GINEKOMASTIJA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 24, 2009 11:11 pm
Re: GINEKOMASTIJA
AAAAAAAAAAAAAAAAA zavidim ti !!!!!!!!! samo da se vratis... odma krecem ja....sa procedurom
Gotovo! Operisao sam se jutros. Jedna mlada sestra vas odvede u salu i ceka vase stvari jer morate biti goli. Tamo swe lepo objasne kad daju anesteziju i sta rade. Jako su ljubazni. Operaciju nisam osetio,odmah sam slatko zaspao. Sledece je budjenje i vode vas u sobu. Dobijete nesto protiv bolova (bol je izdrzljiv kao upala misica kad idete u teretanu) primio sam dve infuzije i sad odmaram. Imam dva manja drena. Sutra je previjanje i sve ostalo. Ali najbitnije je proslo
Nema vise ginekomastije. Jedva cekam ponedeljak da izadjem.

-
- Novi član
Znaci ziv si !!!!
drago mi je sve sto je lepo proslo..... keve mi ovih dana idem... Moracu
...super ..!

...super ..!
E da se javim... Danas je totalno druga prica. Osecam se jako dobro. Isao sam na prvo previjanje (KOJE UOPSTE NE BOLI) cak prija,jer stavljaju hladne obloge. Sve sestre sa odeljenja su dolazile i sve su rekle da me je uradio savrseno i vise nego dobro (ja nisam hteo da pogledam jos uvek,cuvam to za bolji trenutak ispred ogledala) nema otoka,tragova operacije i shav na obe bradavice je najmanji koji su do sad videle. Drenove uskoro uklanjaju... Konce za 14 dana. Nadam se izlasku sutra ili u ponedeljak. Glavna sestra mi je rekla nema vise sisica,to je sad davna proslost... Javljacu se jos!
-
- Novi član
Svaka cast , drago mi je..........ja u ponedeljak cu ici kod doktora nesto sam bolestan... i recicu joj da mi da Upute...
E bas mi je drago zbog tebe
Ajde vracaj se kuci, stani pred ogledalo, i onda pred komp, i napisi kako su ti uradili
poz

Cestitam! Drago mi je zbog tebe, poznat mi je taj osecaj!!
Sve ce biti kako treba, neverovatan je to preporod 

Hvala vam ljudi na cestitkama. Nije ova operacija nista strasno. Lakse od ovoga ne moze biti sigurno. U anesteziji je strava,spavate,posle vas bude u sobi. Smorno mi je samo sto moram da cekam ponedeljak jer tad moj hirurg moze da potpise otpusnu listu i da mi da neki elasticni zawoj koji nosim oko 4 nedelje. Cini mi se da se sve bolje osecam iz sata u sat... Mogu normalno da pokrecem ruke,krecem se normalno (drenovi su dosadni,moram da ih nosim u rukama) Sve je ok,ljudi,ne plasite se, sve ovo je pi***n dim i ku***va prasina
Zakazujte vase operacije i resavajte to,svake nedelje imaju novog ginekomasticara na odeljenju i svi su dobro 

-
- Novi član
ma ko ce cekati ponedeljak..odo sutra kod doktora ..( verovatno )
Evo da se javim. Danas bilo drugo previjanje... Sve je ok,hrana je grozna,ali smo svi gladni
Dobro je da imam TV pa tako ubijam dosadu... Drenove ce skinuti sutra (nadam se) nema hematoma sto je najbitnije. Jedva cekam kuci da se naspavam kao covek
a vidim da sam vec postao dosadan na forumu. Aj poz

-
- Novi član
cuj dosadan svaki dan dolazim na forum da vidim shta su ti radili..heheh....
danas nisam isho..danas je dezurni doktor.. necu kod dezurnog.., imam ugovor kod jedne doktorice.... a od sutra ja javljam kako je meni bilo :Pp
danas nisam isho..danas je dezurni doktor.. necu kod dezurnog.., imam ugovor kod jedne doktorice.... a od sutra ja javljam kako je meni bilo :Pp
Odlicno je uno-problem sto si odlucio da ides kod lekara! Samo opusteno! Znas hirurga koji je najbolji na KCV (moj hirurg) Samo ti od lekara opste prakse ZAHTEVAJ uput za plasticnog hirurga,a on ce ti reci sta sve treba i zakazace ti operaciju (napisao sam ti sve sta traze od nalaza) kontam da bi sredinom novembra mogao da ti zakaze operaciju. Taman da se psihicki spremis. Sigurno ce ispasti da kenjam,ali kada bi birao dal da vadim zub ili ovu operaciju,sigurno bih izabrao ovo drugo
Aj sad srecno i javi sta si uradio! Poz

haha,lagano si se operisao za moj rodj.
uf da mi je neko dao poklon da se operishem bio bih mu do neba zahvalan :p
ne stvarno,ovo shto si napisao kao da si nam preprichavao neki j***ni san :S samo hrabro,bitno je da je taj dan bio prvi dan ostatka proshlosti
sad samo da te puste kuci i milina!!! Znam koje je zabadanje u bolnici,ja sam bio 9 dana,josh nisam imao ni tv bla,bla,bla...da ne trolujem.....
SRECNOOOOOOOO!!!!!!!!

ne stvarno,ovo shto si napisao kao da si nam preprichavao neki j***ni san :S samo hrabro,bitno je da je taj dan bio prvi dan ostatka proshlosti

SRECNOOOOOOOO!!!!!!!!
kad je dusha gladna srece kupicu i nju,lek za dushu ranjenu...
Hvala i srecan rodjendan sa zakasnjenjem. Sredices i ti sve... Polako
-
- Novi član
Ja sutra trazim Uput za Endokrinologa i za Plasticnog Hirurga ?? ( ili je to isto???) ja cu joj tako sutra reci...valjda me nece poslati na pogresno mesto ..heheh...... ma ja sam spremljen i psihicki .a naravno i fizicki ...xaxaa.......pa cu dalje da vidim