GINEKOMASTIJA
Re: GINEKOMASTIJA
POz ponovo!!!Ja vise neznam sta da radim eo vezbam,na dijeti sam 10kg smrsao fino se utegao bar spram ranije ali sto se tice ginekomastije sve po starom!!!Neznam sta da radim Iz okoline Subotice sam neznam ni gde da odem da vidim za operaciju niti ista trebala bi mi vasa pomoc!!!Znaci neidem na bazene niti ista odbijam pozive an more nemogu vise!
hvala

Apsolutno razumem kako ti je... Ako finansije nisu problem, brzo ces resiti sve kod privatnika, u drugom slucaju moras drzavno, tu je put malo duzi, imas na forumu iskustva ljudi sto se toga tice. Kako god, prva stanica ti je tvoj izabrani lekar
Bio sam ja kod Endokrinologa,dali mi neke lekove nesto sa hormonima malo nije u redu nista strsno!!!Sve je to meni jasno ali znaci jedini izlaz iz ovoga je operacija???Iskreno neznmam kakav je postupak i procedura i kako rade u drzavnim ustanovama!!!Nisam pri parama da placam,hvala na odgovoru!Dejanbg napisao:Apsolutno razumem kako ti je... Ako finansije nisu problem, brzo ces resiti sve kod privatnika, u drugom slucaju moras drzavno, tu je put malo duzi, imas na forumu iskustva ljudi sto se toga tice. Kako god, prva stanica ti je tvoj izabrani lekar
Jel si pio lek?
Sad videh da ti je nadjen mikroprolaktinom, to bi moglo da znaci da tvoj uzrok nije nepoznat kao kod ostlih ovde, kako god morao bi opet kod endokrinologa..
Sad videh da ti je nadjen mikroprolaktinom, to bi moglo da znaci da tvoj uzrok nije nepoznat kao kod ostlih ovde, kako god morao bi opet kod endokrinologa..
znaci kad juce nisam polomio nekog onda necu nikad,posto mi je hirurg rekao da dodjem mesec dana pre nego sto budem hteo da se operisem (sve papire sam imao za operaciju i reko mi da ce mi operacija biti bespaltna) da uradim ono sta je potrebno za anesteziologa,sve to zavrsio,odem 7.3 ko njega on mi kaze da ide u penziju i da se javim kod drugog hirurga,ja se javim kod tog drugog on kaze da on nije strucan za to ,da je on samo za tumore kod zena (to je bio 13.3) i da se javim kod plasticnog hirurga,ja juce kod njega on meni ladno kaze da to kosta 120 000 dinara,jos mi pokazuje neki cenovnik
sta da radim ? dali da idem u beograd i dali to moze besplatno da se uradi negde ?
sta da radim ? dali da idem u beograd i dali to moze besplatno da se uradi negde ?
Ja sam kod doktorice opste prakse dobio sada uput za hirurga, jel on moze odma da mi zakaze operaciju kada odem kod njega?
може да ти каже датум операције(ако имаш ултразвук,анализе...)...ај молим те јави цену и који клинички центар!!!!!!!zzzzz napisao:Ja sam kod doktorice opste prakse dobio sada uput za hirurga, jel on moze odma da mi zakaze operaciju kada odem kod njega?
ТО И МЕНЕ ЗАНИМА..ГДЕ МОЖЕ БЕСПЛАТНО?..(гинекомастија масни тип)BakiKG napisao:znaci kad juce nisam polomio nekog onda necu nikad,posto mi je hirurg rekao da dodjem mesec dana pre nego sto budem hteo da se operisem (sve papire sam imao za operaciju i reko mi da ce mi operacija biti bespaltna) da uradim ono sta je potrebno za anesteziologa,sve to zavrsio,odem 7.3 ko njega on mi kaze da ide u penziju i da se javim kod drugog hirurga,ja se javim kod tog drugog on kaze da on nije strucan za to ,da je on samo za tumore kod zena (to je bio 13.3) i da se javim kod plasticnog hirurga,ja juce kod njega on meni ladno kaze da to kosta 120 000 dinara,jos mi pokazuje neki cenovnik
ma nase zdravstvo je katastrofa,cuo sam da je promena pola besplatna a obicnu ginekomastiju moras da platis 1 200 evra pa gde to imajaroslav napisao:ТО И МЕНЕ ЗАНИМА..ГДЕ МОЖЕ БЕСПЛАТНО?..(гинекомастија масни тип)BakiKG napisao:znaci kad juce nisam polomio nekog onda necu nikad,posto mi je hirurg rekao da dodjem mesec dana pre nego sto budem hteo da se operisem (sve papire sam imao za operaciju i reko mi da ce mi operacija biti bespaltna) da uradim ono sta je potrebno za anesteziologa,sve to zavrsio,odem 7.3 ko njega on mi kaze da ide u penziju i da se javim kod drugog hirurga,ja se javim kod tog drugog on kaze da on nije strucan za to ,da je on samo za tumore kod zena (to je bio 13.3) i da se javim kod plasticnog hirurga,ja juce kod njega on meni ladno kaze da to kosta 120 000 dinara,jos mi pokazuje neki cenovnik
Jel zna neko nesto o doktoru Milosu Pajicu u novosadskoj decijoj bolnici? Kod njega sam zakazao operaciju...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 12:44 pm
Neko je pricao kako ce da uradi tetovazu,sta mislite jel manje vidljivo kad se uradi tetovaza preko celih grudi? Ja sam cuo i da su dlakavije grudi manje uocljive,valjda uzeti cetkicu i trljati kruzno i uzeti luk i mazati i tako dva meseca da bi izrasle dlake.
