POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!
Imao sam veliki problem sa pojacanim znojenjem,i pazuha i dlanova.
Pre godinu dana sam se odlucio za simpatektomiju jer sve ostalo jednostavno nije imalo efekta.
Operisali su me prepodne,uvece sam vec bio kuci.
Prvi utisci su bili bolovi u predelu grudi,nisam bas mogao duboko da disem,ali dlanovi i pazuh su mi bili suvi,uspelo je.
Nisam mogao da verujem!Ti malo jaci bolovi su trajali oko nedelju dana,svakim danom manje i
manje i nestali su.
Samo da kazem da sam poceo da radim posle 3 dana od operacije,naravno nista tesko nisam smeo da dizem i da se preterano naprezem.
Prvih dva do tri meseca sam imao pojacano znojenje po stomaku i ledjima,gde sam se i inace znojao,ali to sam shvatio kao sto mi je bilo i objasnjeno da taj znoj negde mora da izadje,ne bi valjalo da se zadrzava u organizmu.
Posle tog perioda sve je bilo ok.
Nije mi vise neprijatno da se rukujem,mogu da nosim majce svih boja,siugurniji sam u drustvenom zivotu.
Pre godinu dana sam se odlucio za simpatektomiju jer sve ostalo jednostavno nije imalo efekta.
Operisali su me prepodne,uvece sam vec bio kuci.
Prvi utisci su bili bolovi u predelu grudi,nisam bas mogao duboko da disem,ali dlanovi i pazuh su mi bili suvi,uspelo je.
Nisam mogao da verujem!Ti malo jaci bolovi su trajali oko nedelju dana,svakim danom manje i
manje i nestali su.
Samo da kazem da sam poceo da radim posle 3 dana od operacije,naravno nista tesko nisam smeo da dizem i da se preterano naprezem.
Prvih dva do tri meseca sam imao pojacano znojenje po stomaku i ledjima,gde sam se i inace znojao,ali to sam shvatio kao sto mi je bilo i objasnjeno da taj znoj negde mora da izadje,ne bi valjalo da se zadrzava u organizmu.
Posle tog perioda sve je bilo ok.
Nije mi vise neprijatno da se rukujem,mogu da nosim majce svih boja,siugurniji sam u drustvenom zivotu.
Cipko 18 usd, i 65 dinara postarinato je SVE ,ne placa se carina na ovo, u 18 dolara automatski je obracunat i shipping.Odaban stize sa 6 dana i to je to.Uzmite visa internet karticu u banka intesi,potpuno besplatna bez provizije,bez depozita,bez odrzavanaj,to je kao neka promocija.Samo treba licna katra.
bocica ima 30 ml,nije nesto velika,stvarno ne znam koliko moze da traje ja ga imam tek nedelju dana.To sve zavisi koliko ga cesto prskas,na onom uputstvu pise kao da se stavlja 2 puta nedeljno pre spavanja.Ti naruci za pocetak jednu bocicu pa ces da vidis.Ja sam narucio za sad samo jednu.Ali veruj mi da je odlican proizvod i da stvarno pomaze.Pisao sam o tome vec napred.pozzzzz
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 08, 2009 6:47 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Narucuje se preko njihovog sajta www.odaban.com
Ali prvo moras da izvadis u Intezi karticu za online kupovinu,i da uplatis novac na taj racun. U ovom slucaju ce ti biti 15-20 eur. dovoljno,kao sto je vec Pedja napisao.
Ali prvo moras da izvadis u Intezi karticu za online kupovinu,i da uplatis novac na taj racun. U ovom slucaju ce ti biti 15-20 eur. dovoljno,kao sto je vec Pedja napisao.
pre svega isprovociran nekim ranijim negativnim i netačnim postovima određenog pojedinca na ovom forumu i ovoj temi a u vezi pojačanog znojenja i hirurškog zahvata koji ovaj problem rešava trajno, želim da vam kažem da sam se jesenas podvrgao navedenom hiruškom zahvatu stručno nazvanom simpatektomija, postooperativni tok je bio manje više isti kao i kod MRVICE81 i sve je prošlo u najboljem redu a moji problemi sa znojenjem su TRAJNO REŠENI i nije bilo i NEMAM nikakvih nusefekata, nuspojava i bilo čega drugog sem onog pozitivnog efekta operacije, a to je u mom slučaju bio prestanak pojačanog znojenja ispod pazuha!
Posebno bi želeo da se zahvalim ali i da pohvalim svo medicinsko osoblje, kako doktore tako i sestre i sve ostale sa odeljenja grudne hirugije Instituta u Sremskoj Kamenici na ljubaznosti, brizi i profesionalosti koji su za ovu moju operaciju i postooperativni tok učinili sve da je što lakše podnesem i da se oporavim!
Sada za razliku od prethodnih godina JEDVA ČEKAM LETO, mislim da me razumete!
Posebno bi želeo da se zahvalim ali i da pohvalim svo medicinsko osoblje, kako doktore tako i sestre i sve ostale sa odeljenja grudne hirugije Instituta u Sremskoj Kamenici na ljubaznosti, brizi i profesionalosti koji su za ovu moju operaciju i postooperativni tok učinili sve da je što lakše podnesem i da se oporavim!
Sada za razliku od prethodnih godina JEDVA ČEKAM LETO, mislim da me razumete!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 8:19 pm
Ljudi, sve je to ok, vec neko vrijeme koristim galmanin i prestala sam se znojiti ispod pazuha ali imam jos jedan problem(mozda i veci). ja se znojim po cijelom tijelu.
Ljeti su mi mokra i ledja i stomak i sve se vidi na majicama. Galmanin mi je rjesenje za hladnije dane, ali sta ljeti? Ima li ko rjesenje za ovaj problem?!

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 8:19 pm
Ljudi, sve je to ok, vec neko vrijeme koristim galmanin i prestala sam se znojiti ispod pazuha ali imam jos jedan problem(mozda i veci). ja se znojim po cijelom tijelu.
Ljeti su mi mokra i ledja i stomak i sve se vidi na majicama. Galmanin mi je rjesenje za hladnije dane, ali sta ljeti? Ima li ko rjesenje za ovaj problem?!