POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bejkerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 09, 2008 9:03 pm

Post od bejkerka »

dobro dosla u klub... koliko ja vidim nema nama spasa, ja koristim upijace znoja till flai oni samo prikrivaju to nase odvratno znojenje tj tu "vodu" jeste bezveze ali makar mogu da nosim neku odecu koju ranije nisam mogla jer su se videli odvratni krugovi
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od pboskovicyu »

Drugarcici mislim da ipak ima nade za nas.... Sticajem okolnosti saznao sam da moj drug koristi Odaban par nedelja i kao zadovoljan je, ali meni reci nista ne znace pa sam tako pozajmio tu stvrcicu da je isprobam. E sad ne znam koliko cete mi verovati, ali ja sam naprskao jedne veceri na suvu i cistu kozu pod pazuhom i ujutru oprao kao sto je naznaceno u uputstvu......... I dragi moji, mene to jedno koriscenje drzi vec 4 dana !!! U medjuvremenu sam se tusirao medjutim apsolutno mu ne remeti efekat. Odusevljen sam i i dalje ne mogu da verujem da ovako nesto postoji..... Ni kap znoja, a do pre nekoliko dana su mi majce i duksevi bili sa ogromnim vlaznim krugovima.....
E sad moram da priznam da nije sve idealno jer takodje imam problem i sa vlaznim dlanovima a tu ovo cude ne deluje uopste, susta suprotnost od prethodnog primera. I dok su mi majce potpuno suve vec nekoliko dana od jednog koriscenja, na dlanovima nema nikakvpg boljitka, ali dobro barem jedna muka manje....
U medjuvremenu sam se respitao i nasao tipa koji moze ovo da naruci, pa ako je neko zainteresovan neka se javi....
bejkerka
Stalni član
Stalni  član

Post od bejkerka »

kako ti zavidim :D ej medju zainteresovanima sam racunaj na mene :D
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm

Post od Funny »

JeTzza napisao:Jao ljudi, evo da se prikljuchim i ja...
Chula sam razne priche da to ima veza sa pubertetom, ali kako onda objashnjavaju to da ima ljudi koji se nose s tim problemom, a odavno su izashli iz puberteta? :roll:
Ochajna sam :(
Ja sam odavno izasla iz puberteta. Nema to veze.
Funny
Stalni član
Stalni  član

Post od Funny »

bejkerka drago mi je da si uspela da se izboris sa Till flai i da se malo opustis sa garderobom :D

pboskovicyu evo ja ti verujem za Odaban,meni sa Maximom nije prestalo potpuno ali se smanjilo. Odaban je ipak malo jaci. Kad nabavis za sebe,stavljaj na dlanove svako vece imace efekta sigurno.
JeTzza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 08, 2009 12:52 pm

Post od JeTzza »

Pa znam da nema veze sa pubertetom, ali kad god se nekome pozalim gledaju me kao da sam pala sa Marsa :roll:
A te upijache za znoj moram da nadjem...Ovde u Liliju ih nema :(
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član

Post od pboskovicyu »

Evo ovako, ovaj tip moze da naruci za 22 evra.... Ja cu da uzmem sigurno ovih dana pa ako hoce jos neko mozemo da se dogovorimo.
pedja84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 01, 2009 9:50 pm

Post od pedja84 »

jos samo 4 dana i stiže mi onaj Certain dri,drug mi je javio da mi je kupio 6 komada,slican preparat kao i Odaban, javicu vam da li je poceo da mi se menja zivot.pozzzzzzzz
bejkerka
Stalni član
Stalni  član

Post od bejkerka »

ljudi mene zanima da li se bavite nekim sportom jeste li aktivni u tom smislu?
lela89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 10:53 pm

Post od lela89 »

[quote="Gandra"]Evo ovako, na pregled na VMA ides kao civil, pregled se placa, pre par meseci je bio oko 800,00 dinara, pregled zakazes dan ranije odnosno zaboravio sam kojim danom covek radi ali znaju kad zoves telefonom da zakazes, zakazujes na tel 011-3608-498 doktor je Milos Pavlovic dermatovenerolog, sjajan tip,realan i otvoreno ce ti reci sve sto te interesuje. Ja sam vodio sestru kod njega i jedini je koji se bavi problemom hyperhydsososs odnosno pojacanim znojenjem,nece ostali da se bave tim a mogu ti reci mnogo ljudi ima problema sa tim.Zaboravi lekare u Sabcu i Beogradu koji nesto pokusavaju,mi smo tri godine lutali,terali su nas da radimo takve nebuloze od analiza i nista.Puno srece.[/quote]

Ja sam zvala ali na informacijama kazu da taj doktor vise ne radi na VMA :cry:
Jel zna mozda neko gde ga mozemo naci? Unapred hvala :P
lela89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 10:53 pm

Post od lela89 »

[quote="Gandra"]Moja sestra je prestala da koristi preparate na bazi aluminijum hloraida jer je u nekim novinama procitala da preterana upotreba istih moze da izazove karcinom dojke, uplasila se i prestala sa tim inace dok je koristila bilo je super, znaci bukvalno ni jedne kapi znoja nije bilo.Taman smo mislili da smo se resili bede ali...Dr Pavlovic nam barem kad je ona bila nije spominjao hirusko resavanje tog problema. Znam da je njene drugarica koja ima isti problem sa znojenjem koristila isti preparat kao sestr i nije bilo nikakvog poboljsanja. Izgleda da je to individualno.Pozdrav!!![/quote]

A kako se zove preparat koji je koristila tvoja sestra? :D
Funny
Stalni član
Stalni  član

Post od Funny »

Dr.Milos Pavlovic je otisao u Sloveniju i tamo radi.
Povremeno dolazi u Beograd da bi odradio pacijente u Beogradu.Ja sam ga nasla kada sam se raspitivala za Botox inekcije. Cena je bila oko 400 eur. a predlagali su mi da nadjem nekoga sa kim bi podelila tu dozu kako bi bilo jeftinije.

Ne znam da li smem da postavljam linkove ka ordinacijama,pa cu ti poslati na PP naziv ordinacije u Beogradu u kojoj radi.
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član

Post od pboskovicyu »

Kako niko nije bio zainteresovan, ja narucio Odaban samo za sebe i trebalo bi da stigne za 10-ak dana.... Javljam vam u vezi promena sa znojenjem kada pocnem da ga koristim, mada mislim da ce biti pun pogodak.... Pozdrav
doktorica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 20, 2009 11:22 pm

Post od doktorica »

Cao,procitala sam vase poruke i odlucila da nabavim Galmanin.Interesuje me kad vec sprijecim znojenje ispod pazuha,dal ce se pojaviti na nekom drugom mjestu?
DragEna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:46 pm

Post od DragEna »

pa u sustini ne bi trebalo to da se desi..
za to kompenzacijsko znojenje sam cula da se javlja, ali nakon operacije, jer se tom operacijom zaustavlja znojenje citavog gornjeg dela tela, pa mora da se preseli negde, jer je prirodno da se ljudi znoje, i na taj nacin hlade...
a kad koristis preparat sa povisenim aluminjum hloridom, ti samo sprecavas prekomerno znojenje ispod pazuha (gde i ne treba da se znojimo u litrama)
znaci ti ces se i dalje znojiti,ali normalno...kad ti je toplo,i to svuda po telu, ali veoma umereno... galmanin ce ti samo spreciti vodopade ispod pazuha... eto, nadam se da sam malo pomogla..
:)
Odgovori