I taaaako..evo dodje i ono najgore moguce vreme, bar po mene - leto i toplo vreme. A to znaci samo jedno - majce kratkih rukava.. Dakle, krece frustracija zbog toga sto imam proklete sise.. Da, jesam deblji ali ipak sumnjam da su ove grudi ovolike zbog toga. Nikako da se nakanim da odem po uput za endokrinologa. Kakav je pregled kod njega, sta da ocekujem? Ne znam sta vise da radim, ne znam ni gde da idem da kupujem majice, i kolika ta majica treba da bude da mi se grudi ne bi koliko-toliko ocrtavale. Kontam da nikoga ne interesuju moje grudi ali ne znam..jaci je od mene taj feeling da stalno moram da rastezem majicu u zoni grudi, ne bi li se manje videle. O kupanju na javnim mestima uopste ne moram da pricam.
Hteo sam da postavim fotku grudi ali me je blam cak i od vas koji me ni ne poznajete.
Hteo sam da postavim fotku grudi ali me je blam cak i od vas koji me ni ne poznajete.
Endokrinolog glavne stvari radi analizom hormona. Znaci uzme se krv i uradi se analiza.
Sem toga moze i ovako da te pregleda, pogleda testise i tako to, nista spec...
Sem toga moze i ovako da te pregleda, pogleda testise i tako to, nista spec...
E ljudi, opet ja posle toliko vremena
Jos uvek se zjb sa nekim pregledima, analizama, nista konkretno nisam uradio. Treba mi pomoc, radio sam analizu hormona, povecan mi je prolaktin, 823 mi je, a granica za muskarce je 360. Da li zna neko kako mogu da "lecim", sta da radim dok opet ne odem kod endokrinologa? Isao sam i kod urologa, sve je ok, uredan je nalaz. Radio sam i eho dojki, nalaz tacno glasi:"Obe dojke tanke hiperehogene linije koze, jace razvijenog hipoehogenog masnog tkiva, intaktne fascije. Zlezdani parenhim obe dojke nesto jace razvijen, ehogen, homogen. LImfne zlezde obe aksile Uzv. neupadljive. Zakljucak:Nesto jace, simetricno razvijeno masno i zlezdano tkivo u obe dojke." I dalje, testosteron mi je 8.9, a donja granica je 8.2! To sam radio u septembru, tada sam vadio krv (bilo je leto, a ja zbog ovog problema sam bio kao parazit, nista nisam radio, kretao sam se samo nocu, kad mogu da obucem neki duks
). Od tada sam dosta fizicki aktivniji, treniram, dizem tegove, cuo sam da to sve utice na taj hormon. Treba da vadim krv opet za 2 sedmice. Da li neko ima neki savet sta da radim i kako? Molio bih da sto pre odgovorite. Hvala unapred 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 12:44 pm
Nosi crne,tamno braon majice,tamno plave,tamno zelene,moze i havajske zato sto one odvlace pogled,i neke sarene majice,majice sa jacim materijalom cotton materijal,moze i kosulje.dural29 napisao:I taaaako..evo dodje i ono najgore moguce vreme, bar po mene - leto i toplo vreme. A to znaci samo jedno - majce kratkih rukava.. Dakle, krece frustracija zbog toga sto imam proklete sise.. Da, jesam deblji ali ipak sumnjam da su ove grudi ovolike zbog toga. Nikako da se nakanim da odem po uput za endokrinologa. Kakav je pregled kod njega, sta da ocekujem? Ne znam sta vise da radim, ne znam ni gde da idem da kupujem majice, i kolika ta majica treba da bude da mi se grudi ne bi koliko-toliko ocrtavale. Kontam da nikoga ne interesuju moje grudi ali ne znam..jaci je od mene taj feeling da stalno moram da rastezem majicu u zoni grudi, ne bi li se manje videle. O kupanju na javnim mestima uopste ne moram da pricam.