GINEKOMASTIJA

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Uno-Problem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 24, 2009 11:11 pm

Re: GINEKOMASTIJA

Post od Uno-Problem »

AAAAAAAAAAAAAAAAA zavidim ti !!!!!!!!! samo da se vratis... odma krecem ja....sa procedurom
vlx88ns
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 14, 2009 12:39 am

Post od vlx88ns »

Gotovo! Operisao sam se jutros. Jedna mlada sestra vas odvede u salu i ceka vase stvari jer morate biti goli. Tamo swe lepo objasne kad daju anesteziju i sta rade. Jako su ljubazni. Operaciju nisam osetio,odmah sam slatko zaspao. Sledece je budjenje i vode vas u sobu. Dobijete nesto protiv bolova (bol je izdrzljiv kao upala misica kad idete u teretanu) primio sam dve infuzije i sad odmaram. Imam dva manja drena. Sutra je previjanje i sve ostalo. Ali najbitnije je proslo :-D Nema vise ginekomastije. Jedva cekam ponedeljak da izadjem.
Uno-Problem
Novi član
Novi član

Post od Uno-Problem »

Znaci ziv si !!!! :D drago mi je sve sto je lepo proslo..... keve mi ovih dana idem... Moracu
...super ..!
vlx88ns
Stalni član
Stalni  član

Post od vlx88ns »

E da se javim... Danas je totalno druga prica. Osecam se jako dobro. Isao sam na prvo previjanje (KOJE UOPSTE NE BOLI) cak prija,jer stavljaju hladne obloge. Sve sestre sa odeljenja su dolazile i sve su rekle da me je uradio savrseno i vise nego dobro (ja nisam hteo da pogledam jos uvek,cuvam to za bolji trenutak ispred ogledala) nema otoka,tragova operacije i shav na obe bradavice je najmanji koji su do sad videle. Drenove uskoro uklanjaju... Konce za 14 dana. Nadam se izlasku sutra ili u ponedeljak. Glavna sestra mi je rekla nema vise sisica,to je sad davna proslost... Javljacu se jos!
Uno-Problem
Novi član
Novi član

Post od Uno-Problem »

Svaka cast , drago mi je..........ja u ponedeljak cu ici kod doktora nesto sam bolestan... i recicu joj da mi da Upute...
Urke10
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 6:15 pm

Post od Urke10 »

E bas mi je drago zbog tebe :) Ajde vracaj se kuci, stani pred ogledalo, i onda pred komp, i napisi kako su ti uradili :D poz
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Cestitam! Drago mi je zbog tebe, poznat mi je taj osecaj!! :D Sve ce biti kako treba, neverovatan je to preporod :D
vlx88ns
Stalni član
Stalni  član

Post od vlx88ns »

Hvala vam ljudi na cestitkama. Nije ova operacija nista strasno. Lakse od ovoga ne moze biti sigurno. U anesteziji je strava,spavate,posle vas bude u sobi. Smorno mi je samo sto moram da cekam ponedeljak jer tad moj hirurg moze da potpise otpusnu listu i da mi da neki elasticni zawoj koji nosim oko 4 nedelje. Cini mi se da se sve bolje osecam iz sata u sat... Mogu normalno da pokrecem ruke,krecem se normalno (drenovi su dosadni,moram da ih nosim u rukama) Sve je ok,ljudi,ne plasite se, sve ovo je pi***n dim i ku***va prasina :-D Zakazujte vase operacije i resavajte to,svake nedelje imaju novog ginekomasticara na odeljenju i svi su dobro ;-)
Uno-Problem
Novi član
Novi član

Post od Uno-Problem »

ma ko ce cekati ponedeljak..odo sutra kod doktora ..( verovatno )
vlx88ns
Stalni član
Stalni  član

Post od vlx88ns »

Evo da se javim. Danas bilo drugo previjanje... Sve je ok,hrana je grozna,ali smo svi gladni :-D Dobro je da imam TV pa tako ubijam dosadu... Drenove ce skinuti sutra (nadam se) nema hematoma sto je najbitnije. Jedva cekam kuci da se naspavam kao covek :-) a vidim da sam vec postao dosadan na forumu. Aj poz
Uno-Problem
Novi član
Novi član

Post od Uno-Problem »

cuj dosadan svaki dan dolazim na forum da vidim shta su ti radili..heheh....
danas nisam isho..danas je dezurni doktor.. necu kod dezurnog.., imam ugovor kod jedne doktorice.... a od sutra ja javljam kako je meni bilo :Pp
vlx88ns
Stalni član
Stalni  član

Post od vlx88ns »

Odlicno je uno-problem sto si odlucio da ides kod lekara! Samo opusteno! Znas hirurga koji je najbolji na KCV (moj hirurg) Samo ti od lekara opste prakse ZAHTEVAJ uput za plasticnog hirurga,a on ce ti reci sta sve treba i zakazace ti operaciju (napisao sam ti sve sta traze od nalaza) kontam da bi sredinom novembra mogao da ti zakaze operaciju. Taman da se psihicki spremis. Sigurno ce ispasti da kenjam,ali kada bi birao dal da vadim zub ili ovu operaciju,sigurno bih izabrao ovo drugo ;-) Aj sad srecno i javi sta si uradio! Poz
mcnair
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 21, 2009 1:14 am

Post od mcnair »

haha,lagano si se operisao za moj rodj. :D uf da mi je neko dao poklon da se operishem bio bih mu do neba zahvalan :p
ne stvarno,ovo shto si napisao kao da si nam preprichavao neki j***ni san :S samo hrabro,bitno je da je taj dan bio prvi dan ostatka proshlosti :) sad samo da te puste kuci i milina!!! Znam koje je zabadanje u bolnici,ja sam bio 9 dana,josh nisam imao ni tv bla,bla,bla...da ne trolujem.....

SRECNOOOOOOOO!!!!!!!!
kad je dusha gladna srece kupicu i nju,lek za dushu ranjenu...
vlx88ns
Stalni član
Stalni  član

Post od vlx88ns »

Hvala i srecan rodjendan sa zakasnjenjem. Sredices i ti sve... Polako
Uno-Problem
Novi član
Novi član

Post od Uno-Problem »

Ja sutra trazim Uput za Endokrinologa i za Plasticnog Hirurga ?? ( ili je to isto???) ja cu joj tako sutra reci...valjda me nece poslati na pogresno mesto ..heheh...... ma ja sam spremljen i psihicki .a naravno i fizicki ...xaxaa.......pa cu dalje da vidim
Odgovori