POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tratincica09
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 4:33 pm

Post od tratincica09 »

Meni je to skroz cudno za cijenu da toliko odjednom poskupi :roll: Koristim ga vec neka 3 mjeseca i prestao je djelovati jer sam se opet pocela kao prije znojiti.Prvo je pocelo po malo al sve je vise i vise iako ga koristim redovno al fleke od znoja postaju sve vece i vece i vidimo da se sve vraca na staro .I mene je peckalo prije i svrbilo me al u zadnje vrijeme je prestalo jednostavno nista ne osjetim kad stavim.Prije kad stavim nekako mi koza brzo upije i pazuh je suh a sad isto kao da ne upija koza i vidim da se sve vise i vise znojim. .A ove smedje fleke su bas ruzne i bas me zanima da li mozda ima neki preparat koji moze izbijeliti kozu il nesto slicno
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Meni je to skroz cudno da tako puno odjednom poskupi :roll: .Koristim ga vec 3 mjeseca i primjetila sam da je prestao djelovati jer se sve vise i vise znojim.I mene je prije peckalo i svrbilo i kad ga stavim, koza ga nekako brzo upije i pazuh je suh a u zadnje vrijeme kad stavim nista ne osjetim i nikako da ga koza upije.Prvo sam se pocela pomalo znojiti al postaje sve vise i vise iako ga redovno koristim...A ove uzasne smedje fleke izgledaju grozno i jos mi se znojenje vratilo.Bas me zanima da li postoji neki preparat koji bi se mogla izbijeliti koza il nesto slicno
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od pboskovicyu »

Ukoliko koristis iz iste bocice moguce da je da je promenjnog sastava jer se mesa sa vazduhom pa da zato nema onog efekta..... Ko ce ga znati...........
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

Ma imam u dvije bocice jer je ona u kojoj je kupljen velika pa sam presula u manju al nije vazno to, ocito su pazusu navikli na njega postali imuni pa vise ne djeluje,a bilo je tako lijepo dok je trajalo
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm

Post od Funny »

tratincica09 napisao:Ma imam u dvije bocice jer je ona u kojoj je kupljen velika pa sam presula u manju al nije vazno to, ocito su pazusu navikli na njega postali imuni pa vise ne djeluje,a bilo je tako lijepo dok je trajalo
A kako je pakovan taj Galamanin,kao losion ili je u spreju. Ja sam mislila da je i on na pumpicu ali izgleda po ovome sto si napisla da nije...
Napravi pauzu malo,7-10 dana (odmori zlezde)nemoj da koristis pa pocni ponovo.

Bejkerka kako su tvoji pazusi,jel su i tebi potamneli pazusi,iritacije...
tratincica09
Stalni član
Stalni  član

Post od tratincica09 »

U spreju je ima i pumpicu al mi je ona boca nekako velika pa sad zato presula u manju prakticnije mi.Prskala sam iz obe boce al efekat je isti. Napravila sam bila pauzu 2-3 dana al kako se znojenje vratilo pocela sam opet da ga redovno koristim i nista se ne mijenja.Vjerovatno ne moze ni ovo da djeluje zauvijek. :cry:
bejkerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 09, 2008 9:03 pm

Post od bejkerka »

ljudi meni nema nikakve iritacije sve je normalno, samo malo pecka kad se stavlja. evo ja sam bila na ekskurziji i za to vreme sam stavila odaban dva puta i sve je normalno, uopste se nisam znojila jedino kad smo mnogo hodali ali ovako uopste
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član

Post od pboskovicyu »

Odaban je prava stvar, e sad videcemo koliko ce dugo trajati..........nadam se najboljem....
daughter of a preacher ma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 05, 2009 11:39 am

Post od daughter of a preacher ma »

Da li mi neko moze reci koja je konacna cena odabana , kada se uzme u obzir i postarina?

razmisljam ozbiljno da ga narucim, ali nemam bas iskustva sa kupovinom preko neta.

hvala vam puno! :)
Novi član
Novi član

I jos nesto - koliko je vremena potrebno da proizvod stigne na kucnu adresu?

pozpoz :wink:
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član

Post od pboskovicyu »

Pre par meseci kada sam narucivao bio je oko 2000 i mislim da je stig'o za 2 nedelje....
Novi član
Novi član

Malopre sam bolje pretrazila sajt i cena je 18 dolara tj. oko 1200 din.
s tim da su onda dodatni troskovi domaceg saobracaja.

i zanima me jos kolika je zapremina bocice? i koliko traje? :wink:
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm

Post od Funny »

Porucila sam i ja juce Odaban,moram da probam i sa njim.
Maxim sam jedno vece stavila i tri dana me je uzasno svrbelo.Cesala sam se ko majmun, evo jos uvek me posle nedelju dana svrbi.
Koliko ja znam Nemanja84 je napisao da je platio 18 usd + 65 din. sve troskove isporuke.

Na sajtu im pise da bocica traje od 6-12 meseci.Videcemo...
Novi član
Novi član

Ah, pa onda narucujem vec sutra. 8)
tina_85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 06, 2009 5:38 pm

Post od tina_85 »

Cao....ja sam nova ovde, ali ne moram ni napomenuti da imamo isti problem....zanima me da li su se svima pojavile fleke na kozi od ovog Galmanin-a, posto sam razmisljala i ja da ga probam...i da li ima nekih slicnih nus pojava kod Odaban-a....zelela bih cuti ikustva i savete onih koji su vec koristili ove proizvode....tj koji je od ova dva proizvoda efektivniji,posto smo vec culi da Galmanin ima negativne efekte (fleke)... Hvala! :) PS nadam se da sam poruku ostavila gde treba...
Odgovori