GINEKOMASTIJA

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
a.tosic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 11, 2009 10:50 pm

Re: GINEKOMASTIJA

Post od a.tosic »

Ja bio kod doktora dao mi uput za endokrinologa medjutim receno mi je da u tirsovoj moram da cekam na pregled to 21 decembra sto je predugo....tako da cu da sacekam korumpiranog da vidim kako je on prosao.
djoshabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 29, 2011 2:05 am

Post od djoshabg »

E danas sam bio u institutu za onkologiju i radiologiju, znaci tamo je guzva, ludnica! Jos mi neka likuta kaze da moram da uradim laboratoriju, posto dolazim prvi put. Ne pada mi na pamet, izvadili su mi litar krvi do sada. :D Je l' moze neko da mi preporuci nekog privatnika, da dobro radi, al' da nije bas skup? Hvala :)
djoshabg
Novi član
Novi član

Post od djoshabg »

E momci, je l' moze neko da mi kaze gde mogu da odradim eho privatno? Hvala
Urke10
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 6:15 pm

Post od Urke10 »

djoshabg napisao:E momci, je l' moze neko da mi kaze gde mogu da odradim eho privatno? Hvala
Ja sam radio u Risticu. Kardiologa imas u svakoj privatnoj klinici. Kazu da Bel Medic isto nije los.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Cemu kardiolog?
Urke10
Aktivan član
Aktivan član

Post od Urke10 »

Dejanbg napisao:Cemu kardiolog?
Pa pre svake intervencije u opstoj anesteziji, treba pregled kod kardiologa. Ipak je opsta anestezija rizicna...
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Ne mora uvek, al nebitno sad :) daleko je on od totalne anestezije, koliko shvatam njemu trebu UZ dojki da bi uopste usao u proceduru hirurskog lecenja...
Urke10
Aktivan član
Aktivan član

Post od Urke10 »

Pitao je za eho. Koliko sam ja obavesten, eho je ultrazvuk srca. Al UZ grudi isto moze da se radi kod Ristica.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Eho sonografija = ultrazvuk
Moze i tu, moze da vidi u Belmedicu, al generalno mislim da to moze maltene bilo gde, gugl izbaci mnogo ordinacija, pa pozovi za cene...
Urke10
Aktivan član
Aktivan član

Post od Urke10 »

Dejanbg napisao:Eho sonografija = ultrazvuk
Moze i tu, moze da vidi u Belmedicu, al generalno mislim da to moze maltene bilo gde, gugl izbaci mnogo ordinacija, pa pozovi za cene...
Duboko se izvinjavam zbog mog neznanja.
djoshabg
Novi član
Novi član

Post od djoshabg »

Da, na UZ dojki sam mislio, na ovom izvestaju pise eho dojki/mamografija, to je to (valjda) :D Hvala momci :)
BakiKG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 09, 2011 6:42 pm

Post od BakiKG »

evo ja da se javim da sam zavrsio sve,sad mi je ostala samo operacija

hormoni svi uredni,testisi i nadbubrezna uredu,na ultrazvuku dojki konstatovana ginekomastiju

e sad ovaj hirurg na specijalistickoj hirurgiji (tamo su me poslali) mi rekao nesto kao da to nije ginekomastija nego lipomastija (ja sad pitam je ima razlike izmedju gineko i lipomastije ? )

posto ja planiram operaciju pocetkom marta,on mi je rekao da dodjem oko 1.februara da mi uradi preglede koji idu pre same operacije
zzzzz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2011 5:21 pm

Post od zzzzz »

Ja bio na kontroli posle 6 meseci pijenja lekova... DOktor mi zakazao kontrolu za 3-4 meseca opet, iako nista necu piti u to vreme... Kaze on da ce se samo povuci da ne brinem... Ne razumem sto me nije kod plasticara slao..
a.tosic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 11, 2009 10:50 pm

Post od a.tosic »

Danas bio kod endokrinologa u tirsovoj imao srece otkazali ljudi pa dobio mesec dana ranije.
Poslao me na analizu krvi 2 puta su vadili jednom u BioMedici jednom kod njih
U BioMedici se placa 1590 taj nalaz.
U ponedeljak idem kod doktora da nosim rezlutate,pomenuo je uz grudi i testisa ali rekao je da to moze za par meseci tako da cu to kod privatnika...
korumpiran
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 21, 2011 2:08 am

Post od korumpiran »

Ljudi ja da se javim, operisao sam se pre 10 dana na vma. Nije bilo nista strasno, malo boli posle operacije ali je podnosljivo. Nisam popio ni jedan lek protiv bolova. Savetujem svima da to odrade sto pre, nema potrebe za odlaganjem. Operisan sam u petak, u poenedeljak su mi skinuli drenove i utorak gajba. Konce skinuo posle 10 dana i to je to...
Odgovori