POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
milion
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 8:19 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Galvanin

Post od milion »

Citala sam ovu temu jer i sama imam isti problem pa sam nasla covjeka koji radi u Sarajevu i donosi Galvanin u Banja Luku i prodaje po cijeni od 10Eura. Rekao je da bi svima koji su zainteresovani bilo gdje da zive slao Galvanin po toj cijeni, plus troskovi dostave ako bi vam slao autobusom ili postom. Dakle ako je neko voljan njegov broj je +38765716297 zovu ga Daco ali mu ne znam pravo ime. Ja sam kupila flasicu pa cu vam za koji dan javiti rezultate.
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm

Post od Funny »

:D :D :D
milion hvala puno za ovu informaciju.
Javi nam kad ga dobijes.

pedja84 jesi li ti dobio tvoj antiprespirant.
bejkerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 09, 2008 9:03 pm

Post od bejkerka »

ljudi ja sam narucila onaj odaban i treba da stigne za 14 radnih dana
milion
Novi član
Novi član

Post od milion »

za sada mogu da pohvalim ovaj preparat,s obzirom da ga koristim samo jedan dan. sinoc sam ga stavila prvi put i opet jutros.spremala sam kucu i tad se obavezno oznojim a danas sam obukla crvenu majicu i bila je suva. poslije sam isla u grad i kad sam se vratila ni kapi znoja,a danas je bilo bas toplo. vidjecemo kako ce se pokazati na vecim temperaturama.
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm

Post od Funny »

Imam jedno pitanje.
Da li je neko od vas probao sa Elektroforezom ili ima neke informacije o tome kakav efekat ima. I da li ima svrhe da pokusavam i sa tim,da ne bacam pare uzalud.Znam da imaju manji ucinak za pazuhe nego na dlanove i stopala.
Raspitivala sam se u jednoj ordinaciji i cena tretmana je 2000 din. Radi se na svaka 2-3 dana u seriji od 10-12 tretmana.

Evo i teksta sa njihovog sajta.

LECENJE-ELEKTROFOREZA

Od 1984.godine prhivaćena je kao zvanični terapijski postupak u lečenju hiperhidroze od strane FDA (Američke agenicije za hranu i lekove).

Mnogi dermatolozi je smatraju kao prvu terapiju koju treba primeniti prevenstveno kod pojačenog znojenja dlanova i tabana.

Terapija se može sprovoditi i kod aksilarne hiperhidroze, ali su rezultatai nešto slabiji, nego kod dlanova i tabana.

Preporučuje se kod osoba kod kojih antiperspiranti nisu dali odgovarajući efekat, pa je neohodna intenzivnija terapija.

Ukoliko se pravilno koristi efikasnost je veoma velika (oko 83% prema Američkoj dermatološkoj akademiji, prema drugim studijama čak i preko 90%).

Terapijski postupak je veoma jednostavan: u plitke kadice sa vodom stavljaju se šake ili stopala, za pazuh postoje posedne elektrode, i potom se pušta jednosmerna galvanska struja. Bola nema. Osim blagog peckanja ili osećaja mravinjanja nema drugih neželjenih osećaja. Nema opasnosti od strujnog udara, jer je struja veoma slaba. Terapijski postupak traje oko 30 minuta, izvodi se svaki drugi dan. Prosečno je potrebno između 10 i 12 tretmana. Kada se postigne optimalna suvoća, nekima je neohodna terapija održavanja, od jedanput nedeljno do jedanput mesečno. Ovaj režim se određuje individualno. Kada se primeti ponovno znojenje potrebno je ponoviti terapijski postupak.

Elekroforezu ne mogu da koriste trudnice, osobe sa epilepsijom, bolesnici sa pejsmejkerom ili metalnim implantatima (na pr. u zglobovima
niksns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 03, 2009 6:22 pm

Post od niksns »

Drugari, ovako podrobno sam procitao svaku od trinaest prethodnih strana i odlucio se za Odaban. Receno, ucinjeno, pa sam ga ja vec i narucio. Stize za cuvenih 14 dana pa vam javljam rezultate. Jedino sto mogu da posavetujem i vas i sebe jeste da posetimo nekog dobrog psihijatra (psihologa). OK, uz Galmanin, Odaban ili neki treci, uspesno cemo se resiti vode i vodopada, ali ce sustina problema ostati u glavama. Gotovo sam 100% ubedjen u to, dakle Odaban u ruke i pravac kod psihica... :D, pa da imamo stopostotni ucinak kako bi nam svima bilo bolje. Pozz
pedja84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 01, 2009 9:50 pm

Post od pedja84 »

Evo i da vam kazem rezultate.Certaind dri je odlican koristim ga vec nedelju dana,i odusevljen sam ne mogu da kazem da nema ni kapi znoja ali ni pridji onim krugovima ispod pazuha koji su bili ranije.Znojenje je minimalno,skoro neprimetno.Ali ima jos nesto ...
pedja84
Novi član
Novi član

Post od pedja84 »

u medjuvremu sam narucio i ODABAN preko one internet kartice iz banka intese koja je potpuno besplat,pisao sam o tome vec,cisto sam hteo da isprobam karticu.I pisalo je da stize za 14 dana.ODABAN JE MENI STIGAO ZA SAMO 6 DANA ,postarinu sam platio samo 65 dinara englezi su profesionalci isprobacu i njega veceras mada sam prezadovoljan sa Certain dri-om.
bejkerka
Stalni član
Stalni  član

Post od bejkerka »

i meni je stigao odaban sa samo 6 dana, mada je pisalo 14 radnih.. ali extra veceras ga stavljam pa javljam rezulatate :D
pedja84
Novi član
Novi član

Post od pedja84 »

e ljudi sad mogu da kazem da VEC 2 DANA NEMA NI KAP ZNOJA, ODABAN JE ODLICAN.Prosto ne mogu da poverujem.Ovih dana cu morati u kupovinu posto od garderobe nemam nista osim crnih stvari.Nadam se da ce biti i na dalje sve uredu.pozdrav pa se javljam za neki dan.
niksns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 03, 2009 6:22 pm

Post od niksns »

Svaka cast druze, pazi da ne preteras sa sopingom ... :-)
milion
Novi član
Novi član

Post od milion »

Pedja84, znas da i ja sad razmisljam o tome da trebam u kupovinu. Nakupovacu sebi majica svakakvih boja, ali znam sigurno da ni jedna nece biti crna :D . Ja koristim Galmanin oko sedmicu dana i prezadovoljna sam. Cak sam bila napravila pauzu od 3 dana i stavljala obican stik i cak ni tada nije bilo ni kapi znoja.
bejkerka
Stalni član
Stalni  član

Post od bejkerka »

ja i dalje ne mogu da verujem da se skoro uopste ne znojim znaci odaban je cudo :D
plavooka_90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 08, 2009 6:47 pm

Post od plavooka_90 »

uhhh..sve vas potpuno razumem..imam ja nazalost taj problem... jer neko ko se ne znoji - ne zna kako je nama!
Pa me zanima da li je neko to resavao(hiruskim putem), znam da to radi Dr.Koledin kod nas u Kamenici...pa me zanimaju iskustva, posle operacije?...(ja imam problem sa znojenjem dlanova),..:(....hvala unapred!
cipko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 22, 2008 9:41 pm

Post od cipko »

Da li mozete, vi koji ste narucili odaban preko neta, da mi kazete koliko vas je to kostalo posle placanja carine i ostalih dazbina? Na njihovom sajtu pise da je 18 usd.
Odgovori