dlanove i obavesticu o rezulatatima... :wink:
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm

Post od Funny »

tratincica09 napisao:Sad sam zvala ove u Intesi i objasnila i ona mi kaze ima Visa ta je kao nesto besplatna al se plati nesto malo za odrazavanje racuna i kao moram imati 10 KM na kartici,al mene sad buni sto tamo kad na stranici popunim sve podatke i dodjem do onog dijela gdje treba izabrati koja je kartica (visa,maestro...) sto pise * SPAM * card a ta se kartica prilikom vadjenja placa pa sam sad sva zbunjena
Cekaj polako....na kojoj stranici to popunjavas,gde...
Ajde ti lepo do prve ekspoziture i kazi samo "Dobar dan,ja bih da izvadim Visa Internet karticu" i to je sve,dace ti oni sve lepo sta treba da popunis. :D
tratincica09
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm

Post od tratincica09 »

Ma mislila sam kad na stranici odabana popunjavas one podatke.A sutra idem u banku pa da rijesim ovu misteriju al ono sto sam mogla skontati kod nas je to malo drugacije jer mi je ona zena rekla da mi treba licna karta,prijava boravka a koliko se sjecam kod vas treba samo licna karta,a da i ona ne zna za karticu koja se moze koristiti samo za kupovinu putem neta
Funny
Stalni član
Stalni  član

Post od Funny »

Samo nemoj da ti uvale neku obicnu kreditnu karticu,ovo je znaci " for internet use only" ako oni nemaju pitaj u Raiffeisen

Srecnooooooo
daughter of a preacher ma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 05, 2009 11:39 am

Post od daughter of a preacher ma »

Ja sam isto imala nekih problema sa karticom, ali sad je konacno sve reseno, tako da sutra narucujem resenje u bocici - odaban.

Ali moram nesto da rezimiram - odaban sprecava znojenje, a samim tim i NEPRIJATNE MIRISE?

poz
kleopatraaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 8:14 pm

Post od kleopatraaa »

pozdrav svima.. i ja, naravno, imam isti problem.. isprobala sam zaista mnogo proizvoda,ali ništa nije pomoglo.. kako sam uspjela zamjetiti svi naručujete odaban.. pa bih vas koji ste probali zamolila da pišete da li je stvarno učinkovit?? hvala puno!! :wink:
;))
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Funny napisao:Samo nemoj da ti uvale neku obicnu kreditnu karticu,ovo je znaci " for internet use only" ako oni nemaju pitaj u Raiffeisen

Srecnooooooo

Sve mi je to nesto cudno jer kao sto sam napisala ona nije imala pojma o kakvoj ja kartici pricam kad sam joj ja rekla da mi treba kartica kojom cu samo moci placati preko interneta.Rekla mi je da oni u Intesa Sanpaolo banci izdaju Visa kartice koje mozes koristiti i u prodavnici na bankomatima i sl. pa mi sad nije bas jasno da li ce se moci koristiti i za kupovinu preko internet a i procedura je cudna treba se ponijeti licna,prijava boravka,uplatiti 5 eura i jos se mjesecno placa nesto malo za odrzavanje racuna :roll: al eto otici cu sutra da se fino informisem samo se nadam da me nece gledati kao da sam s marsa pala
goga_ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 2:55 am

Post od goga_ns »

Molim,da mi se javi neko bar na pvt a ko je iz NS a ko vec koristi odaban i porucuje za sebe. Placam sve unapred i volela bih da mi neko pomogne.... :(
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Ne mogu da vjerujem u kakvoj ja zemlji zivim...Kod nas nema tih kartica koji se koriste samo za kupovinu preko interneta.Jedino se moze izvaditi debitna kartica al kako sam ja skontala oni na sajtu Odabana traze kreditnu a da bi tu izvadio moras biti u stalnom radnom odnosu,imati ziranta,platiti odredjeni iznos novca....Tako da od mog Odabana nema nista :cry: :cry: :cry:
LA Man
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 4:06 pm

Post od LA Man »

ajde da cujemo reakcije, ljudi koji vec odredjeno vreme (bejkerka,pedja 84...) koriste odaban, da li su pozitivne reakcije, koliko nanosite odaban nedeljno (2 puta?, kako se i preporucuje), koliko kolicinski naprskate (ne mislim bukvalno,ono tek-tek ili malo jace..), jer je bocica stvarno mala, ako bi je nanosili kao i dezodoranse ne bi trajala duze od mesec dana...

hvala
Funny
Stalni član
Stalni  član

Post od Funny »

tratincica09 napisao:Ne mogu da vjerujem u kakvoj ja zemlji zivim...Kod nas nema tih kartica koji se koriste samo za kupovinu preko interneta.Jedino se moze izvaditi debitna kartica al kako sam ja skontala oni na sajtu Odabana traze kreditnu a da bi tu izvadio moras biti u stalnom radnom odnosu,imati ziranta,platiti odredjeni iznos novca....Tako da od mog Odabana nema nista :cry: :cry: :cry:
Mora da postoji neki nacin da ga porucis.Cim BiH ima na njihovoj listi za isporuku ljudi ga kupuju i oni ga salju....raspitaj se u drugim bankama za karticu.
Jel si probala da vidis sta ima pod onom opcijom Bank Transfer.
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Ni jedna banka u BiH ne izdaje te kartice al predala sam za debitnu karticu Visa electron pa da probam s njom naruciti.A ovo bank transfer je komplikovano i nije sigurno kako sam mogla skontati
Funny
Stalni član
Stalni  član

Post od Funny »

I da, zanima me da li je nekome od vas sto koristite Odaban potamnela koza izpod pazuha.

Ja moj jos cekam....
Odgovori